הסובלנות הישראלית במיטבה.........

Ronibike

New member
הסובלנות הישראלית במיטבה.........

השירשור הארוך הזה של התנהגותו של הישראלי בטרמינל בגרמניה בפורום זה מול התנהגותו של הישראלי מול רוכבים אחרים בפורום המרכזי. ההשקפה של אייל היתה לידע את בני הזוג בפורום לפני פירסום והכפשות הינה נכונה כי חייבים לבדוק את שני הצדדים ולשמוע גרסאות של שני הצדדים לפני שיוצאים במסע הכפשות . אולי ברנש גרמני אנטשמי הוציא את הקרטונים מפח הזבל וזרק אותם במכוון בכניסה לטרמינל בכדי שיכפישו אותם על כתובתם. אפשרות כזו בוודאי מייד תעמיד את העניינים באור אחר. וגם בפורום המרכזי שם מייד מאשימים האחד את השני בהתנהגות לא יפה בשטח או בכביש . האם לא הגיע הזמן לישראלים לעצור ולחשוב אוליי אנו זקוקים לקצת יותר סבלנות עם אחרים לפני שנו מתנפלים על סביבנו.

yasigal

New member
אני מאמינה שאפילו ויתברר כי לא היתה

הצדקה למעשיהם אין צורך להביא לידיעת האנשים את השמות בכך אנחנו לא משיגים את המטרה. יש פה משום אכזריות. אני מאמינה שהדבר נעשה בתום לב, בלי משים, עניין שכשלעצמו מצריך חינוך מחדש בתפיסה ובחשיבה...אין ספק שהמעשה לא יעשה. אך חינוך מחדש הוא לא בחשיפת השמות אלא בחשיפת המעשה.. לא מפליא בעיניי שאייל הוא זה שהתקומם..אדם שוחר שלום וצדק מטבעו! ואם תשאלו אותו שוב אני מאמינה שגם אם אין הצדקה למעשיהם הוא יהיה נגד חשיפת השמות גם אם אין הצדקה.. מצד שני קשה להתרעם על גדי שכן צריך להעמיד את עצמנו במקומו. הוא עצמו נכח במקום ומכאן יתכן שהמראה היה מביש ומבייש..אך בהתייחסות לעתיד אני מאמינה שיש להוקיע את המעשה בלי להזכיר את השמות ופנייה במסר אישי..

למעלה