הסדנה למוסיקה עתיקה

violinst

New member
הסדנה למוסיקה עתיקה

שלום לכולם!! יש לי בקשה כל מי שהשתתף בסדנה למוסיקה עתיקה שישרשר את ההודעה הזאת זה חשוב בשביל שנשמור על קשר תודה.

violinst

New member
אגב, זה ממש חשוב לכל המשתתפים

תכתבו גם את השם שלכם

H M G

New member
אני השתתפתי

אני הד. חוויה: הייתי בהרכב שהודרך ע"י נינה סובלמן. ציטוט ממנה (במבטא אמריקאי): "ואז אנחנו במייג´ור, ואומרים ´איזה יופי, הגענו למייג´ור ואנחנו שמחים´, ואז טלמן עושה לנו לאאאאאאאאאאא" (המילים האחרונות במין נהמה)

jofen

New member
אני גם...

היה פשוט נהדר... הדבר שבאמת הכי אהבתי זה שקראנו יצירות בארוקיות וקלאסיות (לעיתים גם רומנטיות) כל ערב עד שעות הלילה המאוחרות כמו מוסיקאים מטורפים...
# בסה"כ ממש נהנתי והיה ממש טוב. אני אישית הופעתי בהרכב שניגנתו בו בצורה "אוטנטית" - כולם עמדו כולל הצ´לנית (בסו קונטינואו) ששמה את הצ´לו על כיסא (כמו שרפרף שהיה בימים הטובים...) וגם היה חוסר בתקציב אז עלינו יחפים... [: וניגנו קונצ´רטו של טלמן בסול מינור (שיש שם תפקיד כמעט בלתי אפשרי טכנית לבסון לבצע ואני חייב לציין שהבסוניסטית שלנו עמדה בזה יפה...) נ.ב. - אני נגן אבוב...

H M G

New member
דווקא את חוסר התקציב אהבתי...

למרות שאחרי הזמרת המדהימה מיום חמישי זה כבר לא היה כזה תקדים... ובאמת היא הצליחה יפה מאוד אגב, היה יפה בהופעה שלכם

כן, נינה הבלתי נלאית והever מוערכת

השעור שלך היה מאלף. גם למדתי הרבה מההסבר של הכיוון. מה עוד למדתם בהמשך השבוע?

H M G

New member
אה, תודה

כל אחד קיבל הערות אחרות. אבל המכנה המשותף: ריקודיות, הוצאת קולות, החזקת כלי, אינטונציה, אורנומנטציה, ועוד, אבל אלה העיקריים.

למעלה