הסדנה למוסיקה עתיקה בסוכות בצובה

• פותח הנושא H M G
  • פורסם בתאריך

H M G

New member
הסדנה למוסיקה עתיקה בסוכות בצובה

מישהו בא לסדנה? למי שלא מכיר זו סדנה אליה באים מורים מחו"ל והארץ, נותנים מאסטרקלאסים ומנחים הרכבים של התלמידים. באים אנשים מקשת גילאים רחבה מאוד. בכל מקרה, מישהו מפה הולך להשתתף השנה? מ

לאורלין

New member
תבואו לשם

הייתי אמורה להשתתף השנה אבל אני אהיה בכיתת אומן בגרמניה, חברה שלי הולכת לשיר שם, מי שהולך, זאת באמת חוויה

H M G

New member
בטח

הסדנה מתקיימת כבר בערך עשרים שנה ועוסקת במוסיקה שנכתבה בין ימי הביניים עד התקופה הקלאסית, אך מתמקדת ברנסנס מאוחר ובארוק. באים מורים מקצועיים מהתחום, מהארץ ומחו"ל. בבוקר נותנים כיתות אומן, גם לנגני כלים אוטנתיים וגם לנגני כלים מודרניים, לפני ארוחת צהריים תתקיים השנה תזמורת מיתרים, ואחר הצהריים יש זמן חופשי ואחר כך הרכבים קאמריים. בערב יש פעילויות שונות, ביניהן מספר קונצרטים בהם ישתתפו חלק ממורי הסדנה וגם נגנים אחרים. אותם קונצרטים יתקיימו גם בקונסרבטוריון שטריקר בת"א. הייתי בשנה הקודמת ומאוד מאוד מאוד.... נהנתי. מ-

כן, השתתפתי בכמה סדנאות בעצמי בעבר

אבל השנה לא אני ולא איש ממכרי שמעו פרטים על הסדנה. בסך הכל התכוונתי אם יש לך פרטים לגביה כמו אתר אינטרנט, מספר טלפון ליצירת קשר, מיקום ותאריכים וכו´

H M G

New member
אה, אוקיי

אני לא חושב שיש לסדנה אתר, אבל אם אתה רוצה לדבר עם מישהו תחפש ב- 144 את הטלפון של הד סלע מת"א או אורית לשם מירושלים. אני לא מפרסם פה את המספר כי אני לא חושב שכדאי שכולם יראו פה אותו. היא תתקיים בקיבוץ צובה, מדרום לירושלים, בין ה- 22 לחודש ועד ה- 29, נדמה לי. מ-

הד סלע? ניסית פעם לתפוס את הבנאדם?

אם יש לך מספר טלפון קונקרטי, אשמח אם תשלח לי אותו. אפילו במסרים. בכל אופן, תודה על המידע; אני מניח שאני פשוט אקפוץ לקיבוץ צובה בסוכות אם כך. יש לך במקרה מושג מי המורה לחלילית השנה? (או מורים נוספים מענינים?)

H M G

New member
תגובה

ניסיתי להשיג אותו בקשר לכמה נושאים, ותאמין או לא, הצלחתי פעם להשיג אותו!
!
! בכל מקרה, אני כמעט בטוח, למרות שאני לא בודק כרגע, שהמורה לחלילית הוא האן טול, ואם לא הוא אז בטח מריון פרברוחן, או מישהו אחר. בכינור יש את קטי דברצני הנפלאה, ובצ´לו וגמבה מישהי בשם אליסון מקגווילרי או משהו כזה... אבל בכל מקרה בטוח שהמורים טובים. תבוא לצובה בסביבות ה- 25 לחודש כדי שלא תגיע ליום הראשון או האחרון בטעות... ולעתיד, שתדע שיש מודעות על הסדנה בעיתונים ושאפשר להתקשר להד או אורית (אני אשלח לך מחר במסנג´ר.

jofen

New member
תיקון!

האן טול ביטל ברגע האחרון ולא יגיע לסדנה, בסדנה יהיה המורה לחלילית מיכאל שניידר האגדי.

תודה רבה לשניכם.

אגב, ומבלי לזלזל כהוא זה במיכאל שניידר, אני חייב לציין שהאן טול בשנה שעברה היה הפתעה מרעננת ומעניינת. ולדבי קטי, ושוב, בלי להוריד מערה ואכויותיה כהוא זה, לא הגיע הזמן לגוון בסקצית המורים לכינור?

H M G

New member
האן טול הוא באמת גדול!!!

אירגנו שם קריאה של באך ברנדנבורגי שלישי (השתתפתי) והוא בא ואמר לנו שבאך כתב את הפרק השלישי במיוחד כי הוא ידע שהתזמורת של ברנדנבורג ידעה לבצע הרבה צלילים מקוטעים על קשת אחת, ושבביצוע אוטנתי צריך לנגן את זה ככה, וכולנו הסתבכנו עם זה, ואז הוא אמר שהו סתם עבד עלינו.
ואני לא חושב, כי לרוב קתי מגיעה אחת לשנתיים, ויש עוד מורים, פשוט השנה הזדמן לה להגיעי שנתיים רצוף, ופתאום המורה השנייה ביטלה.

למעלה