הסדרה הכי טובה היום על המסך

פוליקר

New member
הסדרה הכי טובה היום על המסך

רציתי להצטרף לפורום של הסדרה אז ברוכים הבאים לי! את הפרק הראשון פיספסתי אז הורדתי וראיתי והיה לי לעונג... זה מהדברים שהכי כיף לשבת לבד עם ממתקים ופשוט להגיד תודה שיש גם דברים טובים בטלווזיה... עוד מעט יש פרק :) אגב, אני בהלם- הלכתי לפוליקר ווילו היתה שם, הלכתי לבית"ר ווילו היתה שם, והגעתי לכאן ו.... ווילו נמצאת כאן!!! השתלטות טוטאלית!!!

חחח ווילו המנהלת ../images/Emo35.gif../images/Emo84.gif

וברוכה הבאה
אתה מוזמן להיכנס לאתר שלי www.natiraviz.coo.co.il

פוליקר

New member
לא תודה חמודה

למרות שאני מאוד מעריך את נתי רביץ, אני לא מעריץ שלו ממש... אבל אני כן מחזיק מכל השחקנים שבסדרה הגדולה הזו... דרור קרן ענק כרגיל, והמפקד הקירח ההוא.. שכחתי איך קוראים לו.. גדול. וכן התכוונתי לווילו המנהלת

אהה... טוב :) ../images/Emo84.gif

והמנהלת ממש חמודה ! היא מהבצפר שלי.. אבל עדיין לא נפגשנו :) הכרנו רק היום בבוקר וקלטנו שאנחנו מאותו בצפר
חחח איזה מוזר 11@!!!:) והאתר לא חייב להיות רק על נתן.. זה גם על מילואים :) אני אוהבת אותו :)

willo1

New member
אני רואה שנפתח

עליי שירשור מעמיק
ושלום שלום לאריק החביב
אני רואה שלברוכים הבאים אתה כבר לא זקוק
. בכל אופן,נחמד שגם אתה רואה את הסדרה.. אמממ כמו כולנו
מה דעתך על הפרק לא ראיתי שרשמת.. ולפורום בית"ר נכנסתי במקרה! בקושי ידעתי שזה פורום של בית"ר
בעעע

willo1

New member
העא../images/Emo12.gif

את לא יודעת?? בושה.. שירן פוליקר נעים מאוד

פוליקר

New member
היא אחותי- אריק פוליקר

סתם משעמם לנו אז אנחנו מתכתבים מהחדרים הסמוכים בבית... :)

שלום ילדים!אני הבת דודה אפרת פוליקר

רק באתי להגיד שלום לשירן המקסימה שלנו (שקצת בןגדת ביודה אבל זה זמני אז סולחים לה ולך - אריק- אין חנינה!!!!!
)ולאחל לה הצלחה בניהול הפורום. דווקא נחמד פה, יותר ממה שחשבתי שפורום על סדרת טלוויזיה יכול להיות, אז תהנו כולכם ובהצלחה שירן!!!(אם תעשי את זה טוב כמו שאת עושה אצל יודה אין לאנשים כאן מה לדאוג) אהה וד"ש חם לאירית- עוד פליטה של פורום יהודה פוליקר...

Nolly

New member
חחחח אני נקרעת פה !!

משפחת פוליקר, אתם מקסימים !! חח די איזה חמודים ! תאמצו אותי... ? :)

בשמחה!

חסרה לנו אחיינית של יודה. בא לך...??
גם את חמודה מאד זהו אני זזתי מהפורום הזה. אני לא יכולה להרשות לעצמי להתמכר לעוד פורום מה גם שאני בכל לא רואת את "מילואים". סליחה. אאוץ'!! העגבניה הזאת היתה כואבת....

willo1

New member
Nolly ../images/Emo26.gif

טפסי אימוץ תוכלי למצוא כאן. את מוזמנת להגיד שלום

יוסדוס

New member
חברים זאת סידרה לעניין!!

כל הכבוד ליוצרים!.....בהחלט סידרה עם רמה... סידרה שמראה את האמיתי-המציאותי.... כל הכבוד!....המישכו כך! וכן גם יש לכם אחלה פורום..

קצת ביקורות על הסדרה../images/Emo184.gif

וכמובן שטובות: זה התפרסם השבת ב"7 לילות" של "ידיעות אחרונות": מילואים. מה יכול להיות מדכא מזה? אלה שעדיין עושים את זה לא רוצים לדבר על זה, ואלה שכבר לא, רוצי לשכוח. לא אצל האחים אורי ובני ברבש. כנגד רוב הסיויים, הם הצליחו ליצור סדרה מהירה, דינמית, קצבית ומפוצצת מהורמונים. גם מי שלא אהב את הסדרה הקודמת שלהם, "טירונות", חייב להודות ש"מילואים" היא חית טלוויזיה בלתי מבויתת ותאבת מיצים ובשרים. משולש האהבה בין דרור קרן, נתן רביץ ומרינה שויף (הנהדרת כרגיל) נוטף עסיס ברמות של אופרת סבון משובחת, אורי קלאוזנר לוחץ את דוושת הטירוף עד לרצפה, ויגאל נאור מביא דמות רגישה-קשוחה מורכבת ומעניינת. הקריעה מהחיים פוגשת את משבר אמצע החיים בסדרה מגנטית, יצרית ופשוט כיפית, אין מילה אחרת.

למעלה