אני אשמח שזהבה תהיה ביקום שלנו. גם סתיו, לא?
תסבירי לי שוב אומר שהסצנה התחילה. קלאסי, אה? אולי איתי. הוא אובססיבי. רואים? אני חושד כמו מילר. אני יודע. כנראה.
חבל, כשעזב את התחום ברדה יכול היה לאכול שבלולי קינמון כמה שהוא רצה. לא שבת? מתי כן שבת? כן, הרע היותר רע.
אה, סתם השארנו את גאיה לצפות קצת ב... טלוויזיה!
אנשים פה לא יודעים כלום. אני יכול להיות עם סתיו? אולי סתיו תיצמד אליי. כן, גלוך, אתה יכול להיות עם ברדה. אז רגע, אולי את משקרת לנו עכשיו?
גאיה! חברה? עוקבת שאני אוהב במיוחד? תעני לחבר שמכיר אותי! לא, איתי פשוט שטוח. מיכל אוהבת את הים, לא? סליחה, זאת שהסתכלה לי בכל הסטוריז. המון קרם.
יחסית לגיבורה של הסדרה, מיכל לא נמצאת הרבה וניב בכלל לא. איפה ניב באמת? אה. עכשיו נזכרת? היי! חמודים! כרמל ויותם! בעונה הבאה אני רוצה להתמקד בדיוק באיך הם הפכו לזוג. הם בטח הזוג המתוק של הסדרה. חייבים בכל אחת. יש לכם גם אודי ואגם של הסדרה? סליחה סתיו, אני יודע שזה השטח שלך. סליחה מיכל, הם צריכים לשבת. כרמל? לא, אל תיפרדי מיותם. מה הייתה העלילה של גולדפיש למדע בדיוני? לאאאאאאאאאאאא! טוב, יש עלילה לעונה הבאה. הם בטח גם היו פרודים איזה מאה פרקים...זה לא הזמן לשיר?
אה, הנה השיר. אמרתי כבר, העולם שנגמר בטוח ישמע את טלי ש... היי! נחי! קצת כבוד! הבחורה למדה בלונדון משחק! השיר שלנו סבבה אבל אתה לא יכול! הוא הבטיח לחזור הביתה? הזוי. גלוך לא ניצב. אבל הוא פתי. היית צריך להגיד לה רק שלא תשמע ממך יותר. ואז תוכל להגיד שקיימת את ההבטחה...
בטח שפרק חיפוש. אה, שיר? תראו, טכנית לדיאנה מותר לקחת שיר מטלי. הן עובדות יחד מלא זמן.
אני שוב אומר, הייתי רוצה להיות בסט שבו הם צילמו את השירים ביום הזה.
מה, תגיד תודה שלא פרק לקט!
כבר הרסתם את כרמל ויותם. תגידו תודה שאתם לא באשמורת. אה, היא בעצם מאשמורת. אבל מיכל הייתה יכולה להתקבל לאשמורת עם השקרים מדמויות קודמות.
אסור להגיד כאן פיפי. תכף תגיד לי שאפשר להתפשט פה בלי שאיזה שיח יסתיר לך.
אה, יש לה צחוק שקרי. כן, זה כמו הצחוק שלה בבילי שוורץ. זה הזמן לשיר? למה לא מראים את השיר המלא של מיכל? אני מאוכזב, מיכל.
אני לא מאמין לך שהטבע קורא לך. אה, השקר הסופי. אל תסביר לניצבים שהם יודעים שאתם יודעים שהם יודעים.
כל כך הגיוני שהוא דרך על מדוזה. הבית של חן, הבית של חן. חייבים. איתי, אתה מאוהב. שוב. זה בסדר כי גם שי-לי הפכה לילדה חדשה והיא לא תדע שאתה יודע שהיא יודעת שהייתה לך ראסטה. תצטרך לעדכן את השיר. היי! היי, אני הצעתי! שמעו, אני צריך להיות במקום רון רק כי אני צופה את המהלכים.
צחוק הבחירות? הפסידה בעונה הראשונה וחזרה? למי?
גאיה מתמכרת.
היא אצלו?
היא אצלה?
אבל למה תובל עובד איתו? לא הבנתי.
אז למה, גלוך, באמת?
חשבתי שנודלס בדבש. הוא אמר סוכר דמררה, אף אחד לא אומר סוכר דמררה. אוקיי, קרן מור אומרת...
מי יזהה אותם? זה הטריק הזה בהחלפות בין אנשים. אתם יודעים על מה מדובר.
אני לא יודע מה קורה פה.
מי בצד של מי? מי עם מי?
מה הולך פה? למה העולם לא מתפרק כמו בתחילת הסדרה?
ובכן, אם היה לי שקל על כל פעם שבסוף העונה האימא של איאן הודיעה שהיא שיקרה ותלך לכלא, היו לי שני שקלים. זה אומר שבעונה הבאה מגיע חבר ילדות של מיכל שכובש אותה מחדש. נכון חברים? אני מהמר שמיכל תשתמש בשערים.
אבל מה הבעיה? לא הבנתי?
אה, גאיה אצלם. הם כאילו עשו עסקה.
אוי! שי-לי! לא ניחשתי!
אני מציע לכם שאני אחליף את רון. היא אוהבת אותי יותר. שיחה טובה.
אה, הנה! רואים איך הכל מסתדר?