הסדרה קשרי משפחה מאוד מוזרה

Elder

New member
הסדרה קשרי משפחה מאוד מוזרה

מצד אחד כל פרק איריס חוטפת מכות אם זה בחגורה אם זה בכאפות מאלנה אםז ה צעקות כל פעם קורה לה משהו רע. משום מה הם חותכים בין פרק לפרק בקטעים הכי ל-א מותחים!!! והשיר של הסדרה פשוט מגעיל... אממ וזהו :) ד"א קמילה מכוערת בטירוף עם קרחת!.

קפיטו

New member
הגזמת!!

אז המ אם איריס חוטפת מכות? זו הפואנטה! בקשר לחתיכות בין פרק לפרק לא הבנתי מה הבעיות פה... השיר של הסדרה מהמםםם.... אם אתה חושב ככה כנראה שהבעיה אצלך ולא אצלהם... והדבר הכי הכי מוזר בכל מה שאמרת: קמילה מכוערת?! אלוהים... הייתי מתה להתחלף איתה במקום, אם קרחת או בלי...

Camillinia

New member
באמת הגזמת!

קמילה יפהפייה עם הקרחת ודווקא העריכה של סוף הפרקים מאוד יפה בזמן האחרון. השיר של הסדרה בכלל מדהים- איך אתה יכול להגיד שהוא גרוע? כל המוזיקה בסדרה יפה לאללה!

Camillinia

New member
אה כן ואם אתה כל כך לא אוהב את

הסדרה הזאת אל תראה אותה ואל תבוא לפה ותגיד דברים רעים עליה!

Elder

New member
את אל תגידי לי מה לעשות

זכותי להעביר ביקורת רעה וטובה על הסדרה!. אם את לא יודעת לקבל ביקורת רעה על סדרה שאת אוהבת אז את סתם אובססיבית!. אם אני משווה את הסדרה לטלנובלות ברזילאיות אחרות יש הבדל שמים וארץ. השיר של הסדרה הוא באמת מגעיל.. והפתיח של הסדרה בכלל לא מושקע.. אין אפילו הצגת שחקנים סתם עריכה עלובה של אנימציה!. הפרקים הראושנים נראו מבטחים אבל הסדרה מתחילה להדרדר.... שהתכוננתי שלא יודעים לחתוך את הפרקים הכוונה הייתה שהם לא יודעים מתי לשים את הסוף של הפרק.. הם שמים אותו בקטעים ממש לא מותחים!. חוץ מזה אם תשאלו אותי סיסה היא השחקנים הכי טובה שם.. נכון היא לא נראת משהו אבל היא משחקת הכי טוב והכי אמיתי! והאלנה הזאת אני זוכר בסצנה שהיא התנשקה עם אדו היא בקושי נשמה עוד שניה הייתה חוטפת התקף אסטמה!.

Camillinia

New member
לא אכפת לי שאתה מעביר ביקורת

על הסדרה אבל יש דרך לעשות את זה! במקום להגיד על השיר שהוא "מגעיל" ושהסדרה היא "מוזרה" ולהגיד על קמילה שהיא מכוערת עם קרחת-זאת בכלל לא ביקורת בונה וזה טפשי מצדך להגיד את זה כאן לאנשים שאוהבים את הסדרה!

בבקשה תממש את זכויותיך.......

הפורום הזה מיועד למכורים לסידרה. הפורום הזה מיועד למי שמתרדש עם כל דמעה ולמי שמעורב בחיי הדמויות באופן הוירטואלי ביותר. אז אהא תממש את זכותך במקום אחר......כי נראה לי שלא צפית בכל הפרקים מההתחלה ולכן אינך "מרגיש" את מה שחברי הפורום מרגישים . ביי ביי

אלדר..

