הסגנונות של גרין דיי

הסגנונות של גרין דיי

איזה אתם הכי אוהבים? יש את ההתחלה שלהם, 2 הדיסקים הראשונים, שהוא פאנק, אבל די שקט, ויש את סגנון דוקי שזה פאנק חזק כזה ויש את אינסומניאק שהוא קצת בלתי מוגדר ויש את וורנינג ונימרוד... מה אתם מעדיפים, ולמה? מה אתם חושבים שיהיה בעתיד, אם בכלל?

BlueBeIl

New member
דוקי כמובן../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

שני הדיסקים הראשונים חביבים, אבל דוקי הכי שולט.
כעקרון, בוורנינג הם די חזרו לסגנון שלו לא? מיינוריטי למשל.... אפילו הקליפ יותר דומה לקליפים ההם. אני חושבת שבדיסקים הבאים יהיו יותר שירים בסגנון של TIME OF YOUR LIFE וMACY'S DAY PARADE אבל עדיין יהיו כמה רועשים ומהירים כאלו
כמו שצריך

Tre CooL1

New member
לי נראה לשיהיה כמו וורנינג...

אתם יודעים....עם הגיל מגיע גם המיתון קצתץ...ונראה לי שהם לא יבואו חזק כל כך בדיסק הבא...

ilikeualot

New member
אמממ.

ברור שנימרוד היה הדיסק הכי טוב שלהם :) הוא קצת פחות ילדותי מדוקי ולא יותר מדיי רגוע.

doh doh

New member
וואלה עם דוקי זה ילדותי...

אז אני עכשיו הולך לאכול דייסת רמדיה

אתה צודק, זה ממש לא ילדותי

שום דיסק שלהם לא ילדותי, הם אנשים בוגרים, בסך הכל... אולי לא מתנהגים ככה אבל רואים בשירים שלהם, שאפילו בגיל 16 הם היו בוגרים

BlueBeIl

New member
חחח../images/Emo142.gif

Platypus למשל - שיר מאוד בוגר
מתחשק לי לזרוק את המילים שלו או של Having a blast באיזה כיתה בבצפר כדי שהם ימצאו אותו ויכנסו להיסטריה ויצלצלו לכל ההורים כמו שהם עשו כשאיזה מישהו זייף מכתב התאבדות והשאיר את זה באיזה כיתה. שווה לא?

firerez

New member
אמממ

אני מקווה שהוא יהיה שילוב של פאנק מהיר ורועש כמו בדוקי ופאנק יותר רגוע אבל הרבה יותר מתוחכם כזה כמו ב אלף סמוד בלה בלה וקנפלנק נימרוד ווריניג הרבה יותר שקטים אבל גם מאוד חביבים. ככה שאני מקווה שהם יחזרו למקורות.

Princess Grace

New member
אני (כמו כולם אני רואה..)

אהבתי את שלושת הראשונים.. אבל את דוקי הכי הרבה.

hgvrycuihnhuyb

New member
וואו שאלה קשה אבל אין כמו דוקי....

עליו הכי חרשתי מה יהיה בעתיד??? אני מקווה שיהיה ולא יאכזבו...

Princess Grace

New member
דוקי זה המאסטרפיס שלהם!

אין יותר טוב מזה, אולי שני הראשונים... טיפה.. אבל דוקי זה ה-דיסק.

קרפלנק זה ה-דיסק!

הוא גם יותר ארוך מדוקי שזה בכלל טוב!!! (קרפלנק זה הדיסק השני) יש בו שירים מדהימים פשוט!!! וגם סמותד אאוט סלאפי אאורס שזה הראשון זה דיסק מדהים אני מציע לכל מי שאוהב גרין דיי שיחרוש על 2 הדיסקים הראשונים ואחרך כך יגיד את דעתו (=

firerez

New member
אין לך מושג

כמה את צודקת גרין די של שני הדיסקים הראשונים כול כך שונים מאשר כול שאר הדיסקים כמעט שהם שתי להקות שונות . אז בדיוק קודם תעשו כמו שדפנה אמרה ורק אחרי זה תגיבו !!!

BlueBeIl

New member
אני אנסה להוריד אותם../images/Emo142.gif

אבל אין אותם כל כך לאנשים.... ל I wanna be alone לקח המון המון זמן לרדת.

Fresh Kiwi

New member
mmmm

kol ha diskim ad Insomniac hem punk rock amiti, en ma lehagid. aharkah ze nimrod ve warning she hem yoter ehutiim v az shenigans she hu hazara la shorashim. ba ikaron ani maadif et ha athala

למעלה