הסדנא מיום רביעי - חלק ממנה

קסנדרה*

New member
הסדנא מיום רביעי - חלק ממנה

סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחח פרח קסנדרה*: נזת=נזלת פרח תרבותי: קס סנדרלין מונרו: יפה מאוד קסי ופו היה אומר: קס dood *: בבועה של סקס \ הזמן לא קיים - השעון דבר מר \ נזלת של אש \ גם כשאת ישנה.. פרח תרבותי: קאיה, פיכס Never Winter Nights *: נכנס/ה לחדר ופו היה אומר: יפההההההההההההה דוד קסנדרה*: יפההההה דוד ופו היה אומר: קאיהההההההה kaya11: חחחחחחחחח Never Winter Nights *: מה עושים בחדר הזה?? קסנדרה*: חחחחחח קאיה dood *: :) נזלת לא הולך טוב אם סקס ככה שהיה קשה :) פרח תרבותי: קאיה, עדיף לוויתן על פני נזלת עם טעם מר..... dood *: תודה לכולם :) קסנדרה*: כותבים שירה Never Winter Nights *: לכתוב שיר? Never Winter Nights *: אפשר באנגלית? ופו היה אומר: כןןןןןןןןןן ופו היה אומר: לאאאאאא קסנדרה*: כן מהמלים שניתן לך Never Winter Nights *: זה ארוך אבל, פרח תרבותי: דוד Never Winter Nights *: אז אל תפריעו רגע, יריב *: נכנס/ה לחדר קסנדרה*: בועה, שעון, נזלת, סקס, מר , שינה Never Winter Nights *: השיר הוא---AVRIL LAVUGNE-LOSING GRIP aiziq: לעולם לא תתחבר למילים! פרח תרבותי: לא באנגלית, פליזזזזזזזזזזזזז Never Winter Nights *: LAVIGNE* Never Winter Nights *: למה לא? Never Winter Nights *: בעברית? Never Winter Nights *: טוב,,, קסנדרה*: כן aiziq: כי יש חוקים פה Never Winter Nights *: הבליינים-שוביניסט שם טוב *: נכנס/ה לחדר Never Winter Nights *: את ההתחלה אני לא זוכר,,,, kaya11: לא של מישהו אחר... שלך שם טוב *: היי קסנדרה*: טוב קדימה שם טוב *: לכולם Never Winter Nights *: נתחיל מאמצע הבית ה-1 קסנדרה*: היי שם טוב aiziq: הי ש"ט Never Winter Nights *: אל תפריעו ופו היה אומר: היייי שם טוב שם טוב *: המשמיד חזר רק אם השם טוב קסנדרה*: טוב נמשיך בתרגילי שורות? ופו היה אומר: אל תפריע אתה! Never Winter Nights *: ... רבתי עם השכן הוא יעזור לי לארוז האם זה יתכן? שם טוב *: מה שלומך מנהלת aiziq: קס, אני מה זה כבד השבוע סנדרלין מונרו: האלרגיה שלך הורסת לי את הבועה היפה, כל פעם שאני אומרת סקסאתה מפתח נזלת, ונכנס לשינה עמוקה ומשאיר אותי עם טעם מר Never Winter Nights *: היאלא תתן לך אף פעם מנוח, היא רק תגרום לך לרצות לברוח קסנדרה*: למה איציק מה קרה? גיא במצלמה... *: נכנס/ה לחדר פרח תרבותי: סנדר שם טוב *: המשמיד הבתולות חזר aiziq: הלוואי וידעתי שם טוב *: מה אתן אומרות ופו היה אומר: סינדי Never Winter Nights *: היאלא תתן לך אף פעם מנוח, היא רק תגרום לך לרצות לברוח סנדרלין מונרו:
קסנדרה*: יפההההה סנדרלין ופו היה אומר: קסססססססס זה הוא kaya11: יפה סנדרלין שם טוב * נזרק מהחדר על ידי קסנדרה* aiziq: סנדרלין- כל הכבוד dood *: אני חוזר עוד מעטוואו :) סנדרלין ופו היה אומר: קס סנדרלין מונרו: תודה