בדיוק כמו שאמרת..."ביקורת רעה"..פשוט מאוד..רעה..לא בונה.. השיר של הסידרה יפה מאוד..ממש לא מגעיל...שירים זה גם עניין של טעם..במקרה הזה לדעתי השיר הוא שם יפה וגם מתאים לפתיח...למה אתה מצפה בפתיחה לסדרה?שיר של בריטני ספירס? עשה טובה..זה שיר שקט ונעים..עם מילים יפים..מכניס אותך לאווירה של הסידרה..מה רע? הפתיח של הסידרה לא מושקע? הפתיח של הסידרה מקורי..קודם כל.. אין הצגה של שחקנים?..טוב אז..תלמד לקרוא.. עריכה עלובה של אנימציה? מה אתה..?בוגר אקדמיה לעיצוב? בסדר לזה שהסידרה מתחילה להתדרדר..אני ראיתי את הסדרה מהפרק החמישי פחות או יותר..ואף פעם לא התעניינתי בסידרה כמו שבזמן האחרון...וגם הפעם לא דאגתי שלא להחמיץ שום פרק..כמו שעכשיו..אם הגעתי למצב שכזה..כנראה הסדרה הגיעה לשיא שלה... בקשר לעניין הסוף של הפרק..לא תמיד הוא חייב להיגמר בזה שלמישהו עומד לקרות משהו נוראי או משהו בסגנון..לפעמים הפרקים יכולים גם להסתיים בנימה אופטימית..או סתם באווירה שמעבירה לך מסר מסויים..כמו שבפרק האחרון לדוגמא דיברו כאן שהסצנה האחרונה באה להדגיש שאיריס בעצם נשארה לבד לאחר כל מה שהיא "עוללה" המסכנה.. בקשר לשחקנית/שחקן הכי טוב/ה בסדרה..על זה קשה לי להחליט..סיסה לא בהכרח השחקנית הכי טובה..אבל היא בהחלט הדמות הכי הגיונית ורציונלית.. ו...בקשר לנשיקות..אותי אישית הגעיל יותר הנשיקות בין מיגל לאלנה..אבל לא משנה..

Merlin194

New member
אוי!

גם אני אוהבת קשרי משפחה אמנם לא מעריצה אך נהנת מהסידרה מאוד. ובאמת הנשיקות בין מיגל ואלנה...אוי! :)) אבל בתכלס חבל לי על מיגל אהב אותה כלכך,אני לא משוכנעת שזה הדדי. שכנעו אותי יקירותיי? מרליאנה

ElinorL

New member
זה הדדי

פשוט אהבת אם לבת חזקה יותר ברגע זה... היא עשתה את זה כי היא אוהבת אותו וזה לא הוגן כלפיו שהיא תיהיה איתו אחרי שהיא שכבה עם פדרו ושהיא בהריון ממנו...

Merlin194

New member
עדיין..

תסתכלו על מיגל בזמן שהוא מדבר על אלנה.. אלנה ראינו אותה ככה רק אם אדו, לא חושבת שהיא מאוהבת במיגל אבל עד הסוף כמו שהוא בה.. לא יודעת. ככה האנסטנקטים שלי אומרים לי :) מי שרוצה ניתוח קולנועי של דמויות הסדרה מוזמן לבקש אשלח לו.

אור G

New member
ססס

נו באמת!! קצת טקט.. צריך לראות את הסדרה במלואה כדי להבין שאתה ממש לא צודק! יש מלא קטעים מותחים שהם פתאום חותכים!! וקמילה לא מכוערת עם שיער קצוץ ( אגב, זה לא קרחת ) היא יפה בכל מקרה!

