הסדנא מיום רביעי - חלק ממנה
סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחח פרח קסנדרה*: נזת=נזלת פרח תרבותי: קס סנדרלין מונרו: יפה מאוד קסי ופו היה אומר: קס dood *: בבועה של סקס \ הזמן לא קיים - השעון דבר מר \ נזלת של אש \ גם כשאת ישנה.. פרח תרבותי: קאיה, פיכס Never Winter Nights *: נכנס/ה לחדר ופו היה אומר: יפההההההההההההה דוד קסנדרה*: יפההההה דוד ופו היה אומר: קאיהההההההה kaya11: חחחחחחחחח Never Winter Nights *: מה עושים בחדר הזה?? קסנדרה*: חחחחחח קאיה dood *: נזלת לא הולך טוב אם סקס ככה שהיה קשה פרח תרבותי: קאיה, עדיף לוויתן על פני נזלת עם טעם מר..... dood *: תודה לכולם קסנדרה*: כותבים שירה Never Winter Nights *: לכתוב שיר? Never Winter Nights *: אפשר באנגלית? ופו היה אומר: כןןןןןןןןןן ופו היה אומר: לאאאאאא קסנדרה*: כן מהמלים שניתן לך Never Winter Nights *: זה ארוך אבל, פרח תרבותי: דוד Never Winter Nights *: אז אל תפריעו רגע, יריב *: נכנס/ה לחדר קסנדרה*: בועה, שעון, נזלת, סקס, מר , שינה Never Winter Nights *: השיר הוא---AVRIL LAVUGNE-LOSING GRIP aiziq: לעולם לא תתחבר למילים! פרח תרבותי: לא באנגלית, פליזזזזזזזזזזזזז Never Winter Nights *: LAVIGNE* Never Winter Nights *: למה לא? Never Winter Nights *: בעברית? Never Winter Nights *: טוב,,, קסנדרה*: כן aiziq: כי יש חוקים פה Never Winter Nights *: הבליינים-שוביניסט שם טוב *: נכנס/ה לחדר Never Winter Nights *: את ההתחלה אני לא זוכר,,,, kaya11: לא של מישהו אחר... שלך שם טוב *: היי קסנדרה*: טוב קדימה שם טוב *: לכולם Never Winter Nights *: נתחיל מאמצע הבית ה-1 קסנדרה*: היי שם טוב aiziq: הי ש"ט Never Winter Nights *: אל תפריעו ופו היה אומר: היייי שם טוב שם טוב *: המשמיד חזר רק אם השם טוב קסנדרה*: טוב נמשיך בתרגילי שורות? ופו היה אומר: אל תפריע אתה! Never Winter Nights *: ... רבתי עם השכן הוא יעזור לי לארוז האם זה יתכן? שם טוב *: מה שלומך מנהלת aiziq: קס, אני מה זה כבד השבוע סנדרלין מונרו: האלרגיה שלך הורסת לי את הבועה היפה, כל פעם שאני אומרת סקסאתה מפתח נזלת, ונכנס לשינה עמוקה ומשאיר אותי עם טעם מר Never Winter Nights *: היאלא תתן לך אף פעם מנוח, היא רק תגרום לך לרצות לברוח קסנדרה*: למה איציק מה קרה? גיא במצלמה... *: נכנס/ה לחדר פרח תרבותי: סנדר שם טוב *: המשמיד הבתולות חזר aiziq: הלוואי וידעתי שם טוב *: מה אתן אומרות ופו היה אומר: סינדי Never Winter Nights *: היאלא תתן לך אף פעם מנוח, היא רק תגרום לך לרצות לברוח סנדרלין מונרו:
קסנדרה*: יפההההה סנדרלין ופו היה אומר: קסססססססס זה הוא kaya11: יפה סנדרלין שם טוב * נזרק מהחדר על ידי קסנדרה* aiziq: סנדרלין- כל הכבוד dood *: אני חוזר עוד מעטוואו סנדרלין ופו היה אומר: קס סנדרלין מונרו: תודה