dood *: מגנייב:) ופו היה אומר: מעניין באיזה שם הוא יחזור? בואו נתערב קסנדרה*: יאללה מתחילים שורות? kaya11: יאללה סנדרלין מונרו: תזכירו לי aiziq: פרח Never Winter Nights *: שמעתי אנשים מדברים, נעלתי את החדר ואישה מפנים, חשבתָ שאיבדתי שליטה, דפקתָ לי בדלת וביקשת סליחה, גיא במצלמה... *: עזב/ה את החדר קסנדרה*: מישהו כותה שורה ואת שאחריו צריכה להתחיל עם 2 ההברות האחרונות בשורה שלו Never Winter Nights *: היא לא תתן לך אף פעם מנוח,היא רק תגרום לך לרצות לברוח X2 קסנדרה*: ברור? סנדרלין מונרו: אוי זה קשה
ופו היה אומר: אפשר לחכות שניה ? א aiziq: קס חורף מפריע ופו היה אומר: בקשה קסנדרה*: למשל מרמלדה את צריכה להתחיל עם דה...... kaya11: נחכ Never Winter Nights *: אנ'לא רוצה לאכול אורז,אנ'לא רוצה להיות ברוגז, ואם תראו אותי, אל תרביצו לי... kaya11: כן פו ופו היה אומר: תודה, כבר חוזרת פרח תרבותי: נבר, אולי תירגע? סנדרלין מונרו: ממתינים לפו קסנדרה*: איציק נתפלל לטוב, כי לי יש ימים לאחרונה שבא לחנוק את העולם יריב *: עזב/ה את החדר Never Winter Nights *: שבוע אתה מתבודד,האם זה אמיתי או עליי הוא עובד, ראיתי אותך נופל מחלון הגופה שלך לא נתנה לי לישון... Never Winter Nights *: פזמון:::::::: פרח תרבותי: קס, באמת הרגשתי חנוקה לאחרונה.... Never Winter Nights *: היא לא תתן לך.... שובב מאוד *: נכנס/ה לחדר קסנדרה*: נבר הבנו , מספיק פרח תרבותי: קס, תרגיעי את נבר שובב מאוד *: עזב/ה את החדר Never Winter Nights *: עקבתם בכלל? שובב מאוד *: נכנס/ה לחדר שובב מאוד *: עזב/ה את החדר קסנדרה*: כן Never Winter Nights *: לא כי נגמר השיר, פרח תרבותי: לא!!!!!!!!!!! aiziq: אנחנו מכירים את השיר קסנדרה*: קראנו ואנחנו עכשיו מתרגלים משהו Never Winter Nights *: מה? Never Winter Nights *: תמוזיקה? קסנדרה*: תעקוב Never Winter Nights *: עוקב... kaya11: לא רוצים לקרוא שירים מוכרים... רוצים לכתוב שירים חדשים Never Winter Nights *: לרשום תשיר- aiziq: קאיה לשלטון פרח תרבותי: קאיה Never Winter Nights *: THE RASMUS-IN THE SHADOWS? kaya11: חחחחחח vl13: נכנס/ה לחדר kaya11: גם לא באנגלית... אנחנו כותבים עברית קסנדרה*: בועה לי בועה לי בועה לי חביבה/כל יום אתה בורח/ כל יום אתה משוחח/ ומה לי ומה לי / נשארת בודדה ופו היה אומר: חזרתי פרח תרבותי: עוד כמה דקות אני פורשת ל 24 קסנדרה*: נברררררררררררררררר אני אוציא אותך ופו היה אומר: קססססססססססססס Never Winter Nights *: מה זה שלתיאל קוואק? Never Winter Nights *: מה השירים האלה? kaya11: חחחחחחח קס פרח תרבותי: קס למרות שמה קרה לשאר המלים? aiziq: אני שומע את תופי הגרדום.......... קסנדרה*: של אחת ממחנה פליטים ג'אבלייה בסדר? Never Winter Nights *: למה אתם פה לא מבנים אנגלית? ופו היה אומר: איך זה ששם טוב יכול לפנות אלי בפרטי אם העפת אותו? קסנדרה*: חחחחחחחחח פרח שיגע לי את העיניים הנבר הזה Never Winter Nights *: לכתוב בצבע אחר? קסנדרה*: פו כי הוא בחדר אחר vl13: עזב/ה את החדר Never Winter Nights *: אני יכול לסנוור,,,, Never Winter Nights *: ??????? קסנדרה*: נברררררררררר אזהרה אחרונה Never Winter Nights *: יותר טוב? Never Winter Nights *: מה? ופו היה אומר: אבל אני לא שם . אז איך? Never Winter Nights *: הנה בשחור

