מעניין למה רון הפך לקלע מטורף. ומי נכנס כבר לעולם הזה?
הוא אוהב קינמון. מעניין למה הם צללו. ואיך הם תפסו את רון וגאיה.
היי, כתובית. מה אתה אומר, רון. אז זה לא אתם. רון כבר צבעוני. קורנפלקס של אלופים. שיחה טובה מאוד. כי פצעת אותו. ולא רק תובל עבר אליך. היפים והעציצים! אה. פיבונאצ'י. כמה מפתיע. כן, תכל'ס זהבה פועלת בשביל כולנו. שרוך ומלכה זה חזק. אתה הפת-רון. אה, כן.
לפחות לא רגל. היי, מיכל. משחק מוגזם ממש. אם היה לי כסף על כל פעם שאיאן יצאה עם אתלט שאבא שלו לוחץ עליו... אני אשאל שאלה. האם יכול להיות שמיכל תצא לעולם האמיתי? ד"ר סרור הוא רופא חפרן. זוכרים את זה מהפרק הראשון? היי, אתה לא יכול לקטוע את הקליפ. זה כאילו משהו שלא אמור לקרות.
אולי הגיע הזמן שנוציא את השבלולים מהמשרד. כן. חנק. חבל, במשחק יש את... כנראה היא לא קשורה לזה. מה זה? אה, זה אבא שלו? אם היה לי שקל על כל פעם שאיאן יצאה עם כוכב ספורט שאבא שלו לחץ עליו וגם ניהל יחסים מפוקפקים עם אימא שלה שהיא ראש העיר... בא לי ממש שזהבה תחשוף את עצמה בפני רון וגאיה, והם כמובן ידעו מה התוכנית שלה, שזאת היא, למה היא עושה את זה... בואו. זה יקרה. הו! לזה באתי!
באמת, חבר'ה, סדרה עם טלי בלי שהיא שרה זאת סדרה מבוזבזת. וזה כמו בפסטיגל. לא? אני אוהב קבוקים. המיקום של גלוך וברדה התחלף באמצע.
כמה אנשים נמצאים שם? באמת, צריך להמר מה עוד יהיה בכביש. כבשים? עיזים? עמוד חשמל, שיט. אחות מיקום מקביל?
באמת, אלו היו הערות מההורים. מאור ממש דביבון. דביבון בארון. טפי! סליחה. הרגל.
הוא עדיין עם הכיש-רון. זהו, היו סצנות כאלה גם בפלזנטוויל. סתיו אישרה לך? יש לך עלילה. עלילה מהחממה. גדלה לך פיקה בגרון.
איאן משחקת כזה גרוע בצורה כל כך טובה. סודה וחומצה? השתגעתם? וגם חומצה שנשברה זה לא טוב. אני חש שיש כאן סאבטקסט והיא לא באמת מדברת על המבחנה. מה השם של הדמות של הילה?
מסכנה ההיא שם. לא הבנתי ממתי גדעון סער מחלטר כרופא.
ד"ר סרור קידר, אתה בטוח בזה? יוצאים לשיר, ד"ר. זהו, בגלל זה אני חושב שהיא כן תצא בסוף. מעניין אם בעונה הבאה דמויות נווה עלומים יגיעו למציאות... לא נעלבת, בכיף. האם ראוי להגיד שאתה פנים משעממות? אני לא יודע אם לבכות או לצחוק. כן, תובל סירב לשיר מקודם, ד"ר סרור. מה עם ההיא שפצועה קשה? איך הפך תובל מקלע נהדר לקלע צמות גרועות וזה במקרה הטוב? כן, זה דודו ארז. ברור.
זה המראיין משלי. תובל הראל זה שם כזה מטופש. הוא שומע אותך. הדבר אינו אפשרי ביולוגית.
אני מהמר ששיסל אמיתי ונכנס מהיקום. למרות שזה עדיין לא מסתדר לי.
גם אני רוצה עוד עונה לעלומים. אה, נווה עלומים. גם אני לא מרוצה, סטולר. דביבונים. לא הגיעו, לא הגיעו. וואו, רון, זה יהיה כזה לא צפוי. אה, כבר לא דביבונים? פיקה בגרון, תיכנס.
היום רבותיי זהו יום מיוחד כי אוראל ערך בכורה בסדרתיים והנה טלי. היא רוצה לגעת בקבוצה. אני לא מאמין. גם קניון, גם רצח, גם הפרדה, תכף תגידו לי שהיא מושחתת.
אני חש שתובל יחזור. זה לא רע לדבר עליה. דברים נשברים? אה, הוא מדבר על היד.
הקבוצה צריכה למצוא מוצא אח-רון.
הזליגה בין העולמות. כמה זמן לקח לכן לפרוץ? כן, זה נורא. אני מדבר לעצמי כל הזמן.
שש שניות לסיום? בחייאת. זה מופרך. אבל זה הגיוני כי עכשיו ההילוך האיטי יגיע. לא? אמרתי לכם. אה, לא. טוב, אתה יכול לקלוע בכל זאת.
ידעתי! מישהו נכנס לפה קודם! אבל מי? מאור חסר.
כאילו, אולי זה מאור.
אה, אתם כבר תפסתם? אבל איך צללתם? הם דומים להם דווקא.
וואו, ותובל בטוח יקבל את זה וממש לא יחבל לרון. מה זה? אה. הבנתי. זה לא רק שהוא עצמו נהיה פחות צבעוני ומאבד מעצמו, כאילו אין לו תפקיד בסדרה אז הוא בהיעלמות.
אגב, מסתבר שיש מכבסת דביבון אז אולי זאת חסות. ואת השירים עיבד אח של גרושקה.