הסדרה של טורי ספלינג.......

shannel

New member
הסדרה של טורי ספלינג.......

מגיעה ליס!! שמעתי שהיא מצחיקההההההההה!! הפרומו נראה סבבוש לגמרי...זה תמיד נחמד כשסלב יכול לצחוק על עצמו אתם לא חושבים? איי דו...

hen chen

New member
אהבתי את השורה

של- "אם קנית משהו, הוא שלך". זה היה נחמד. אני יודע שזה לא יהיה כל כך מצחיק- כלומר, לא לטעם שלי. אני דווקא לא אוהב את הסדרות שמבבוסות על אדם אחד- באופן שכזה. עוד- "שחקנית גדולה" ?

shannel

New member
זאת הייתה שורה מצחיקה...חחח...

אבל מי אמר "שחקנית גדולה"? בטח לא אני...היא לא כזאת "גדולה"...פשוט שמעתי דברים טובים על הסדרה, מחכה שתתחיל ואז נראה...

gilriv

New member
זה בדיוק כמו של ליסה קודרו

קמבאק
משעמם וקצת יותר מטומטם {כמו טורי ספלינג אגב בכותרת , סידרה מתיימרת להיות מצחיקה ?תראו אני טורי ספלינג
אני יהיה כוכובת על
מכוערת מאז בברלי הילס ?עוד יתר מתומתמת ומעצבנת

shannel

New member
תגיד מה הבעיות איתך?

ראית את הסדרה שאתה קוטל ישר? ממש "אנטי" אתה...אני בטוחה שאתה לא היית עושה עבודה טובה יותר

snier1991

New member
ברור שהיא תהיה מטומטמת

וחושבת שהיא הולכת להיות כוכבת גדולה כי זו סדרה שהיא פרודיה עליה

shannel

New member
נו ברור ששניר יתערב

ויצדיק את גיל.....טוב שמענו עליכם

snier1991

New member
לא הצדקתי את גיל

אמרתי לגיל שהסדרה היא פרודיה על טורי לכן היא משחקת מטומטמת שחושבת שהיא הולכת להיות סופר סטאר והוא לא אמור לציין זאת לרעה(לאהתכוונתי שהסדרה מטומטמת) אני באופן אישי דווקא נהניתי מהפרק חביב בהחלט

ih10

New member
והיא אפילו צחקה על עניין היופי שאין

לה (בקטע עם פארה פוסט) אותי הפרק הראשון דווקא הפתיע לטובה, אחרי הסדרה של קירסטי אלי וכל סדרות הריאליטי על סלבריטיס לא חשבתי שדווקא זאת תהיה עשויה טוב, אבל פרק אחד טוב זה יותר פשוט מסדרה שלמה, נראה איך זה ימשיך

hen chen

New member
היה כבר את הפרק הראשון?

פספסתי... אני לא ממש רואה יס סטארס לאחרונה. רק סקראבס.

למעלה