dood *: מגנייב ופו היה אומר: מעניין באיזה שם הוא יחזור? בואו נתערב קסנדרה*: יאללה מתחילים שורות? kaya11: יאללה סנדרלין מונרו: תזכירו לי aiziq: פרח Never Winter Nights *: שמעתי אנשים מדברים, נעלתי את החדר ואישה מפנים, חשבתָ שאיבדתי שליטה, דפקתָ לי בדלת וביקשת סליחה, גיא במצלמה... *: עזב/ה את החדר קסנדרה*: מישהו כותה שורה ואת שאחריו צריכה להתחיל עם 2 ההברות האחרונות בשורה שלו Never Winter Nights *: היא לא תתן לך אף פעם מנוח,היא רק תגרום לך לרצות לברוח X2 קסנדרה*: ברור? סנדרלין מונרו: אוי זה קשה
ופו היה אומר: אפשר לחכות שניה ? א aiziq: קס חורף מפריע ופו היה אומר: בקשה קסנדרה*: למשל מרמלדה את צריכה להתחיל עם דה...... kaya11: נחכ Never Winter Nights *: אנ'לא רוצה לאכול אורז,אנ'לא רוצה להיות ברוגז, ואם תראו אותי, אל תרביצו לי... kaya11: כן פו ופו היה אומר: תודה, כבר חוזרת פרח תרבותי: נבר, אולי תירגע? סנדרלין מונרו: ממתינים לפו קסנדרה*: איציק נתפלל לטוב, כי לי יש ימים לאחרונה שבא לחנוק את העולם יריב *: עזב/ה את החדר Never Winter Nights *: שבוע אתה מתבודד,האם זה אמיתי או עליי הוא עובד, ראיתי אותך נופל מחלון הגופה שלך לא נתנה לי לישון... Never Winter Nights *: פזמון:::::::: פרח תרבותי: קס, באמת הרגשתי חנוקה לאחרונה.... Never Winter Nights *: היא לא תתן לך.... שובב מאוד *: נכנס/ה לחדר קסנדרה*: נבר הבנו , מספיק פרח תרבותי: קס, תרגיעי את נבר שובב מאוד *: עזב/ה את החדר Never Winter Nights *: עקבתם בכלל? שובב מאוד *: נכנס/ה לחדר שובב מאוד *: עזב/ה את החדר קסנדרה*: כן Never Winter Nights *: לא כי נגמר השיר, פרח תרבותי: לא!!!!!!!!!!! aiziq: אנחנו מכירים את השיר קסנדרה*: קראנו ואנחנו עכשיו מתרגלים משהו Never Winter Nights *: מה? Never Winter Nights *: תמוזיקה? קסנדרה*: תעקוב Never Winter Nights *: עוקב... kaya11: לא רוצים לקרוא שירים מוכרים... רוצים לכתוב שירים חדשים Never Winter Nights *: לרשום תשיר- aiziq: קאיה לשלטון פרח תרבותי: קאיה Never Winter Nights *: THE RASMUS-IN THE SHADOWS? kaya11: חחחחחח vl13: נכנס/ה לחדר kaya11: גם לא באנגלית... אנחנו כותבים עברית קסנדרה*: בועה לי בועה לי בועה לי חביבה/כל יום אתה בורח/ כל יום אתה משוחח/ ומה לי ומה לי / נשארת בודדה ופו היה אומר: חזרתי פרח תרבותי: עוד כמה דקות אני פורשת ל 24 קסנדרה*: נברררררררררררררררר אני אוציא אותך ופו היה אומר: קססססססססססססס Never Winter Nights *: מה זה שלתיאל קוואק? Never Winter Nights *: מה השירים האלה? kaya11: חחחחחחח קס פרח תרבותי: קס למרות שמה קרה לשאר המלים? aiziq: אני שומע את תופי הגרדום.......... קסנדרה*: של אחת ממחנה פליטים ג'אבלייה בסדר? Never Winter Nights *: למה אתם פה לא מבנים אנגלית? ופו היה אומר: איך זה ששם טוב יכול לפנות אלי בפרטי אם העפת אותו? קסנדרה*: חחחחחחחחח פרח שיגע לי את העיניים הנבר הזה Never Winter Nights *: לכתוב בצבע אחר? קסנדרה*: פו כי הוא בחדר אחר vl13: עזב/ה את החדר Never Winter Nights *: אני יכול לסנוור,,,, Never Winter Nights *: ??????? קסנדרה*: נברררררררררר אזהרה אחרונה Never Winter Nights *: יותר טוב? Never Winter Nights *: מה? ופו היה אומר: אבל אני לא שם . אז איך? Never Winter Nights *: הנה בשחור
