הסדרתיים- פרק 21- מאחורי הקלעים

YossihNew

Well-known member
|אקשן|

לאן שוב רון וגאיה נשאבו?

מי כתב את השירים?

ומה הפירוש של השם של מילר?

נערך לאחרונה ב:

YossihNew

Well-known member
מצחיק בעיניי התגובה של נעה לשיר. שונה מעצמה.

יום צילום אח-רון? חברה לא מתנהגת ככה במציאות.

רגע, אז עכשיו הם יצאו מהסדרה לעולם האמיתי, ואז הם יצטרכו להישאב לסדרה שבה הם נשאבים לסדרה?! אבל שם זה דמיונות, לא?

היי סקול מיוזיקל בעצם. זה מה שראיתם.

הלקנר הזה מוכשר. ולמה אוראל צברי הגיע עם פיג'מת דרדסים? אה, איזה כיש-רון. זה מעניין, בכלל לא ציפיתי.

נחי, סתום.

אתה שוב מאמין לו בקלות, ואתה תיפול כמו מיקמיק.

חלקם, חלקם.

היי, במאית. לא יודע. שחור? לבן? נראה לי לא היה שחור, אפילו גאיה הייתה אפורה.

אתה כפיל של עמית. לא מלך. הוא מלך. אתה כפיל. ובכלל למה לבית הספר קוראים נווה עלומים כמו העיר?

הבחור כיראגרף את אפס ביחסי אנוש. אתם לא מבינים כמה אנשים הם הביאו מהשורה הראשונה. שירילי, ועוז, ולקנר.

צריך להמציא שיר כזה. למאור נמציא שיר בביצוע עדן חסון.

היי, חברה. מה שלומך? זה לא יעבוד גם פה.

אני מסכים עם נחי, ואני לא מבין למה דיאנה לא אמרה אפס ביחסי אנוש או אוון הנסן. יש לך מבחר. ודאלי, אתה יכול תמיד ללכת לחב"דניקים. הנה, גל ויונתן אמרו דברים נהדרים. גם את איאן. אגב, ידעתם שאבא של איאן ביים את עוץ לי גוץ לי? הגרסה שאתם רואים עד היום- זה הוא עשה. ואיאן בדרך כלל בוכה. סטולר, אם אשתך תעשה מחזות זמר, אז אתה תראה. והלוואי שעדי תשחק. אתן נהדרות שתיכן. וליעל יש שיער. אני מעדיף את העיבוד של הפיג'מות. ואני מתלבט. אנני? אנני...

כן, דיאנה יותר מדי מוכשרת. טלי אורן גילתה את זה בגיל אפס. עוד ברחם. גם אתה רקדת עם תחתונים אדומים, יונתן? איזו חמסה, דאלי?

אוי, השאלה שחברה לא רצתה! זה נקרא משחק באש, דיאנה. אבל את צודקת. זה לא הדמויות, זה השחקניות. הן מלכות. ומלכת הכיתה כמובן. כן, כולם אוהבים את השיר של עצמם. יעל צודקת וגם איאן.

רון, אתה לא יכול להתעסק עם שירילי.

אבל הפיקה בגרון, כן? אתה לא כתבת, נחי!

ברור, הוא מנסה להשתמש בכוחות השיר שלנו כדי להשתלט על המייקינג אוף.

טכנית יונתן צודק, זה קוונטים.

יששכר לא היה בזמן הרקטה. נחי, די.

למה נעה וגלעד לא מתראיינים?

טוב, אני לא מאשים את שירן שהיא לא עמדה בדאלי צועק "גאיההההההההה". קדחו מעל הראש, זה הזוי. מישהו ניסה לפרוץ מהעולם במקדחה. הנפילה של השלט של דוקטור סרור. חברה, את לא תעמדי בג'ימבו מדבר באנגלית. וואו, גל, ממש תנועות גבות.

תיזהר, אנחנו מחזירים אותך לאקדמיה.

צודקת, חברה. דאלאס נהרסה בגלל זה.

אני מכיר את כולם. חברה, לא יפה.​

למעלה