ה'סדר' - היה בסדר?

ה'סדר' - היה בסדר? ../images/Emo13.gif

איך עבר? איך היה המפגש עם המשפחה? עם הלחץ? או עם הכיף? עם התפריט הפסיחי (פסח+פסיכי = זה מה שיצא לי). עם האפיקומן. עם מה שהיה. אם בא לכם לספר על ה'סדר' בבלאגן, זה המקום

BellA עלמה

New member
עבר

ביום רבתי נורא עם אבא (סתם על שטויות) אז ככה כל היום היה ללא מצב רוח. בסדר עצמו היה מצב רוח קודר. לא היה לי חשק לכלום. אבל הלכתי עבר וזהו עושים וי לפעם הבאה מה איתך? איך היה אצלך? חג שמח

לקשמי

New member
לא היה מפגש עם המשפחה

עשיתי את הליל סדר במרכז ליוגה והיה פשוט נפלא! היה ליל סדר גדול במיוחד, בסביבות ה 80 איש (בערך כפול ממה שהיה שם בשנה שעברה), היתה אווירה מאוד טובה ונעימה ובסך הכל מאוד נהניתי. גם האוכל היה טוב, אפילו בפסח הם יודעים לשחק אותה עם הבישולים והמטעמים. עם האפיקומן התמודדו הילדודס שהיו שם, אלה שלא מצאו אותו יצאו קצת מאוכזבים, אבל לא נורא. סך הכל, כפי שכתבתי מאוד מאוד נהניתי ויצאתי משם עם הרבה אנרגיה טובה והרגשה של שמחה בלב.

opalit

New member
היה בסדר:)

התפריט באמת יצא פסיחי, (מה זה הגפילטע הזה? אני לא מסוגלת לראות אותו...) אבל היה נחמד וכייפי עם חברים, למרות שנורא התגעגעתי לבית... מה אתך? איך היה?

אצלי

הפסח היה פסיחי. אין מה לומר. לא מוצלח. ריבים משפחתיים ביעבעו מתחת לפני השטח, והיינו רק המשפחה המצומצמת. אני הייתי הכי עצבנית שם הפעם, נראה לי, אבל זה היה פשוט המשך לשבוע שלם של לא-ממש-סבבה, שעבר עליי. יצאתי לסיבוב אוויר עם הכלב. האוכל היה סביר. גיסתי הייתה פחות מסבירה. נגמר. לפחות למחרת נסעתי עם ההורים לזכרון יעקב ושם ממש נהינתי. כ"כ יפה שם.

s h i r k u s h

New member
../images/Emo31.gif

ההורים רבו מאוד שם, אבא שלי ישב בפנים חמוצות כל הערב, וממש היה דיכאוני. היינו אצל הדודים שלנו כך שהייתי בעייתי לקום וללכת באמצע אבל כל כך רציתי לעשות את זה, הייתי ממש על סף בכי שם. ונדרתי נדר- החל משנה הבאה זה אני וג'סי החתול שלי סוליקו בסדר- לא רוצה שום ארוחה גדולה, לא רוצה את המשפחתיות הזאת

אצלנו היה ממש מגניב,הינו אצל

ההורים של בן זוגי,באמת נחמד. כשהכל נגמר קפצנו,בן זוגי ואני לדודים שלי להגיד חג שמח (אמא שלי היתה שם,אחיי והאחיינים שלי והדודים). הכל התהפך מהרגע שיצאנו מהם..חשבנו שתוך חצי שעה לכל היותר נהיה בבית.. יצאנו ב:23:30 והגענו ב:01:34 איזה פקקים... סגרו את הכבישים מחשש לפיגוע. אוי,כמה שישנתי יום למחרת..עכשיו נקיונות בית,אני בשלב סופי..אני עייפה מהחג שעוד לא ניגמר (-: אבל שטויות,הכל לטובה

מון שרי

New member
הסדר השנה היה מדהים

אני חושבת שהמוצלח ביותר שאי פעם היה לי, או שאני זוכרת מהשנים האחרונות. השנה עשינו את הסדר אצלנו, ואמנם היו המון הכנות והיה קשה לנקות ולבשל ולהכין את הבית ולקנות המון דברים, אבל בסופו של דבר זה השתלם. אני הייתי אחראית על הכל (ביחד עם בעלי כמובן) ועשיתי סדר בכל פעם שנדמה היה לי שעומד להתרחש משהו שלא נראה לי, וככה בלי בושה אמרתי לאמא שלי להפסיק משהו שהיא עשתה שלא נראה לי מתאים, ועוד כל מיני השלטות סדר פה ושם, בקיצור, היה מוצלח מאד מאד. הייתי מאד גאה בעצמי שהצלחתי להרים כזה פרוייקט בהצלחה רבה, והרגשתי הרבה יותר טוב בתור מארחת מאשר בתור אורחת. בקיצור, קיבלתי הרבה מסדר פסח השנה.

למעלה