הסדרי החניה החדשים

אורora

New member
הסדרי החניה החדשים../images/Emo10.gif

בחניון הצמוד למתחם ארקפה והמגה הן פשוט קטסטרופה. יום חמישי אחה"צ האיזור עמוס במבקרים ( קניות וכו ) ולוקח איזה 10 דקות לצאת מהחניון. כמובן שאף אחד לא משלם גרוש....מי בא לקניות אם לא תושבי רעננה? מי נימצא בסופר/בית קפה יותר משעתיים. אף אחד? כסף זה עולה לעיריה ( מזכורת לשומר). עצבים ועיכובים לנהגים. ואפס תועלת. כי לא ראיתי אפילו רכב אחד שהיגיע למצב שהיה צריך לשלם. אז תגידו של מי היה הרעיון המטומטם הזה...

חניון גמלא מילניום/ארקפה

מבקש להבהיר אחת ולתמיד את נושא החניון במקום החניון הינו חניון פרטי שהעירייה לקחה על עצמה להפעיל אותו ע"פ פסיקה של בית משפט. העירייה דרשה מהבעלים לאפשר שעתיים חינם לתושבי רעננה והוא דרש לאפשר שעתיים חינם לבאי הפרוייקט. לחניון 5 קומות . המשטרה מחייבת בדיקה בטחונית ובקרה בכניסה מה שגורם לעיכוב קל בכניסה. החניון החל לפעול עם תחילת האכלוס של הבניין לפני כחודש. מסיבות בטחוניות אי אפשר היה להשאיר את החניון פתוח לקהל בצורה חופשית וללא בקרה בכניסה. אם החניון היה מופעל ע"י הבעלים תושבי רעננה היו משלמים כמו בכל חניון פרטי אחר. אמיר שוצמן

אמיר, תודה. תהיתי בעניין אחר

הם לא לוקחים שם שום עדות קניה במיתחם גמלא, מה שעלול להפוך את המגרש למגרש החניה הלא מוכרז של הפארק.

lul5

New member
דוגמא לחניון "ירוק"

לאחרונה יצא לי להגיע לרחוב החשמל בת"א (מאחורי ח"ב חשמל) מיתחת לגינה הציבורית ישנו חניון בעל 4 קומות מה שכל כך יפה זה שמהרחוב כמעט שלא רואים שקיים חניון מיתחת לגינה והחניון הוא ציבורי כך שעלות החניה כ 8 שקלים לשעה אולי אפשר לחשוב על פיתרון דומה אצלנו באזור אחוזה

ברוב הימים הירידה לחניונים סגורה

משום מה הכניסה לחניונים מתחת לקומת מגה סגורה ברוב הימים גם שיש בדיקה בכניסה הראשית? אולי בעלי הבניין חוסכים חשמל ? נקיון ? מי בודק אותם??

אורora

New member
תודה על התגובה

רק שהיא לא רלוונטית הבעיה היא לא בכניסה אלא ביציאה. בכניסה תמיד היתה בקרה. ביציאה מתחילים עכשיו לבדוק גביה של כסף ( ברור שאך אחד לא משלם). לקח לי כמעט 10 דקות לצאת מהחניון ביום חמישי אחה"צ. מה שכמובן יביא אותי (אם אל יהיה שינוי ומהר) לעבור לקנות במקום אחר. ולא רק אותי. אני בטוחה שיש מישהו שזה צריך לעניין אותו

למעלה