הסדר הטוב...

הסדר הטוב...

עברתי על תכנים שעברו בשבוע שעבר. אני מזועזע לגלות שעברו בשקט מעשים חמורים. הודעות כמו: "shut the fuck up" "שקט ילד" "shut up, or I´ll cut your head and shit in yout thoat" במלא הכנות מביישות אותי. על זה אני אמור להתגאות שאני שחקן תפקידים? את פני הקהילה האלה אני אמור לעטות כפני? לעומת זאת, אם אתם חושבים שככה אתם רוצים להראות, זה עניינכם הפרטי. אתם מוזמנים לבטא את עצמכם בצורה הזו במקום אחר. כאן, כללי ההתנהגות מעט שונים. עד שירגעו הדברים, אותיר לעצמי למחוק התבטאויות כאלה, ואף לחסום את המתבטאים היקרים האלה ל´תקופת התקררות´. ואם זה מה שישיב את הכבוד והשקט לקהילת הקוראים - אודה שטעיתי בדרך הפעולה המתירנית שלי, ואמחק הודעות על בסיס קבוע. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - לא עובד? עצור - הסתכל - תקן - פעל !

vergan

New member
*מחיאות כפיים*

אושר!!!!! הייתי מחבק אותך אבל אני עייף טיפה בכל מקרה תודה רבה שאתה מתחיל למחוק הודעות באמת היו כאן התבטאויות קצת מוגזמות ומיותרות שעדיף היה להשאיר אותם, אם לא בלב, בהודעות הפרטיות

5נדב

New member
סוף סוף

אוי אושר, האם סוף סוף יחזור הפורום לקדמותו? כולנו הוכחנו את עצמנו כטובים בדיבורים. אני מניח שרק ימים יגידו...

למעלה