הסדרה הישנה

asif9

New member
הסדרה הישנה

אני רוצה להתחיל לראות הכל מעונה 1 של 2005 אבל אני לא יודע העונות האלה הם שחזור של העונות הישנות יותר או המשך של העלילה? כי ראיתי את הענין עם הדוקטורים ובאמת היו 10? אני מוריד אני לא רואה ביס ככה שזה לא משנה מתי וגם ככה משעמם לי

alexy13

New member
כן באמת היו 10

התוכנית יותר נכון הרעיון של הדוקטור יצא כבר מאז שונות ה50 אם אני לא טועה אני התחלתי לראות את הסדרה מהעונה השניה.. נהנתי מאוד והבנתי את רוב הדברים. הם יותר המשך של העלילה מאשר שיחזור כי אין מטרה להראות את אותם הפרקים שוב...זאת דעתי אולי מומחי דוקטור שכאן בפורום יענו יותר מפורט

גלבטרון

New member
"הסידרה החדשה" איננה ReMake או

ReBot אלא היא המשך של הסידרה המקורית. לשם נוחות היא נקראת דוקטור הו 2005 או פשוט הסידרה החדשה של דוקטור הו. העונה הראשונה של הסידרה החדשה היא למעשה עונה 29 (או 30 - אם מחשיבים את הסרט+ של הדוקטור השמיני כעונה 29 החסרה) חידוש המיספור נעשה כדי: א') כדי לעזור למשוך קהל חדש לסידרה. אין הרבה צופים שיתחילו לראות סידרה בעונתה ה-30 כי הם יחשבו שהם החמיצו יותר מידי. ב') מכיוון שהסידרה החדשה היא לא המשך ישיר של הסרט והסידרה המקורית (כלומר עבר די הרבה זמן בין אירועי הסרט לסידרה והסידרה מתחילה עם הגילגול התשיעי של הדוקטור) הוחלט למספר את הסידרה מחדש. לדוקטור עצמו הרבה אוייבים וביניהם הרבה אוייבים חוזרים. בסידרה החדשה הדוקטור אכן פוגש יריבים ותיקים שלו אך פרקים אלה הם סיפורים חדשים בכיכובם ולא שיחזור של פרקים ישנים. אם אתה רוצה לראות את כל הסידרה מההתחלה תהיה לך קצת בעיה כי בתוך 6 העונות הראשונות (שהן בשחור ולבן) יש לא מעט פרקים חסרים בעקבות אובדן הפרקים וחלק בעיקבות השמדתם (לצורך "יעול"/"ניקיון"). עד היום 2 פרקים אבודים שוחזרו כפרקי אנימציה כאשר הסאונד הוא פס הקול של הפרקים המקוריים (כל הפרקים של הסידרה קיימים עד היום באודיו) ובתקווה שבעתיד כך יעשה גם לשאר הפרקים האבודים.

asif9

New member
אוקי אז..

לא נראה לי שאני יתחיל לראות עוד 30 עונות אני מוריד מהעונה הראשונה של 2005 ומקווה שעלילה שם לא בנויה יותר מידי על העלילות הקודמות. תודה בכל מקרה.

גלבטרון

New member
מומלץ שתתחיל כך

הסידרה החדשה היא מצויינת ומתאימה מאוד לצופים חדשים לדוקטור

asif9

New member
אני לא מוצא תרגום..

הורדתי את כל עונה 1 אבל מאגר התרגומים מוגבל למישהו יש תרגומים לפרקים 2-13? או שזה משודר ביס מתי שהוא? קשה לי להבין בלי..

jacoby308

New member
גם אם תרצה לראות את העונות משנות השישים

זה כנראה בלתי אפשרי בגלל הצורך של ה-BBC במחזור קלטות.

למעלה