הסדרה הזו הזויה לגמרי!

Punky Bambi

New member
הסדרה הזו הזויה לגמרי!

וואי...מגניב שעשו להם פורומים...באמת הגיע הזמן. רק שיש לי בעייה שמתחשק לי לחלוק אתכם, יש פה עוד אנשים שמרגישים שהסדרה הזו ממש לא משקפת את המציאות? הערכים שלהם תקועים בשנות החמישים, הכל מושלם מידי, החוקים של הבית לא מתאימים לאווירה של 2005, אני בשוק שעוד לא החטיפו לילדים האלה מכות בבצפר. זה פשוט הזוי מידי! אז למה אני עוד צופה בסדרה? בכל זאת יש משהו מושך בערכים המסורתיים האלה לפי דעתי, יש בסדרה הזו משהו מרגיע ובטוח, ולפי דעתי זה למה היא מצליחה, או שיש עוד אפשרות להצלחה: מאט!
שהוא הסיבה שהתחלתי בכלל לצפות. מה דעתכם?

כן...

אחד הדברים שיותר מפריעים לי זה העניין של סקס לפני הנישואין. נו, באמת, איפה זה קיים כיום? אני חושבת שהסדרה משקפת את איך שהיינו רוצים שהמציאות תהיה, ובגלל זה אנחנו מתאהבים בה.

שלמונזה

New member
בנוגע לסקס ../images/Emo168.gif

איפה לעזאזל תמצאו בחור חתיך כמו מאט שהיו לו הרבה בחורות חלקן אפילו רציניות, שבחורה כמו שריל רצתה לשכב איתו והוא אמר לא כי זה מה שלימדו אותו?! בהחלט הזוי למדי...!

ganitav1

New member
חחחח....אני זוכרת את זה...../images/Emo85.gif

ואמרתי כזה...אתה דביל??

אושר מ

New member
ובכן תופתעו

אבל בארה"ב יש שתי אופציות קיצוניות. או שהם עושים סקס בגיל יחסית ממש צעיר, או שהם שומרים עצמם עד לחתונה. זה אמנם לא רוב, אבל יש כמות די גדולה של אנשיםש עושה את זה. מה שמפריע בסדרה זה חוסר העיקביות שלה.... ואני ממשיכה בספויילר אז מי שלא רוצה שלא יקרא. העונה עשו סיפור מזה שמאט מתחתן כל כך צעיר ושהוא לא מוכן, ופתאום באים ומספרים שבעונה הבאה ובזו אחריה גם מרי ולוסי שהן יותר צעירות ממאט מתחתנות.... אגב, יכול להיות שהם מתחתנים צעירים כדי לעשות סקס?

*Ginny Weasley*

New member
חחחח כמה פעמים שחשבתי על זה..

למען השם!! על כל דבר קטן שהם עושים מענישים אותם
טוב, אז סיימון השתכר במסיבה. זה הורגגגג אותי שהם לקחו את זה ככ קשה, בעיקר בהתחשב בזה שזו בכלל לא הייתה אשמתו!! הוא בן 16! זה מה שבני 16 עושים!!.. והסקס.. לוסי ומרי הוכיחו בעבר שהן יכולות להיות פרוצות לא קטנות, אבל מצד שני הן הכי מתחסדות בעולם.. שזה שילוב הזוי. וכן, הם ראויים למכות בביצפר
העולם הזה לגמרי לא מושלם, אז למה להעמיד ציפיות שלא תואמות את המציאות? מתי הבית הזה יצא כבר מהנאיביות שלו? [ואם זה יקרה, האם נמשיך לאהוב את הסדרה?]

