הסדרתיים- פרק 16- נפילת סוכר

YossihNew

Well-known member
|סוכריה|

אז מי זה בעצם נמרוד מילר?

איך הוא הגיע לנווה עלומים?

והאם גם פה יש שם שרודף אחריו?

YossihNew

Well-known member
הקריין גיוון. הנה הפרק.

אבל לא אמרנו חודשיים? ואז הכל משתבש. רון, ממילא שם זה דמיונות, לא זכרונות. פרק לקט זה דוחה. ממש. אתם צודקים לגמרי. אני מסכים.

מעניין מתי זה היה. מתי תובל הפליל בכלל את ניב? ברור שהוא נחי. אתם יודעים מה זה אומר. הסדרתיים זה ביקום של השיר שלנו! אגב, זה שהוא נחי פוטרוך מסביר למה עובד הקפיטריה רק חוזר על השם הזה. היפנטו אותו לחשוב שהוא נחי פוטרוך. ואבא שלו זה בכלל בץ/יוליוס. מה שיוצא מוזר. זה שהרע דומה לטוב זה קלאסי, רק שתדעו. אבל מי קורא להם לשם? סתם מאיץ החלקיקים? ולמה הם רואים את עצמם במסך?

אבל עונה 3 הם לא היו בים? אבל למי הוא מסביר את זה?

לא, לא עובד השיר הזה. גם שיר על חופש גדול לא יעבוד בכלל. אתם יודעים? היי, רחל. אני אוהב אותך. למרות שאת היית בכת של שירה. שירהה. כמה זמן מיכל מתלבטת בין שניהם? אל תענו לי על זה. שבת שלום. למרות שלא שבת. כן, אתה נחי. נחי בן חגי, לא פוטרוך, איך הגעת לפוטרוך?!

אבל איך שיסל נכנס לכל זה? נחי מצחיק, תמיד היה. אני חושב שאומרים ממחה. אני פשוט לא מבין איך זה שרד שם שנים. אוקיי, אל תסבירו לי.

אני סתם שאלה- ורון לא ראה מעולם את הקטעים האלה או שזה היה בין העונות? או שבגלל שהעונה הייתה בחוף הוא לא ראה כלום?

לא, אתה לא יכול לשיר ואתה גם לא יכול להעתיק. אפילו לרון הייתה מוזיקה.

מקום שני זה לא אני. איזו מלגה למכללה, באיזו ארץ אנחנו? מאיפה שיסל הגיע? זה ממש משפיל שהוא לא קיבל שיר. תדעו לכם, היו לו שירים בעבר, הוא המציא את הקטע הזה. פגי סו? חבל שלא אמרו מרי סו. מרי לו זה בכלל במיוחדת. אוקיי, גם פה טכנית, אבל לא משנה.

אבל איך גולדפיש נכנסה לסיפור ועם איזו מזוודה? הלהקה האהובה עליה זה ארנבים בקורדרוי? ממש מפתיע. חן הייתה בעלילה של חוסר כסף?

זוכרים שגלוך וברדה אמרו שהיא נדרסה? וואו וואו, גרמת לסדק סדק.

ולא חשבת למחוק את הלוח? לא שאלתי, לא שאלתי.

אני יודע, בסוף כולם הולכים אליה. לא לשייק בר.

חטובה ראשת העיר. אנחנו נטפל בו, ראשת העיר. הנה, אגב אורי עטיה גונב לי דברים. מילא להיות אוטיסט. מילא להיות חובב היסטוריה. אבל להיות שפוט של טלי?! סבבה, אז אני מקים חברה מתחרה, אני שפוט של רומי עכשיו.

בואו, אם הוא ראה הכל, הוא יודע המון דברים. מתנות מחברים? הסאטירה חזרה פה לרגע.

כסף קצף? תראו, חייבים לעשות "נווה עלומים: הסצנות הגנוזות". נראה את גלוך וברדה חופרים בשדה, את סתיו קוברת אנשים... אבל הקטע עם המכרז לא מסתדר עם הזמן של קאטס... לא משנה.

קושניר פוגע בספסל, לא יפה. למה ניב לא מנגן על גיטרה? זה היה יותר מצחיק.

לא הבנתי, מה הקטע? הוא יכול להשפיל אותך ולגרום לפיטוריך...

היי, איתי. אה, עם סתיו. זה לא מסתדר, איתי.

ומה עם מה שאני חושב, תובל? מה עם מה ש*אני* חושב?! היא שלי. תעוף מפה!

כן, רק לא לקחת בחשבון שמיכל היא לא מאיה מכוכב הצפון. אז את האוטובוס שלה עוצרים.

אני מסכים, מי יגיד לה מה לעשות?

קיווי? קיווי? היא שתתה קיווי. אני שונא קיווי.

שליטה בניצבים. אוי ואבוי. זה נורא. אבל כמה זמן לקח לו להיות מאמן? אה, בגלל זה היא רוצה את ה... כן, אבל לא הורסים ובונים קניון בשביל העלילה של בניית קניון.

עדיין לא שבת?

אז ההיא לא אמיתית? הוא סתם השתלט על ניצבים? מה זה אומר על שי-לי? היא לא באמת קיימת?​

למעלה