הסדר עבר והיה סבבה...

שמופית

New member
הסדר עבר והיה סבבה...

עשינו אותו עם הצד התימני של המשפחה של תמיר, אצל דודה של תמיר. בעלה הוא מרוקאי וכשהגענו הוא פתח לנו את הדלת בגלימה מרוקאית מסורתית. התלהבנו מהגלימה, ותוך שניות גם לתמיר היתה גלימה שכזאת
הוא רצה שגם אני אלבש אחת, אבל בפסח אני לא מרגישה פורימית במיוחד כך שאיכזבתי אותו וויתרתי. היינו בסביבות ה-20 איש בסדר והיה נחמד למדי (כמובן שעל הכל העיב הפיגוע, כך שלא שרנו את כל השירים, כי לאף אחד לא היה מצב רוח במיוחד). והכי הפתיעה חמותי המקסימה, שהכינה לי מרק עם קניידלך (הכי פולני שיש) כדי שאני לא ארגיש געגועים לסדר אשכנזי.
אז איך עבר עליכן/ם הסדר

גם אצלנו היה בסדר הסדר

היינו אצל הצד הרומני- משפחת בעלי, בשדרות. האמת זו הפעם הראשונה שאני לא עושה את לייל הסדר עם משפחתי, היה קצת שונה, מנהגים קצת שונים, אבל בסדר מתרגלים מהר. כמובן שויתרתי על הגפילטפיש, וגם על הקניידלר... זה ממש לא אני... אז דאגו לי לאכול רגיל בהחלט. הפיגוע אכן העיב על שמחת החג, אבל אין מה לעשות וניסנו להמשיך לחגוג. אז לכלום המשך חג שמח אוהבת רויטל

הילית*

New member
בגדול הסדר היה בסדר

היינו אצל הצד של בעלולי (אצל דודים שלו) והיה נחמד ואפילו מוכר... הפיגוע אכן העיב את שמחת החג ועל המצב רוח (במיוחד בהתחלה) ולא הופתעתי שזה קרה, פשוט כל פעם זה קורה עם השאלות של הדודות וכל פעם זה מעצבן אותי מחדש ("תשמיני כבר..." - מכירים את זה ?)

למעלה