קסנדרה*

New member
וההמשך

קסנדרה*: שקטטטטטטטטטטטטטטטט Never Winter Nights *: מה את רוצה? kaya11: אתה גם יכול לעוף אם לא תזהר... פרח תרבותי: קס, פליז - עוד 10 דקות 24 קסנדרה*: את פו אבל ניתן לדבר בין חדרים aiziq: שו הדא 24? Never Winter Nights *: למה? אסור לי לדבר? קסנדרה*: לא אסור לך Never Winter Nights *: אני זכר!!!!!!!!!!!!!!!!!! Never Winter Nights *: יא נעלולית kaya11: סדרה שפרח אף פעם לא מפסידה Never Winter Nights * נזרק מהחדר על ידי קסנדרה* פרח תרבותי: קס, לא להיכנע להעיף!!!!!!!!!! קסנדרה*: איףףףףףףףףףףףףף פרח תרבותי: יפה aiziq: בראבו kaya11: ייייייייייישששששששששששש ופו היה אומר: יפהההה קס קסנדרה*: אני עייפה מהדברים הללו פרח תרבותי: נכון קאיה ופו היה אומר: יאללה להתפקד aiziq: יאללה אני רוצה להתחיל עם השורה הראשונה ופו היה אומר: אחרונה פרח תרבותי: איציק פרח קאיה קס פו סנדר קסנדרה*: יש בעולם הרבה יופי ויש כעור - מי ממשיך? aiziq: פו לא כדאי לך kaya11: טוב אני אהיה שנייה קסנדרה*: יאללה איציק מתחיל? kaya11: אז שלישית aiziq: אני מיד מביא קסנדרה*: טוב נמתין aiziq: ריבועי המקלדת משעממים אותי פרח תרבותי: "תיקח איזה וויסקי" אמרת לי kaya11: לימון עם קצת וודקה גם אפשרי טליה 1 *: נכנס/ה לחדר 1אמנון המקורי: נכנס/ה לחדר עבד שלך *: נכנס/ה לחדר קסנדרה*: ריצות סביב הבניין יטיבו איתך, עניתי לו 1אמנון המקורי: עזב/ה את החדר אמיר *: נכנס/ה לחדר קסנדרה*: פו עכשיו עבד שלך *: עזב/ה את החדר ופו היה אומר: כן כן אמיר *: עזב/ה את החדר ופו היה אומר: לומר את האמת, אני לא יודע מה קרוה ופו היה אומר: קורה שרון *: נכנס/ה לחדר שרון *: עזב/ה את החדר פרח תרבותי: סנדר? Never Winter Nights *: נכנס/ה לחדר סנדרלין מונרו: ילו דה Never Winter Nights *: סליחה קסנדרה,,, dor *: נכנס/ה לחדר סנדרלין מונרו: שניה dor *: עזב/ה את החדר סנדרלין מונרו: נו קסנדרה*: או קיי Never Winter Nights *: תגידי שיר,אני ישיר Never Winter Nights *: אם את רוצה שאני ישב בשקט, קסנדרה*: שששששש אנחנו באמצע תרגיל פרח תרבותי: אולי תשיר אותנו לבד? ופו היה אומר: חחחחחחחח kaya11: מכיר את השיר תשיר אותנו לבד? Never Winter Nights *: איזה תרגיל? קסנדרה*: ששששששש Never Winter Nights *: מה בגלל ה-ארסקווק? Never Winter Nights *: טוב, aiziq: בנות תנו לו צאנס Never Winter Nights *: סליחה להתחיל מחדש *: נכנס/ה לחדר aiziq: נבר אני בא אליך בפרטי קסנדרה*: לתרגיל הבא איציק סנדרלין מונרו: ראומה אלדר ספרה על על רעידת אדמה כנראה,היא ביקרה בתוך הגוף שלי היום aiziq: רגע אני אחבר את נבר להתחיל מחדש *: עזב/ה את החדר הכנס/י סיסמת