diet prozak

New member
אני מסכימה לגמרי

אני נורא אוהבת את הסדרה, וניסיתי להקפיד שלא להפסיד שום פרק... חבל נורא שהולמרק משדרים את העונה ברצף, יום אחרי יום.. ככה הרבה יותר קל לפספס דברים, וזה גם נגמר מהר יותר בכל מקרה, חזרה לנושא כמה שאני אוהבת את הסדרה, אני מוצאת את עצמי יושבת מולה ומתחרפנת... הם כל כך מתחסדים, וכל כך חינוכיים שבא לי להקיא. אני הכי שונאת איך שהם בונים כל פרק סביב נושא מסויים, ואפילו לא טורחים להצניע את זה, פשוט זורקים לך את המסר בפנים. ואז זה... טוב, מה אתם חושבים שאני, מטומטמת?? ואגב, לכם זה אולי נראה לא מציאותי, אבל מצפייה בכל מיני תוכניות אירוח מטופשות (ראה ערך ריקי לייק) - הערכים האלה באמת קיימים באמריקה (ערכים של לא לקיים יחסים לפני הנישואים וכו'), וזה אפילו יותר הגיוני כשנזכרים שהסדרה עוסקת במשפחה מאוד דתית (כביכול, ההתגיירות של מאט טיפה שוברת את זה).

E s t r e l l a

New member
כל הקטעים החינוכיים ממש מעצבנים

אני צופה בסדרה בגלל העלילה וכל הפיתולים שבה- בכל פרק הכל מסתבך וקורים דברים ממש מעניינים, עד שבסוף כל הקצוות נסגרים. אבל בכל הקטעים החינוכיים אני ממש מתעצבנת- זה כל כך לא הגיוני! וזה כל כך שקוף שזה תסריט- פתאום בסוף הפרק יש מונולוג חינוכי שנמשך שעה, וכשזה בא מאריק בדרשה זה עוד הגיוני, אבל כשרותי סתם מדברת לאחד האחים שלה ונואמת על ערכים, זה ממש לא ריאלי.

diet prozak

New member
בדיוק

הילדה בת 11!!!! נכון שיש ילדים חכמים, בוגרים וכו' אבל... לא ברמה כזאת. הגזימו לגמרי.

S c a r l e t t

New member
נכון אבל.....

אני מסכימה עם כולכם, הערכים שלהם מוגזמים, מוקצנים ולא הגיוניים לפעמים זה יכול להוציא מהדעת עד כמה הם תמימים ומתחסדים. ואיך בחור כמו מאט שהיו לו אלף ואחת חברות לא שכב עם אף אחת מהן, איך מרי שנהייתה בעצם עבריינית עשתה הכל כמעט חוץ מסקס לפני החתונה, איך סיימון השתכר ועד עכשיו מתייסר ומצטער על זה ורותי...היא כבר סיפור אחר אבל בתכלס זה מה שאנחנו אוהבים בסדרה, ואם הכל היה שונה אני לא בטוחה אם כולנו היינו כאן, זאת פשוט הייתה סדרה טיפוסית כמו כל הסדרות הרגילות שיש..זה מה שמייחד אותה מהשאר

תתש

New member
רק בגלל רותי אני צופה

אני לא יודע אם זאת השחקנית או התסריטאים או אולי שניהם ביחד אבל היא הדמות הכי טובה בסדרה!!! דרך אגב הסדרה לא כל כך הזויה כי דבר הראשון האבא הוא כומר (נראה לי אוונגליסט) ודבר שני יחסית לסדרה אחרת של ברברה הול ג'ואן מארקדיה שיחסית לה הכל הגיוני ושפוי בגלנאוק.

גם אני התחלתי לראות רק בגלל

שנגנבתי שיש שם ילדה בת 10+- שמשחקת כ"כ מדהים
הייתי בשוק מזה שהיא משחקת כ"כ טוב
וגם אני חושבת שהיא השחקנית הכי טובה בסדרה

diet prozak

New member
מה פתאום

בג'ואן מארקדיה אולי יש את כל הקטע ההזוי עם האלוהים, אבל חוץ מזה היא הרבה יותר מציאותית מהרקיע השביעי כל היחסים בתוך המשפחה, ובין הילדים לחברים שלהם הרבה יותר ריאליים. הקמדנים תמיד מדברים על הכל, ולפחות לא מצליחה להזדהות עם זה. לא קורה להם שיש משהו שהם לא רוצים לדבר עליו?? לא יכול להיות.

למעלה