הסדרה החדשה של קרליין - CELLÉGENE

• פותח הנושא niya
  • פורסם בתאריך

niya

New member
הסדרה החדשה של קרליין - CELLÉGENE

סדרת טיפוח יוקרתית המבוססת על תאי גזע - קרליין משיקה סדרת טיפוח יוקרתית המבוססת - על טכנולוגיה יוצאת דופן עם מרכיב ה-PhytoCellTec™, תמצית המעודדת את תאי הגזע באפידרמיס לפעול במשך זמן ארוך יותר לשמירה על מראה צעיר - גללו למטה להסברים מפורטים...

CELLÉGENE - סדרת המוצרים
קרם יום 22 SPFקרם במרקם נעים ומלטף לשמירה על מראה צעיר של העור. מכיל מסנני קרינה בדרגת 22SPF המגנים מפני נזקי רדיקלים חופשיים ופוטו אייג'יג עקב חשיפה לקרינת שמש וזיהום סביבתי. מתאים לכל סוגי העור. לשימוש בכל בוקר.
היפואלרגני. כמות: 50 מ"ל - מחיר: 249.99 ₪ - ההתנסות שלי - בעל מרקם קליל ונעים, ריח נעים מאד ולא שתלטני.

קרם לילה - קרם לילה עשיר בחומרי לחות להזנה עמוקה, האטה של תהליכי הזדקנות ושמירה על אורך חיי תאי העור החיוניים. פועל בשעות בהן העור מתקן נזקים, מעודד השבת חיוניות ושומר על מראה צעיר של העור. מתאים לכל סוגי העור. לשימוש יומיומי. נבדק דרמטולוגית ונון קומודוגני.
כמות: 50 מ"ל, מחיר: 269.99 ₪ - ההתנסות שלי - מרקם מעט כבר יותר מקרם היום, אך גם הוא נספג במהירות, נעים מאד ומשאיר אחריו עור נעים וגמיש.

סרום - עשיר במרכיבים פעילים לשמירה על מראה צעיר של העור ועיכוב תהליכי הזדקנות. בעל מרקם נעים, נספג במהירות ומתאים כבסיס לכל שלבי הטיפוח או האיפור. מתאים לכל סוגי העור. לשימוש יומיומי. נבדק דרמטולוגית ואופטלמולוגית. - כמות: 30 מ"ל - מחיר: 269.99 - ההתנסות שלי: אף פעם לא הבנתי למה משתמשים בסרום, בנוסף לקרם. מבחינתי - מיותר

קרם עיניים - קרם קטיפתי לריכוך ועידון קמטוטים סביב העיניים. מפחית נפיחות וכהויות מחזק וממצק את העור העדין. מכיל חלקיקים זעירים המעלימים בצורה אופטית את הקמטים. מתאים לכל סוגי העור. לשימוש יומיומי. היפואלרגני. - כמות: 15 מ"ל - מחיר: 229.99 ₪ - ההתנסות שלי - לא הרגשתי שבאמת יש ירידה בעומק הקמטוטים. הקרם עצמו נעים ונספג במהירות

ועכשיו במחיר השקה של 149.99 ₪ עבור כל אחד ממוצרי הסדרה. + דוגמית חינם

לסיכום ההתנסות שלי: הקרמים בסה"כ טובים ונעימים, בעלי מרקם נעים מאד, נספגים במהירות ולא משאירים הרגשה לא נעימה על העור. גם הריח שלהם נעים מאד ולא משתלט. סה"כ נראה לי שמחירם מעט יקר למה שאני הייתי מוכנה לשלם עבור קרמים - ובסיכומו של עניין - אני לא הרגשתי שיש ירידה בעומק הקמטוטים בעור הפנים (מצד שני - אני גם לא מקומטת במיוחד, למרות 41 שנותי
.

לראשונה בקרליין, סדרת מדעית ויוקרתית המציגה טיפוח המבוסס על תאי גזע. הסדרה מבוססת על טכנולוגיית PhytoCellTec ™, המכילה תמצית של תאי גזע צמחיים וטבעיים, בשילוב עם ויטמינים, מרכיבי לחות יעילים ומרכיבים התומכים ברשת האלסטית (קולגן ואלסטין) של העור. כל המרכיבים שומרים יחדיו על האנרגיה וההזנה החיוניים לתפקוד יעיל של העור, מאריכים את חיי תאי הגזע באפידרמיס ובכך שומרים על המראה הצעיר של העור לאורך זמן.
CELLÉGENE, סדרת טיפוח חדשה מבית קרליין, אשר פותחה בשיתוף עם מעבדות מחקר, מהמובילות בשוויץ, מבוססת על טכנולוגיית PhytoCellTec ™ שזכתה במקום ה-1 בעולם על חדשנות במרכיבים פעילים.
כל מוצרי הסדרה מועשרים בתמצית הטבעית המגנה ביעילות על תאי הגזע החיוניים באפידרמיס, מאריכה את פעולתם ושומרת על המראה הנעורים.

מהם תאי גזע?
שכבת תאי הגזע בעור הפנים נמצאת בשכבה הבזאלית (השכבה התחתונה ביותר באפידרמיס) והיא המקור בו נוצרים תאים חדשים בתהליך ההתחדשות של שכבות העור, תהליך שפועל בשיא היעילות בצעירותנו ואחראי למראה הצעיר והחיוני של הפנים.
גורמי מתח (סטרס) משפיעים על בריאותם ואורך חייהם של תאי הגזע, בנוסף, עם השנים, מצטמצמים מספר תאי הגזע ואורך חייהם של הנותרים מתקצר. כתוצאה מכך תהליך ההזדקנות הטבעי מתגבר והעור מתקשה לשמור על החיוניות, הגמישות והרכות ומאבד את המראה הצעיר והרענן. ולכן, יש להגן על תאי הגזע בעור .

מהו PhytoCellTec ™? (Plant Cellculture Technology)
טכנולוגיה ייחודית המהווה פריצת דרך בטיפול באנטי אייג'ינג.
הטכנולוגיה מפיקה תמצית של תאי גזע צמחיים וטבעיים המחקים ומעודדים את פעילות תאי הגזע בעור. התמצית מסוגלת:
• לעכב את גורם ההזדקנות בתאים חיוניים
• להאריך את משך החיים - של תאי גזע בעור
• להגן על תאי הגזע
• ל"הצעיר" את העור
• לעודד התחדשות של תאים
• להפחית את עומק הקמטים

תוצאות מחקר:
• 2 מתוך 3 נשים שהשתמשו במוצרי סלג'ין, דיווחו על שיפור בקמטים לאחר 7 ימים בלבד
(מתוך מחקר סנסורי עיוור שנערך בקרב 80 נסייניות, בגילאי 35 ומעלה)
• לאחר 28 ימים, חלה הפחתה של למעלה מ- 15% בעומק הקמטים

(ממחקר קליני שנעשה בקרב 20 נסייניות בגילאי 37-64 )

*** גילוי נאות - קיבלתי את סדרת המוצרים להתנסות כאחד משיתופי הפעולה עם תפוז.

למעלה