אני עדיין בהלם מהתקצירים. אז גאיה אחראית לסדק. מעניין מי נכנס קודם!
זה במציאות. איך אנחנו יודעים? סצנה הרבה פחות צבעונית. יש המון איתי. יש גם איתי מהסדרה, גם הוא בטח היה נבחר לפני רון.
עזוב, רון, תעשה קריירה מצפייה בטלוויזיה. משפיל ממש.
מעניין מה יש שם בטלפונים. אל תדאגי, גאיה. אף אחד לא מת שם. עגלה של סופר?! ראמזי, זה שלך! לאן היא הלכה?! והחתול של שרדינגר? זה כזה סצנה מניינטיז. תלת אופן, גאיה. המון תנועה בכביש בימים האלה. זה שמדובר ביקום אחר לא מסביר למה רון מכיר את כולם. הוא שמע...
אה, ממילא זה שלט לא מעניין.
מה זה? התחלת לדבר כמו דישי. מאיה הדביקה אותך. אבות בתים. אנחנו מוקפים באידיוטים. אני חי בשביל שטלי תצעק. תאמינו לי.
רון, יש לך עלילה! אבל אם זאת הייתה סתיו שימות כל היקום מצידי. קלאסי, קלאסי. מה עם עלילה של מלכת כיתה שמתאהבת בחנון המפתיע אך הכריזמטי שאהוב על כולם?
היי, סתיו. מה שלומך? הסחלה של שיסל? אני לא מאמין. תפטרי את כולן. יש מלכת כיתה שיכולה לעזור לנו בזה. חן, גם את תפוטרי.
מזל, רון. מזל. והנה השיר. אני התאהבתי בשלוש בנות שונות באותה פרמיירה, אבל אשמתי שהן מדהימות? בטח רון זוכר כל פרק שזה קרה. אתה לא מתחמק ממנו. אוי לא. כדורסל!
אבל מתי פרומר יבוא כבר... בסדר, המון משחקי כדור בסדרה הזאת. לביים? מי אמר על לביים. זה הלילע! ההפך מעלילה!
לא טוב בכלל. היא ערערה את סתיו שהיא מרכז היקום. ברור.
לא הבנתי למה הם לבושים ככה. רחל זאת... הם הרגו את... לא. לא יכול להיות! הם הרגו את... אני בהלם. גם קניון, גם זה... למה הם נראים כמו האחים בלוז?
גם בסרט, כולם תמיד קלעו. לא משנה מתי. רוב הסיכויים שאיתי יפצע כשינסה לפצוע. זאת עלילה.
אני לא חושב ששרדינגר קיים ולא לא קיים.
אה, ברור. לא ראיתי את זה בא. היא עכשיו רצה אליהם. בדיוק. לא שבת, ידעתם? זה ממש לא שיש שיר שלם שאומר שהיא חדשה. ממש לא.
רגע, זה לא פיני. זה אודי בעלה של נטע! ולמאמן רצו לקרוא מילר, לא סטולר. יש עוד אחד? התלונות היו מההורים שראו את הסדרה. ולא הבינו שלא תמיד הדברים כפי שהם נראים. ואפשר להגיד להם שיכנסו ל... בית הספר ויחפשו איזה קללות שהם רוצים. אה כן?! אז יאללה יאללה, שלום, שלום. שלום בעזרת השם שלום. אמרתי לכם שאיתי יפצע. אה, גם תובל. עלילה קלאסית.
להפסיד לסתיו זה אפילו נחמד. מעניין מה יש שם בשייק בר.
כולם שם קולעים. אימוניב. שון עם הפיקה בגרון? לא עזר לו. טוב, כל הקטשופ שהוא השפריץ הוביל לרגע הזה. כן, כמו בסרט.
צוחק מי שצוחק אח-רון. מצחיק שהוא עכשיו שר. הוא אמור להיות מנותק. אלא אם כן רון התכונן כל חייו לרגע שהוא ישיר בנווה עלומים וזה הגיוני.
הייתי בטוח שהכדור יפגע באיתי.
חה חה חה חה חה. אני הייתי עוד שואל אם ההצעה בתוקף. טוב, לא נצטרך לפטר את חן.
אמרתי שסתיו היא מרכז היקום.
ברור, ברור.
הוא יחליף את תובל ואת ניב. בינתיים לא ראינו את מיכל בכלל.