הסדרה כבר לא כל-כך כיפית

Thestral

New member
הסדרה כבר לא כל-כך כיפית../images/Emo4.gif../images/Emo108.gif

כי התרגום ממש רע וזה ממש הורס את הסדרה ומוריד מהאיכות. עוד מישו מסכים

ff4

New member
הוא לא כ"כ רע...

הקול של הסתדר, ושל כולם הוא מצוין.

פאר צ

New member
יש שאלה האם אפשר לקבל תמונה של מיי

באנימה ושל כל הפוקימונים באנימה

Houndour

New member
יהההה אסף, ../images/Emo79.gif

עכשיו אני מבין למה התכוונת...

קטרפי

New member
זה לא התרגום ../images/Emo110.gif

זה הפוקימונים
עוד לא יצא לי ליראות אף פרק חדש, אבל הם יותר מדיי התלהבו עם הפוקימונים החדשים שבסך הכול הם העתק של הפוקימונים הישנים, רק ניראים אחרת (וגם זה לא תמיד, לפעמים הם ניראים בדיוק אותו דבר) גם אם רצו פוקימונים חדשים אז לא חייבים 135, אני חושב שאני אוהב איזה 5 פוקימונים חדשים וחוץ מזה אני שונא את כולם כי הם מיותרים לגמריי
בקשר לכול מי שהתלהב מהתמונות של מיי ערומה, תרגיעו מייד. אנשים שאוהבים פורנו זה עוד מילא, אבל תקלטו שמיי היא דמות מצויירת והייתי אומר שמי שמפנטז על מישהי כזאת, נימצא בבעייה נפשית קשה, חוץ מזה שמבחינת הסידרה היא בת 10 ככה שזה גם גובל בפדופיליה. רמי ורד אמר פעם על סרטי פורנו, "אם אני רעב אני לא יילך לראות סרט על אנשים אוכלים." תפנימו את זה

ff4

New member
אתה צודק.

הפוקמונים הללו מיותרים לגמריי, ויש כאלו שכבר נוטים למפלצות, מאשר לפוקימונים.

Skatce 24

New member
צודקקקק אבל...

לתיקון,עירום של דמויות מצוירות זה הנטאי

Skatce 24

New member
צודקקקק אבל...

לתיקון,עירום של דמויות מצוירות זה הנטאי

קטרפי

New member
אני יודע....../images/Emo110.gif

מה בדיוק אתה בא לתקן פה¿ דיברתי על כול הסוגים של פורנו כולל הנטאי

Houndour

New member
ההה כמה דברים ../images/Emo79.gif

את זה כולם אמרו גם כשיצא הדור השני.. ובלי שום קשר, בדור השלישי יש כמה ממש מדליקים ומקוריים.. ואם אש יוצא למסע חדש, צריך להראות לו פוקימונים חדשים, כך שהם לא מיותרים.. נכון שחלק גדול מכוערים וסתמיים, אבל לשנוא סתם את כולם בלי סבה? טוף.. זכותך. "בקשר לכול מי שהתלהב מהתמונות של מיי ערומה".. בקשר ל-כל- מי שהתלהב מזה? כוווווווולם?? בלי יוצא מן הכלל?! לא, כי היה בדיוק אחד כזה ועל אחד לא שווה לבזבז אותיות על דיבור בלשון רבים..
דבר שני, מי שמפנטז על דמויות מצויירות הוא בבעיה נפשית קשה??? אתה בטוח? אם ככה אז 90% מחובבי האנימה (כולל פאנגירלז נלהבות) הם בבעיה נפשית קשה?! XDDDDDDDDDD לא נראה לי
(טוב, בעצם עם הפאנגירלז.. לך תדע..) אתה רוצה רשימה של דמויות שאני מפנטז עליהן? זה לא יגמר ^^ נכון שלהתלהב ממאי בעירום ועוד על גבי הפורום זה לא דבר חכם, ואפילו דבר לא-חכם, אבל לא בגלל אף אחת מהסבות שציינת.. XD ובקשר לסרטי פורנו, אתה רוצה להגיד לי שכל פעם שאתה רעב, אתה הולך לאכול?!?! חחחחחחחחחחחחחחחחח.. תפנים את זה.

קטרפי

New member
דווקא אני ראיתי ../images/Emo110.gif

כמה אנשים שהתלהבו ממיי ערומה חוץ מזה נכון שלא כול פעם שאני רעב אני הולך לאכול (כאילו אני כן, אבל לא במטאפורה הזאת
) אבל להסתכל על אנשים אוכלים כשלי אין מאיפה לקחת אוכל, זה לא ממש עוזר.

livnatkris

New member
אתה קורא לנו חולות??? ../images/Emo29.gif

תיזהר יש לי חברות ברמה הגבוהה וצעקה מפה ועד כפר סבא....ואנחנו יודעות איפה אתה גר.......

למעלה