מנהל: סיסמת מנהל התקבלה פרח תרבותי: סנדר, יפה, אבל שום קשר לחוקים..... קסנדרה*: חחחחחחח סינדי kaya11: למ היא התחילה בהברה הנכונה סנדרלין מונרו: נו אוףףףףף סנדרלין מונרו: ראומה קסנדרה*: רה זה לא ההתחלה של ראומה פרח תרבותי: טוב, בסדר... סליחה ופו היה אומר: קססססס את מקליטה? קסנדרה*: רה מי פה הוא התחיל לנגן לי תווים סנדרלין מונרו: רדע זו לא התנועה רק? קסנדרה*: לא קסנדרה*: להקליט? סנדרלין מונרו: רדע =רגע פרח תרבותי: היי, הולכת ל- 24 שלי. מקווה לפגוש בכם פה אחר כך Never Winter Nights *: מישהו פה יודע לנגן בגיטרה חשמלית??? קסנדרה*: טוב נמתין לך kaya11: תבלי פרח סנדרלין מונרו: תהני פרח שיעורים פרטיים *: נכנס/ה לחדר שיעורים פרטיים *: עזב/ה את החדר קסנדרה*: למה דוד נעלם ? נאלם? ופו היה אומר: רק אם את רוצה תיקים על החבר'ה פרח תרבותי: תודה. הולכת לתקן ת'עולם. אתם לא יודעים אילו בעיות... ופו היה אומר: סתאאםםם קסנדרה*: לאאאאאא יש לי בעיה בהקלטה ופו היה אומר: להת' פרח aiziq: בי פרח סנדרלין מונרו: נו תסבירו לי מה לא עשיתי בסדר שי בן *: נכנס/ה לחדר קסנדרה*: סנדרלין ופו היה אומר: פרח חוזרת? סנדרלין מונרו: כן? aiziq: כן פרח תרבותי: אני אחזור!!!!!!!!!!!!! קסנדרה*: פו סיימה את השורה עם המילה קורה ופו היה אומר: יופיייייייי קסנדרה*: כלומר פרח תרבותי: שי בן *: עזב/ה את החדר קסנדרה*: את היית צריכה להתחיל עם מילה ראשונה קסנדרה*: שמתחילה עם רה....... פרח תרבותי: נ.ב. סנדר הבעיה לא בך - הבעיה איתנו. סתםםםםם סנדרלין מונרו: ולא משנה מה התנועה קסנדרה*: לא סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחח פרח קסנדרה*: וזהקשה צינסקי סיבך לנו את החיים בשבוע שעבר aiziq: רוצים לסבך? קסנדרה*: מה זה קטעים רצו כאן קסנדרה*: כן ופו היה אומר: יצא/ה מהצ'ט חברך ופו היה אומר התנתק מהצ'ט! aiziq: פו נתקעה עם יט

kaya11

New member
קס... שאלה../images/Emo13.gif

אין איזו דרך לסגןר את הצ'אט כך שהכניסה תהיה בסיסמה בלבד? כי רוב הזמן מתבזבז בלהשתיק את המפריעים... לא אכפת לי שיכנסו עוד אנשים שלא קשורים אבל זה קצת קשה כשהם מציקים...

קסנדרה*

New member
קאיה לצערי לא - זה אחד הדברים הלא

נעימים בצ'אט. אני מבינה שזה מפריע ולי עוד יותר כשאני צריכה לזרוק אותם וחשופה לתלונות שלהם. הלוואי והיה ניתן. קסנדרה

צינסקי

New member
טוב , כל הקטעים היפים רק בדמיון....

וחוץ מזה -הכל כאן לפני שצינסקי הגיע. יכול להיות שאז הגיע גם הצורך לצנזר ?
פשושים שכמותכם. צינסקי.

קסנדרה*

New member
הצנזור חייב משכורת, איך נצדיק אותה?

פשוט שם נגמרה למחשב שלי יכולת ההקלטה (הייתי מקללת אותו אבל.....)
קסנדרה

למעלה