ElinorL

New member
אלדר+כולם

אוקי כמה דברים דבר ראשון זכותך לרשום פה כמו כולם אבל אם אתה לא אוהב את הסידרה אין לך ממש מה לחפש פה כי זה פורום לאוהבי הסידרה שנהנים לדבר עליה אז תחסוך לך ולנו זמן ואנרגיות דבר שני לפעמים חותכים בקטעים מותחים ולפעמים לא. אם יש לך תלונות תשלח מכתב לתסריטאים, טוב? בקשר לשיר גם אני לא אהבתי אותו בהתחלה אבל אני אוהבת אותו עכשיו והפתיח לדעתי מקורי ונחמד בקשר לקמילה אני מסכימה שהרבה יותר יפה לה עם שיער ארוך אבל היא יפה בגלל תווי הפנים שלה ובגלל זה היא לא מכוערת עם הקצר, אולי פחות יפה ממקודם אבל לא מכוערת! אישית אני חושבת שהפרקים שהיו בהתחלה לא ממש היו מעניינים ועם הזמן היא רק השתפרה... בנות בבקשה לא להתנפל עליו! אם ככה הוא חושב זאת זכותו ואל טעם ועל ריח אין מה להתכווח אבל אלדר זה פורום של קשרי משפחה ואתה צריך לקחת בחשבון שפה נמצאים אנשים שאוהבים את הסידרה אז אם היא לא מדברת אליך סבבה! חופשי אח שלי אבל אל תכנס לכאן כדי להעיר הערות חסרות טעם שסתם הורסות את האוירה פשוט תחסוך את זה מאיתנו בבקשה...

Elder

New member
לך ולכולם

כנראה שאתם תפסתם רק את הדברים הראים שאמרתי... לא שמתם לב לשאר הדברים.... אמרתי גם שסיסיה היא שחקנית מצויינת! (אומנם כונפה אבל עדיין) היא אחלה שחקנית! הצורת משחק שלה מאוד יפה והיא באמת משחקת את הדמות בצורה הכי טובה שיש!. אלנה צריך לעשות לה פחות "סצנות חמות" כי כל נשיקה שהיא נותנת היא חוטפת התקף אסטמה מזה שהיא לא נושמת... "ראו ערך נשיקה עם אדו לא זוכר באיזה פרק..." אני אגיד את זה חד וחלק שלא תחשבו שאמרתי רק על קמילה.. אין כזה דבר בת יפה עם שיער קצוץ!, לא קיים כזה דבר!!!. יש לי בבית ספר מורה עם שיער קצוץ והיא באה רק עם שמלות כדי שלא יחשבו שהיא גבר! אין כזה דבר בת יפה עם שיער קצוץ!.

eti Gianecchini

New member
אם אתה אומר דבר כזה

אז אתה לא מבין כלום לידיעתך, חיש בנות עם שיער קצוץ וזה אפילו מחמיא לחלק מהן. אם זה לא מוצא חן בעיניך זאת כבר בעיה שלך.... לידיעתך, השיער הוא לא זה שדרכו אתה יכול לדעת אם היא בן או בת, כי כמו שיש בנות עם שיער קצוץ כך יש בנים עם שיער ארוך.

Camillinia

New member
ועוד איך יש כזה דבר!

אולי לטעמך שיער קצוץ לבנות זה לא יפה ובטח המורה שלך קונפה גם עם שיער ארוך, אבל שיער קצוץ יכול להיות יפה לאללה לבנות! קח לדוגמא את שינייד אוקונר- היא מהממת עם שיער קצוץ, לדעתי זה יותר יפה לה משיער רגיל. גם את קמילה זה מאוד הולם והיא עדיין יפהפיה.

קפיטו

New member
אני לא מבינה

איך אתה קורא לדבר הזה ביקורת בונה, כשכל מה שעשית עד עכשיו זה רק לקלל את הסדרה בפני אלה שמכורים אלייה?! קמילה פשוט יפיפיה עם קרחת, ואם זה לא לטעמך, תגיד שזה לא לטעמך, אבל לא להגזים מכוערת! חוץ מזה הפתיח מהמם ומקורי בטירוף, במקום לייבש אותנו עם שמות ותמונות של שחקנים עד מחר, אז עשו משהו קצת שונה, ביג דיל. חוץ מזה שהסדרה היא פשוט סדרה מעולה, ואם זה לא מספיק שיש לה הרבה מעריצים בארץ, היא משודרת גם בארה"ב, בארגנטינה ועוד המון מדינות. תאמין לי שאם היא הייתה כל כך גרועה היא לא הייתה מגיעה לכזאת רמה!

למעלה