meh
שום דבר פה לא עושה לי "וואו, זה הולך להיות יותר טוב מלישון/לעשות שיעורי בית". שזו אולי בשורה טובה למצב השינה ושיעורי הבית שלי.
believe נשמע נחמד אבל אני שונאת למדי את ג'יי ג'יי אברהמס. גם the 100 נשמע לא רע, אבל אני שונאת למדי מד"ב. salem נשמע חביב. אולי בעצם הכי חביב. אני אוהבת מכשפות כמעט כמו שאני אוהבת פיראטים, ואלוהים יודע שאני חייבת לעשות עם עצמי משהו שימנע ממני לירות בעצמי כש-black sails תסגור עונה. penny dreadful נראה dreadful למדי. אה, בואו ניקח יצורים עם עיניים אדומות ועכבישים על צלבים וגופות מהלכות ואת אווה גרין, שאני די מתעבת מאז שהיא היתה וספר לינד נוראית בקזינו רויאל, ונבנה על זה שכל הדברים המתועבים האלה יחד יצרו סדרת אימה ראויה. אז זהו, שאני תמיד הייתי מאלה שרק דברים שיכולים להיות בעולם האמיתי מפחידים אותם. פסיכופתים, רוצחים סדרתיים, כאלה דברים. דברים שבאמת עשויים להתחבא מתחת למיטה שלך ולמנוע ממך לישון בלילה. השאר סתם גורם לי לפהק.
וקומדיות. קומדיות זה דוחה.
נ.ב
מה שבאמת חסר לי בחיים זו איזו סדרת תאומים/כפילים טובה. מתחזה הלכה, משחק השקרים הלך, יתומת האופל - הממ? ויש גם את הסדרה ההיא שאני ממשיכה לראות כי אני יודעת שהולך להיות בה תאום זהה אבל יהיה ספוילר מטורף לומר על זה משהו אז אני לא אגיד כלום
אני אוהבת תאומים/כפילים כמעט כמו שאני אוהבת מכשפות. ופיראטים.