הסדרה הנוסטלגית הנוספת שתעלה היא "המתחזה"

NivB2712001

New member
הסדרה הנוסטלגית הנוספת שתעלה היא "המתחזה"

שאלתי את ויוה בהודעה פרטית אתמול
והיום בבוקר הם ענו לי ש"המתחזה" היא הטלנובלה הנוסטלגית הנוספת שתעלה עם "בטי המכוערת".

לא הבנתי את הקטע... כאילו, 2 ארגנטינאיות? שישימו אחת נוסטלגית ממקסיקו או אחת אמריקאית למשל כמו "זהות אבודה" או "מחפשים את אליסה" או משהו הרבה יותר טוב.
לא מספיק בובה פראית שתפסה את כל הערוץ, אז עכשיו עוד 2 ארגנטיאות?

מעבר לכך יוזמה מעולה של ויוה, מקווה שיעמדו בהבטחה שלהם שהם ימשיכו את זה להרבה זמן... בתגובות בפייסבוק הם היו חיוביים כמו שמעולם לא היו כשנשאל אותם האם יעלו סדרות כמו "רובי, תשוקת הנצים, זהות אבודה, כיתה 406".
נקווה שזה יקרה.

lili1992

Active member
לא יודעת מה שאלת, אבל בכל מקרה לא נראה לי

לדעתי, אם ישדרו שוב את "המתחזה" זה יהיה אחרי "אני בטי המכוערת".
זה אמנם לא אושר רשמית ע"י ויוה, אבל הסדרה שאמורה להחליף את "בובה פראית" היא "האחד". כך לפחות דווח באתר הרשמי של GLOBO.

faery18

New member
ראיתי שבפורום של
ענו לעוד מישהי שזו אכן תהיה המתחזה

שתחליף את בובה פראית. כנראה את האחד שומרים לנגלה הבאה. יש לך לינק לכתבה?
אם לא היה לי מה לראות הייתי צופה במתחזה רק בגלל פרננדו קולונגה
אבל אני אאלץ לוותר. מה שכן אם הם הביאו את זה אז יש סיכוי שיחזירו את אהבת אמת התקופתית וגם את מריה מריה שאת שתיהן פספסתי

evglev1

Well-known member
מנהל
מאוד ממליץ לך על המתחזה שאני מניח שתהיה גם ב-VOD

זאת הטלנובלה של גבריאלה ספניק מלפני הבוטקס וגם תאומות טובה ורעה. טלנובלה ראשונה של ספניק שראיתי ובעצם גם של קלונגה שלמרות שחבקי אותי חזק ואזמרלדה היו צולמו אחרי המתחזה, במתחזה ביגרו את קלונגה כאב לשני ילדים והוא נראה יותר מבוגר עם השפם.

אין על התקופתיות, אבל את אוהבת גם קלאסיות וזאת רמה מעולה. אם לא יהיה ב-VOD אז זה עמוס מדי, אבל אם לא יהיה צורך להקליט כדאי לך לצפות, מה גם שדחית את אדמה פראית שנה שלמה, אפשר לדחות עוד, זה ממילא במחשב ובלי תרגום.

לגבי מריה מריה לא ראיתי, אבל מקווה שזה כזה תת רמה כמו שהיה לטעמי הריימק של ארגוס מרינה, ובכל מקרה את טליה ראיתי רק ברוסלינדה אז היה נחמד לראות גם במריה מריה ומרימר, אם כי מרימר לא שודרה בויוה ואני לא יודע אם הויטג' תקף רק למה ששודר בויוה או שיכלול גם סדרות ששודרו בערוצים 11, 22 ו-3 שלא זכו לשידור נוסף בויוה כמו קסנדרה, סניורה, גבריאלה (לא הקולומביאנית ששמה המקורי "גבריאלה דרכי הגורל) וגם טלנובלות שהיו בערוץ 22 כשויוה כבר היה כמו רוסלינדה, חיים בהשאלה, הכל למען אהבתך.

עכשיו מעניין אם באמת כפיצוי על רוק סטאר והכוח לאהוב תהיה תקופה מסוימת ללא ברזילאית בכלל? או שתהיה ברזילאית במקום אל פרינסיפה או אפילו הגורל של אווה.

נ.ב. מקווה שיעלו גם את המתחזה וגם את אני בטי המכוערת גם ל-VOD של כל החברות או/ו לאתר ויוה.

faery18

New member
כן זה נראה טוב בטוח הייתי אוהבת

מקווה שזה יישאר באמת ב-VOD ואז אולי בהמשך כן אוכל לצפות.
כי הנה את הרי את מוכרת לי הורידו עם סיומה כמו את חבקי אותי.
למרות שנראה שאת הלטיניות כן משאירים אבל שום דבר לא בטוח איתם,
ליתר ביטחון שלחתי להם בקשה שישאירו את השוד הגדול שאוטוטו מסתיימת,
אני רק בפרק 93 ככה ש..אני אצטרך את הגיבוי הזה

אני בכלל לא ראיתי את טליה משחקת, מעניין אותי לראות את הכימיה שהייתה
לה עם פרננדו
מקווה שתהיה לי הזדמנות.

Don Nirtin

New member
אישית

אפשר לראות את המתחזה כמשהו קלאסי. יש לה 102 פרקים (ואם ויוה ינהגו בחוכמה, אז גם נקבל את הסרט של המתחזה שחילקו אותו ל2 פרקים. אז 104 פרקים.)
&nbsp
אגב, הבת של דיאנה בראצ'ו ממלון הסודות נמצאת כאן. את יכולה לראות שאין הרבה הבדל - גם ב1998 וגם ב2017 היא מעצבנת

evglev1

Well-known member
מנהל
ראינו אותה כטובה רק במחר ולתמיד

וייתכן וזה היה התפקיד הטוב היחיד ששיחקה בקריירה, כי מעבר למה שראינו אותה גם בשבועה הריימק של טלמונדו לשקרים המקורית היא שיחקה את הבת דודה הרעה, המקבילה שלה בשקרים האחרונה ששודרה בויוה הייתה רוברטה, אבל היא הייתה רעה כמעט כמו פינה, בעצם די תפקיד דומה לזה ששיחקה באהבה מנצחת.

מצטרף להמלצה של ניר, אגב הדר את מוותרת על המתחזה כדי לראות את בטי המכוערת, או שמרוב עומס את נאלצת לוותר על שתיהן?

faery18

New member
הבת של דיאנה בראצ'ו שיחקה במחר ולתמיד? מי זו?

וכן אני אאלץ לוותר על שתיהן, יש לי יותר מידי מה לצפות חח

evglev1

Well-known member
מנהל
חשבתי שניר התכוון לבת בסדרה

שסופיה במלון הסודות היא ליליאנה ממחר ולתמיד.

faery18

New member
את דיאנה בראצ'ו ראיתי גם במשפחתו של בעלי עונה 1 תפקיד שונה

ב180 מעלות מדמותה במלון הסודות

evglev1

Well-known member
מנהל
אגב הדר את תראי בטי המכוערת או שמרוב עומס

את נאלצת לוותר על שתי הנוסטלגיות.

snirf

Active member
אף אחת מהן לא ארגנטינאית, בטי היא קולומביאנית