הסדרה החדשה של פטריק משעממת לי את השועלים. מישהו רואה אותה?
B Bajoran Priest New member 16/10/06 #2 ../images/Emo6.gif ניב, אולי כדאי שתצפה בסדרות על פי מידת העניין שלך בהן, ולא על פי אילו כותבי עבר של טרק משחקים בהן?
../images/Emo6.gif ניב, אולי כדאי שתצפה בסדרות על פי מידת העניין שלך בהן, ולא על פי אילו כותבי עבר של טרק משחקים בהן?
B Bajoran Priest New member 16/10/06 #3 התכוונתי ל"כוכבי עבר", כמובן דווקא כותבי עבר של טרק זה קריטריון בהחלט לגיטימי לטעמי לבחור על פיו סדרות- לפחות להתרשמות ראשונית.
התכוונתי ל"כוכבי עבר", כמובן דווקא כותבי עבר של טרק זה קריטריון בהחלט לגיטימי לטעמי לבחור על פיו סדרות- לפחות להתרשמות ראשונית.
N n i v1 New member 16/10/06 #4 אכן אדוני הכומר מעבר לפרק אחד לא צפיתי יותר, אך אי אפשר להפטר מהסדרה הזו כשהיא בערוץ שאני אוהב!?<
N n i v1 New member 17/10/06 #7 צר לי לאכזב אותך אתה טועה. מתי היה מסע בין כוכבים דורות????? לא היתה שם טלויזיה בהשקה של 1701-B ?
B Bajoran Priest New member 17/10/06 #8 וואלה. באמת היו שם כתבי חדשות. מצד שני, אנחנו לא יודעים איזה מדיום זה בדיוק.
זאדק הערס הפולני Active member 17/10/06 #1 שועלים זה עוד טוב .. כשקשה לי להרדם מהנדודי שינה שלי אני רואה את הסדרה שלו ונרדם בצ'יק ...
N n i v1 New member 18/10/06 #11 חשבת אולי לקחת כדור? או לשתות את תבשיל החלב החם של "Aunt Adel", (הדודה של פיקארד) ?
זאדק הערס הפולני Active member 20/10/06 #1 אני אנטי תרופות וגם .. לחכות עוד 300 שנה בשביל התבשיל של הדודה שלו .. בחייאט הזומזום מה זה לא משעמם לי לחכות כלכך בשביל שינת לילה טובה .. ../images/Emo3.gif
אני אנטי תרופות וגם .. לחכות עוד 300 שנה בשביל התבשיל של הדודה שלו .. בחייאט הזומזום מה זה לא משעמם לי לחכות כלכך בשביל שינת לילה טובה .. ../images/Emo3.gif