הסדנה האחרונה של גולוקא בארץ

opherzili

New member
הסדנה האחרונה של גולוקא בארץ

ברמה"ג מתקיימת גם בסופ"ש הקרוב סדנת טנטרה בהנחיית גולוקא שהגיע במיוחד מהודו, זו הסדנה האחרונה, הסדנאות הקודמות היו אלוהיות, למי שאוהב התפתחות, סקרנות ורוצה לקבל זווית אחרת על המיניות שלו מוזמן לחוויה :אפשר לפנות למיכל במייל [email protected]

opherzili

New member
אני גבר ,לא אישה, וחשוב לי שאנשים ידעו על

ההזדמנות, מה כ"כ רע בזה

מי אמר שרע

רק שיש לוח מודעות ודף הפורום מיועד לדברים אחרים ומעייפות אנחנו צוחקים אנחנו צוחקים גם משמחה ולעיתים מתוך ייאוש

maysabel

New member
תגובה מ"זוית" אחרת

אני חשבתי שכבר מעבר לזויות.. האם אפשר להגיד שלב(נ)נות יש "זויות"? אבל,תמיד אשמח לקבל "זויות" נוספות.. ה"זוית" שבמיוחד הרשימה אותי ולא אשכח אותה, הייתה "זווית" ב-ה"לא כלום" -ראיתי מלמטה כש"זה" עמד(או לא עמד) במרפסת ביתו..ואז פתאום התעליתי אל-על,הבנתי שאין זויות בה-"לא כלום" הזה..ובמבט מלמלעה.. ואני בכלל חשבתי שלאלוהיות אין זויות..אבל כנראה שבשביל להתפתח ואם רוצה להוכיח שאני סקרנית אצטרך לחזור לעניין הסדנאות..והזוויות ..ואולי ה"זוויים"? ועוד הארה: אם כבר מדברים על רוחניות ומודעות ברצוני לומר כי כולנו מורים גדולים לכולם ותלמידים גדולים לכולם..ההבדל היחיד שלא כולם יודעים זאת (בלשון הידיעה). לא לקחת אישית..כאמור בלוח מודעות לא הייתי מגיבה כלל, המנהל שמכאן יגיד לעצמו "מה המאיזה הזאת רוצה לומר בכלל כל פעם עם השטף שלה?היה עדיף שתמשיך לאכול בננות ולשתוק עם עצמה - כי בפה מלא לא מדברים.." שאלה למנהל- כמה "זוויות" יש לך ל"עניין"? אוףףףףףףף יום משוגע, רואים עליי? :((

maysabel

New member
באבק הרחובות..

או באבק הכוכבים.. :)) עכשיו שוב הולכת.. בדיקות! חיבוק ענק ביי

לבדוק את האבק?

בפשטות אוכל לומר לך כי אבק כוכבים אנו וכל הסובב לנו בעולם מלכות זה אין מה לבדוק מפני שהצופה משפיע על הנצפה וכל שתמצאי יהיה מה שתרצי שיהיה התאבקי יקירה כי הזירה ממתינה

maysabel

New member
לכן לא נעלמתי לכם..

פשוט התמזגתי עם מה שאני ממילא ..אבק הכוכבים..:)) יש מה לבדוק זה בטוח..ובקשר למשתנים משפיעים -כשיש מודעות פשוט מנטרלים.. כיוון שאנו כאן מורים ותלמידים-מעניין אם יימצא משהו שלא רוצים למצוא בדיוק(במודע..) זה דווקא מלמד משהו לא? וזה בדיוק מה שמפתח בפיזי דברים.. אז יש מה לבדוק.. חוץ מזה לא ענית לי-מה שלום ה"זוויות" שלך? :)) אשת כוכב

ובכן אשת כוכב יקרה

הזוויות אצלי נהדרות ומאירות כל אחת באופן ייחודי בהחלט נוצרו לי פאות נוספות שהיו עוד קודם לכן ונגלו לי רק עתה ומתוספות להקודמות בנוסף לכל ההשתקפויות הללו מצאתי לי מראה והיא מראה לי כל כך יפה היא מראה נוחה ומפרגנת מחבקת ואוהבת ויש לנו הרבה במשותף אז אנחנו מביטים במראה היא בי ואני בה ויוצאים לשביל משותף איש כוכבים

maysabel

New member
המראה היפה

הרי משקפת יופיך שלך שתמשיך ללכת בשביל היופי עם השתקפות מחייכת ורכה כי בדרך הרי לנו לצעוד תהיה זאת דרך מלאה בגוונים חמים,מחבקים,מחייכים ובעיקר מאירים אשת כוכב והלבנה מחייכת מלוא הלב

opherzili

New member
ממחר אחה"צ בקיבוץ גשור ברמה"ג היפה

אני לא יודע את כל הפרטים, אם אתה מעוניין בפרטים תפנה במייל [email protected]

maysabel

New member
עוד לא למדת?

שהנחות טובות ללקוחות שממסגרים תמונות? אולי גם לסופר.. :))

למעלה