הסגנון שירים של להקה

lucky1234

New member
הסגנון שירים של להקה

הרבה חושבים שהלהקה הזו היא בסגנון EMO והיא ממש לא השירים הם פריקים הם פריקים לא EMO

אין כזה דבר פריקים ואין כזה דבר אימו

כי 2 הדברים שאמרת כאן הם פוזות. הלהקה הזאת היא חבורה של 3 אנשים מוכשרים. שפעם חברו אליהם עוד כמה אנשים מוכשרים. שמנוהלת ע"י אנשים מוכשרים. והיא מצליחה ואנשים אוהבים אותם. לא צריך לקטלג. הם דבר ראשון אנשים. יצירתיים. שעושים מוזיקה.

Why So Serious

New member
"הם דבר ראשון אנשים. יצירתיים. שעושים מוזיקה"

הדבר הכי נכון.והכי חשוב..אבל קשה להסביר את זה לאנשים...לוקח שנים להחדיר כזה דבר לכאלה שמקטלגים אותם ישר כשהם שומעים

30stm boo

New member
גם אני..

שונאת שמקטלגים אנשים!!! עכשיו שכל ה"אימו" הזה באופנה אז כלל הפאקצות בעולם התחילו לאהוב את טוקיו הוטל בגלל שהם "אימויים" או "פריקים", או משהו כזה...!!(וגם בגלל שכנראה זאת הלהקה היחידה שהם מכירות!) סליחה אני קצת מוציאה עצבים כרגע... כשאוהבים מוזיקה לא אוהבים אותה בגלל שהסולן נראה ככה או שהפוני שלו לצד שמאל ולא לימין!! אוהבים אותם כי המוזיקה שלהם טובה! וכשאת שומעת אותה אז את נהנת וזה עושה לך איזה "טיק" כזה בלב (או באוזן)... אווי גאד עכשיו אני גם רגשנית וגם קצת חופרת... בקיצור הבנתם את הנקודה שלי! לילה טוב לכם!

i am777

New member
טוב תשמעו

דבר ראשון חשבתי שאת בת 11 וחצי... מסתבר שאת בת 36. וזה משנה. דבר שני , מה אתם נופלים עליה ככה?.. תסבירו , אין דבר כזה פריקים ואימו...וכל השטויות האלו מסביב. וגם אם יש , מה זה כל החרא הזה?...מה זה בכלל אומר?....אימו זה שונה מפריק?...אני אפילו לא מבינה בזה. בקיצור , ההודעה הזאת - היא סתם סתם-סתם.

חלי.. תרגעי..../images/Emo9.gif

ברצינות. סך הכל אנשים הסבירו לה, ומה לעשות שלפעמים אנשים גם נפגעים מסטיגמות, אז הם מבטאים את מה שהם אומרים ביתר התלהבות. אלו רק הודעות, כמו שההודעה שלך היא רק הודעה. אימו-פריק-פרחה-פקאצה. זה לא משנה. נראה לך שזה באמת משנה בן כמה בן אדם אם הוא שופט אותך בלי להכיר אותך? לא שזה מה שהיא עשתה חס וחסה. אבל עדיין, ברגע שבן אדם לא מתייחס אליך בכבוד או שופט אותך בחומרה בלי שמגיע לך זה לא משנה אם הוא בן 10 או בן 100. לכל בן אדם מרגיע שהתיחסו אליו בכבוד הראוי לו ושיתנו לו הזדמנות שווה. אז אני מאוד מצטערת, גיל לא קובע.

i am777

New member
אולי בדברים אחרים...

גיל לא קובע , אבל משפט כמו שהיא זרקה הראה לי לפחות , שהיא ילדה קטנה. וכל הזמן הייתי רגועה
. זה שונה מאיך שקוראים את זה.

למעלה