הסדרה הישנה

Oukami Kun

New member
הסדרה הישנה

החלטתי, לקראת חגיגות ה50, שהגיע הזמן שאצפה בסדרה הישנה. למזלי (סוגשל), נפל עליי המון זמן פנוי בצבא והצלחתי לשים את ידיי על כל העונות הישנות. 200GB, למקרה שתהיתם.
אז רציתי לשאול אם עוד מישהו במקרה ראה/רואה/יראה את כל הפרקים והאם תרצו שאפרסם תקצירים/דעות עליהם.

shaharEB

New member
התכנון שלי הוא לראות את זה בעתיד

אבל קצת קשה לי עם כמה שזה ישן

שחור לבן עוד מילא..אבל נגיד איך שהדאלקים נראים ודברים בסגנון

חח אבל אני אשמח אם תפרסם תקצירים ודעות עליהם, ככה יהיה לי יותר חשק לראות אותן

עדיגי

New member
בהצלחה!

אני התחלתי במשימה המפרכת הזאת לא מזמן.

קח בחשבון שהסדרה הישנה בהרבה (הרבה!) יותר איטית מהחדשה. כל סיפור מורכב מ4-6 אפיזודות של 20 דקות. ובכל הנוגע לעונה הראשונה, הדוקטור הוא הדמות הכי חלשה בכל הסדרה. הוא זקן נרגן, דוחה, אלים, עם בעיות דנטאליות קשות ולא מעניין בכלל. דווקא הקומפאניינס שלו (צמד מורים דושבאגז) עושים יפה את העבודה.

אבל הבעיה העיקרית היא לא השחור לבן, הקצב הארכאי ותפאורות הקרטון, אלא שמחצית מהפרקים של הדוקטור הראשון והשני אבדו ולא קיימים עוד. אז, בשנות ה60 העליזות, הBBC לא ראו טעם לשמור הקלטות, ואחרי שהם שידרו את כל השידורים שהם התחייבו אליהם, הם פשוט מחקו את הסליל כדי לפנות מקום לתוכניות חדשות. פרקי דוקטור הו הישנים ששרדו זה רק בזכות עותקים שהופצו בעולם, ושהBBC נאלצו בסופו של דבר לקנות אותם בכסף רב. פרקים אחרים אבדו לנצח, ושוחזרו באופן רעוע באמצעות פסקול ותמונות סטילס.

לדעתי, בכל הנוגע לדוקטור הראשון, אפשר להסתפק בסיפור הראשון (Unearthly Child), סיפור הדאלקים הראשון וסיפור הסייברמן הראשון ולעבור הלאה.

אה, והדאלקים המקוריים פטפטניים בטירוף. אילו נאומים הם דופקים שם. בחיי.

Lion_Heart

Well-known member
אני ראיתי...דיי את הכל

על תסכיתי הרדיו דילגתי...לפחות נראה לי שזה היה רדיו...לקח לי הרבה הרבה הרבה זמן...אבל ככה החלטתי שהאהוב עלי הוא מס-4 (שהוא ניסה חליפות אני...)

OKDeSign

New member
בהצלחה, מתישהו גם לי יהיה זמן

היו גם תקופות שה200GB גם ישבו לי על המחשב וחיכו, אבל בשל חוסר מקום נאלצתי למחוק אותם עד שבאמת אני אחליט לראות את זה

גלבטרון

New member
המלצה לצפייה למי שמכיר את הדוקטור רק

מהסידרה החדשה (2005 והלאה)

אני מציע לצפות בסדר הפוך, כלומר, מההופעה הראשונה של ד"ר 7 עד להופעה האחרונה שלו ואז את דוקטור 6 עד שהוא הופך ל-7 וכך הלאה...

הסיבה לכך היא שלרוב צופים שרק מכירים סדרות מודרניות מתקשים להסתגל ולאהוב סדרות ישנות עם אפקטים מאוד פשוטים וכך הדבר יקל מאוד על המעבר אחורה לפרקים המוקדמים יותר

ספויילרים לגורל הדוקטורים הקודמים אין כי ידוע שהיו 7 דוקטורים וכך גם לא נתקלים בפרקים לחסרים כבר בתחילת הדרך

למעלה