סנדרלין מונרו: חחחחחחחחחחחח פרח קסנדרה*: נזת=נזלת פרח תרבותי: קס סנדרלין מונרו: יפה מאוד קסי ופו היה אומר: קס dood *: בבועה של סקס \ הזמן לא קיים - השעון דבר מר \ נזלת של אש \ גם כשאת ישנה.. פרח תרבותי: קאיה, פיכס Never Winter Nights *: נכנס/ה לחדר ופו היה אומר: יפההההההההההההה דוד קסנדרה*: יפההההה דוד ופו היה אומר: קאיהההההההה kaya11: חחחחחחחחח Never Winter Nights *: מה עושים בחדר הזה?? קסנדרה*: חחחחחח קאיה dood *: נזלת לא הולך טוב אם סקס ככה שהיה קשה פרח תרבותי: קאיה, עדיף לוויתן על פני נזלת עם טעם מר..... dood *: תודה לכולם קסנדרה*: כותבים שירה Never Winter Nights *: לכתוב שיר? Never Winter Nights *: אפשר באנגלית? ופו היה אומר: כןןןןןןןןןן ופו היה אומר: לאאאאאא קסנדרה*: כן מהמלים שניתן לך Never Winter Nights *: זה ארוך אבל, פרח תרבותי: דוד Never Winter Nights *: אז אל תפריעו רגע, יריב *: נכנס/ה לחדר קסנדרה*: בועה, שעון, נזלת, סקס, מר , שינה Never Winter Nights *: השיר הוא---AVRIL LAVUGNE-LOSING GRIP aiziq: לעולם לא תתחבר למילים! פרח תרבותי: לא באנגלית, פליזזזזזזזזזזזזז Never Winter Nights *: LAVIGNE* Never Winter Nights *: למה לא? Never Winter Nights *: בעברית? Never Winter Nights *: טוב,,, קסנדרה*: כן aiziq: כי יש חוקים פה Never Winter Nights *: הבליינים-שוביניסט שם טוב *: נכנס/ה לחדר Never Winter Nights *: את ההתחלה אני לא זוכר,,,, kaya11: לא של מישהו אחר... שלך שם טוב *: היי קסנדרה*: טוב קדימה שם טוב *: לכולם Never Winter Nights *: נתחיל מאמצע הבית ה-1 קסנדרה*: היי שם טוב aiziq: הי ש"ט Never Winter Nights *: אל תפריעו ופו היה אומר: היייי שם טוב שם טוב *: המשמיד חזר רק אם השם טוב קסנדרה*: טוב נמשיך בתרגילי שורות? ופו היה אומר: אל תפריע אתה! Never Winter Nights *: ... רבתי עם השכן הוא יעזור לי לארוז האם זה יתכן? שם טוב *: מה שלומך מנהלת aiziq: קס, אני מה זה כבד השבוע סנדרלין מונרו: האלרגיה שלך הורסת לי את הבועה היפה, כל פעם שאני אומרת סקסאתה מפתח נזלת, ונכנס לשינה עמוקה ומשאיר אותי עם טעם מר Never Winter Nights *: היאלא תתן לך אף פעם מנוח, היא רק תגרום לך לרצות לברוח קסנדרה*: למה איציק מה קרה? גיא במצלמה... *: נכנס/ה לחדר פרח תרבותי: סנדר שם טוב *: המשמיד הבתולות חזר aiziq: הלוואי וידעתי שם טוב *: מה אתן אומרות ופו היה אומר: סינדי Never Winter Nights *: היאלא תתן לך אף פעם מנוח, היא רק תגרום לך לרצות לברוח סנדרלין מונרו: