הסדרה הגדולה שלי...

Yoda Killer

New member
הסדרה הגדולה שלי...

אני חדש ישן כאן, וזה סתם הסבר על הסדרות האהובות עליי, תגידו מה אתם חושבים... קפטן אמריקה - הקפטן, אף פעם לא עזבתי ואף פעם לא אעזוב, בהחלט גיבור מספר אחת אצלי, אני פשוט מת עליו והכל כל החוברות, אף פעם לא איכזב אותי! ספיידרמן - מאז הסרט פתאום קפצו כל מיני מעריצים מפגרים שלא הכירו את ספיידרמן לפני הסרט, שאני חייב לציין שהיה פתטי, מפגר ומיותר. פעם יותר אהבתי אותו, אך אחרי הסרט אני אוהב אותו הרבה פחות. גרין לאנטרן - לא מעריץ אותו, אך הוא גיבור מושלם, אי אפשר להגיד שלו, אין יותר טוב מאשר לראות אותו משגר קרניים ירוקות. סופרמן - אני חושב שהוא אחלה גיבור, אך הוא כבר קצת מיושן... באטמן - לא אוהב אותו בכלל, אני לא רואה את הטוב שבו, הוא סך הכל בן אנוש שעושה תרגילי קונג פו, בכל זאת, יש לי כבוד אל החבוב. אינקרדבל הולק - אולי איש מספר 2 אצלי ברשימה, מת עליו, הוא גיבור שממש עושה כיף לקרוא חוברות שלו. פלאש - הוא היחיד מDC אצלי ברשימה המובילה שאני ממש אוהב, את כל השאר של DC אני לא ממש מעריץ, חוץ מפלאש, וקצת את גרין לאנטרן, פלאש מלווה אותי מאז הילדות, יש לי 30 בובות שונות שלו, תאמינו או לא ! דייר דויל - משום מה, לא שמתי לב שנותנים לו יותר מידי צומת לב כאן בפורום, מאז ההופעה הראשונה שלו אני אהבתי אותו כל כך... סילבר סארפר - גם אחד האהובים עליי, יש לי 15 בובות שלו, כמה פוסטרים טובים, ועוד הרבה, אני ממש ממש אוהב אותו ! איירומן - אין לי כל כך מה להגיד עליו, הוא אחלה. וולברין - לפי דעתי הוא הדמות הכי מורכבת מכל הדמויות של מרוול, המוטציה והאגדה... גמביט - גם אחד בעשר המובילים שלי, אני אוהב את הסצינות אקשן שלו במיוחד. מה אתם חושבים ? ומי שירדתי קצת על הגיבור האהוב עליו, אני מתנצל מראש ...

ויאגרה

New member
תגובה

בקשר לגיבורים שלך... קפטן אמריקה - מושלם מידי בשבילי. אף פעם לא שאלת את עצמך איך זה שארה"ב בחרה להילחם בנאצים עונה לתיאור המושלם של ארי טיפוסי...? ספיידרמן - אוהב אותו, אבל לא קורא חוברות שלו. אני לא מבין למה אתה אוהב אותו פחות מאז הסרט...הרי אין קשר בינו לבין החוברות. האלק - קראתי והפסקתי די מזמן. היום הוא יותר מסתם אידיוט ירוק שהורס הכל, והבנתי שהחוברות שלו שוות קריאה. דרדוויל - כל החוברות שהן הוא כיכב אותן יצא לי לקרוא (לא בסידרה שלו, אלא בסידרה "מארוול נייטס") היו גרועות. רק חוברות בודדות באמת היו שוות משהו, אבל זה לא קשור בדמות אלא בכותבים. סילבר סרפר - כנ"ל. למרות זאת,אם מארוול מתכננת סידרה בכיכובו, אני אהיה הראשון לקנות אותה...הוא מעניין אותי בתור דמות. וולברין - לא כל כך מורכב, לדעתי...הוא דמות סבירה, אבל לא יותר מזה. יוצרים מסויימים יכולים להפוך אותו לממש טוב. גמביט - כמו וולוורין, רק ניראה טוב וזורק קלפים. סצינות האקשן שלו, כשמצויירות ע"י צייר נכון, באמת יכולות להיראות טוב. איירון מן - הדמות האהובה עליי בכל הזמנים...לדעתי,אין דמות יותר מורכבת ומגוונת ממנו, בעיקר בגלל הבעיות איתן הוא מתמודד ובגלל העובדה שהוא תמיד משדרג את עצמו. את DC אני לא קורא, ככה שאין לי מה להגיד על הדמויות שלהם.

green lantern

New member
מה שעשו לספיידרמן בסרט

לא מתקרב למה שעשו לGL בJL המצוייר..... לקחו את הGL הכי גרוע ומשעמם (אם כבר גרוע משעם אז שיקחו את ה"בסט" שזה האל ג´ורדן) ונתנו לו את הכוח ליצור ובעות ולרתך.. זה ממש בעיטה מתחת וחגורה... GL לא היה מרתך עם קרן אור חמה במיוחד (טרמית.. אולי) הוא היה יוצא רתכת ענקית ומתמש בה ... או דרקון קטן שינשוף אש או אפילו איזה רובוט שירה קרני לייזר... הם פשוט בלבלו בתפקידים... GL אמור להיות בתפקיד של פלאש (קייל ריינר לא ג´ון סיוארט) ופלאש אמור להיות הקשוח (גם אם זה יהיה וולי ווסט ולא ברי אלון) אז התיאור שלך ללמה אתה אוהב את GL לוקה בחסר כמה אתה רוצה תמורת הבובות של פלאש?

green lantern

New member
אני יודע.. וזה כזה אדיוטי..

מה לא יעשו בשביל הפלייה מתקנת....

ויאגרה

New member
תישמע...

הם שמו את Martian ManHunter כדי לא להעליב את בני המאדים, אז למה לא לצ´פר את השחורים?

Yoda Killer

New member
תראה...

אני לא ראיתי עוד פרק אחת מJL, לא קראתי קומיקס אחד ולא ראיתי אפילו פרק אחד בטלווזיה, ככה שאני לא יודע ממש על מה אתה מדבר, אבל דיברתי עם חבר שלי והוא אמר שגרין באמת שחור בסדרה. מה שאני לא מבין באמת, את כל עיניין הגרין לנטרן, אני צריך שמישהו יסביר לי אחת ולתמיד, יש כמה גרינים ? מה כל הקטע הדפוק הזה ?

The Flash

New member
אני אפילו יודע את זה ולא קראתי

בחיים שלי גרין לנטרן יש את גיא גרדנר שאין לי מושג מי הוא יש את ג´ון סטוארט- זה בסדרה יש את האל ג´ורדן שהוא הספקטור עכשיו ויש את קייל ריינר שקיבל את הטבעת מאבין סור הגוסס והוא גם צייר קומיקס

green lantern

New member
הוא מצייר גם קומיקס , סטריפ אבל

וכמה פעמים אמרתי לך פלאש.. אבין סור נתן את הטבעת להאל ג´ורדן....

venoms

New member
אל תגזים יהודה...

נכון שיש את התפרצות של חובבי ספיידרמן לפתע וזה מרים לא גבה אלא שניים אך אם אהבת אותו פעם ובגלל הסרט עכשיו פחות אז אף פעם לא אהבת אותו באמת אני בן 20 ואוספ קומיקס כבר 8 שנים בערך ושלושת הגיבורים הכי אהובים עליי הם באטמן ספיידרמן והיומן טורץ נכון על טורצ´י לא עשו סרט ולא על הפנטסטיק פור [למרות שהייתה לו הופעה בסרט של אקס מן בכיתה] אך מה אני אומר על הסרטים של באטמן במיוחד השלישי והרביעי שהכי היה מזעזע ונכון ספיידרמן הסרט מבחינת פרטים לא היה משהו ולנו אוהבי הקומיקס זה הכח חשוב אך זה לא מפחית מאהבתי לשני הגיבורים או מערך האוסף שלי ספציפית לשני הגיבורים הללו.

green lantern

New member
הלפיד האנושי

קודם כל הוא לא הופיע באקסמן... כי: א. הבחור היה צריך מצית ב. היומן טורץ´ הוא לא מוטאנט ... שנית היה סרט של הFF הוא צולם ויש טריילר והכול, זה היה ב94 אבל מסיבות מצערות שלא ידועות לי הוא לא יצא להקרינים

venoms

New member
תודה ועוד כמה דברים משלי

א.נכון ביררתי ויצא סרט תודה על המידע ב.זה כן טורצ´י למה היא קראה לו ג´וני...בלה בלה בלה...וכידוע שמו של טורצ´י הוא ג´וני סטורם אז אולי זה רמיזה אך עדיין יש בסיס מוצק אבל בכל אופן תודה על המידע על הff

The Flash

New member
ראיתי את הסרט ו...

לא היה משהו גרפיקה גרוע של הלפיד אבל את דום עשו נחמד אבל סרט חדש הולך להיות ב2004

illustrator

New member
זה לא ג´וני סטורם

מי שהופיע באקס-מן הוא פיירו (Pyro), מי שהיה בקומיקס חבר ב-Brotherhood of Evil Mutants בהנהגת מיסטיק. הסרט של הפנטסטיק פור היה דל-תקציב וזוועתי למדי, אבל זה עורר את הרצון לעשות עליהם סרט נורמלי.

למעלה