הסדרה החדשה שאני הכי מחכה לה...

avivs

New member
הסדרה החדשה שאני הכי מחכה לה...

אומנם יש את "משחקי הכס" ואת "דם אמיתי" שחוזרים בקרוב, אבל ראיתי טריילר של סדרה חדשה שנראה מטורף ואפל.
ללא ספק אתן לסדרה הזו הזדמנות:

penny dreadful:

http://www.youtube.com/watch?v=YFXHfEqMcis

dingaleboom

New member
גם אני ממש מחכה!

מקווה שזה יהיה מוצלח, מעטות הסדרות בשנים האחרונות ששוות משהו.

אולי crisis, אם כי יש לי חשש שזו תהיה

סדרת crime of the week אם לא לגמרי אז למחצה.

meh

שום דבר פה לא עושה לי "וואו, זה הולך להיות יותר טוב מלישון/לעשות שיעורי בית". שזו אולי בשורה טובה למצב השינה ושיעורי הבית שלי.
believe נשמע נחמד אבל אני שונאת למדי את ג'יי ג'יי אברהמס. גם the 100 נשמע לא רע, אבל אני שונאת למדי מד"ב. salem נשמע חביב. אולי בעצם הכי חביב. אני אוהבת מכשפות כמעט כמו שאני אוהבת פיראטים, ואלוהים יודע שאני חייבת לעשות עם עצמי משהו שימנע ממני לירות בעצמי כש-black sails תסגור עונה. penny dreadful נראה dreadful למדי. אה, בואו ניקח יצורים עם עיניים אדומות ועכבישים על צלבים וגופות מהלכות ואת אווה גרין, שאני די מתעבת מאז שהיא היתה וספר לינד נוראית בקזינו רויאל, ונבנה על זה שכל הדברים המתועבים האלה יחד יצרו סדרת אימה ראויה. אז זהו, שאני תמיד הייתי מאלה שרק דברים שיכולים להיות בעולם האמיתי מפחידים אותם. פסיכופתים, רוצחים סדרתיים, כאלה דברים. דברים שבאמת עשויים להתחבא מתחת למיטה שלך ולמנוע ממך לישון בלילה. השאר סתם גורם לי לפהק.
וקומדיות. קומדיות זה דוחה.

נ.ב
מה שבאמת חסר לי בחיים זו איזו סדרת תאומים/כפילים טובה. מתחזה הלכה, משחק השקרים הלך, יתומת האופל - הממ? ויש גם את הסדרה ההיא שאני ממשיכה לראות כי אני יודעת שהולך להיות בה תאום זהה אבל יהיה ספוילר מטורף לומר על זה משהו אז אני לא אגיד כלום

אני אוהבת תאומים/כפילים כמעט כמו שאני אוהבת מכשפות. ופיראטים.

תמר עדי

New member
איזה קטע

גם לי רק "THE 100" ממש נשמע מעניין, "PENNY D" גם נשמע מעניין אבל בגלל אווה גרין אני שוקלת לא לראות אותה, אני פשוט לא מצליחה להתחבר לשחקנית הזאת ונסיתי מספר פעמים, היא פשוט OVER דרמטית בשבילי.

אבל בדבר אחד אני לא מסכימה, קומדיות זה לא דוחה (טוב, תלוי איזה..)

קשה לרצות אותך GIRL

יום טוב

השבוע התחילה סדרת ז'אנר חדשה Resurrection

ימי ראשון בABC. זו סדרה על אנשים (וילד) שמתו - חלקם לפני שנתיים, חלקם לפני 30 שנה - ופתאום מופיעים שוב בעולמנו כאילו לא קרה כלום. עד כה שודר פרק אחד והוא היה פשוט מעולה. מומלץ לכולם!

subatoi

New member
נוצרה משפחה כזו של סדרות. גם "אלקטרז"

היתה עם רעיון דומה.
יש בזה פוטנציאל טוב להרבה סיפורים, השאלה מה הם עושים עם זה.

בעיקר מזכיר את les revenants הצרפתית

הסדרה האמריקאית נראית טובה, עיקר השאלה היא כיצד היא תחזיק את עצמה לאורך זמן. כי אי אפשר לחזור על הריגוש של הפרק הראשון שוב ושוב.

ולמרות שהיא טובה הסדרה הצרפתית הדומה גורמת לה להיראות כמו גיבוב הוליוודי שטחי, משעמם ולא מרשים.

Arthur Dent

New member
עוד סדרה שמבוססת על קשר/ניתוק בין הורים לילד

בהגדרה לא יהיה לזה תוכן.

מה שאהבתי בסדרה הצרפתית זה הצרפתיוֹת והצרפתיוּת, ולא אנשים שהולכים במעגלים סביב ההיסטריה שלהם לגבי הילדים של עצמם.

אז הנה עוד סדרה שעושה בדיוק את אותו דבר...

Guid

New member
זה אכן רימייק אמריקאי לסדרה הצרפתית,

בגלל זה הן נשמעות אותו הדבר

זה לא רימייק, למרות שזה מרגיש ככה

הסדרה האמריקאית מבוססת על ספר בעל שם זהה.
הסדרה הצרפתית מבוססת (במידה מסויימת) על סרט צרפתי מ2004

למעלה