תראי יפתי....
הכל מתחיל ונגמר בכמה את פשוט את. לי יש שלושה בלוגים. כן. את אף אחד מהם לא פתחתי, פתחו אותם עבורי, יש לי קושי טכני מובהק ואי לכך עשו זאת עבורי . הבלוגים האלו היו אמורים לתת מענה לצדדים שונים באישיותי שבהתחלה חשבתי שלא הולכים ביחד, אבל אט אט הבנתי שאני אחת ומי שלא מקבל את כל הצדדים שלי כעסקת חבילה אחת אז שלא יקבל בכלל, אז אני גם "עושה אוכל" (בישול בקצב הסלסה) וגם כותבת צרכנות (אריאלה בודקת) וגם כותבת שירה (אריאלה שרה) וכל אלו מרכיבים את אישיותי, אז מה... אם יבוא לי מחר לכתוב על סקס אז אפתח בלוג אחר (אריאלה מזדיינת?) אז זהו שלא, ולא בגלל שאני לא עושה את זה אלא בגלל שאני מספיק שלמה עם מה שאני עושה כדי לכתוב על הכל בבלוג אחד ותחת ניק אחד. אז אם למישהו יש בעיה עם זה, אז הבעיה אצלו ולא אצלי ואם יבוא לי - אז אעשה את זה בבלוג היחיד שפעיל אצלי היום והוא הבלוג הגדול, ולא בגלל ששם יש את מירב הכניסות, אלא בגלל שזה הבלוג שאיתו אני הכי מזוהה. העלית נושאים חשובים : בידול נושאי, פתיחת יריעה לקהל חדש והידיעה שלא יודעים שזו את.... מניסיון יקירתי, אם אוהבים אותך- אז יקראו מה שתתני להם לקרוא. לי יש קוראים שאוכל לא מעניין אותם בשיט, אבל הם באים כדי לקרוא את כל השטויות האחרות שאני כותבת. כי כל אחד מוצא את המשהו האחר שאני נותנת וזה מה שיפה פה. אל תהססי להיות מי שאת, עופי על זה, תני את כל כולך ממקום של אני - אני ולכי על האקסטרים, בלי פחד. וזה עובד. אז נכון שיש חארות שיחכו לך בפינה ויעשו מזה צימעס, אבל מי שלא מסתכן גם לא מרויח, וזה משהו שאת תמיד צריכה לזכור. ומבחינה טכנית : למזלך את יכולה לשחק עם הקטגוריות, שימי מיליון קטגוריות וזה יפתור לך את בעיית הנושאים ובעיית ה"לא יזהו אותך" וכו'.... ובנוגע לחסרונות? אל תחשבי עליהם בכלל.... אם תחשבי על חסרונות עוד לפני שהתחלת לצעוד אז את בבעיה. כשאני חושבת על פרויקט אני בכלל לא חושבת על הסיכונים שבו, אני פשוט עפה עליו. אז אם באמת בא לך לפתוח בלוג חדש לכי עליו, עופי עליו, ההתלהבות שלך כבר תדביק את האחרים, אם תבואי עם חששות, זה מה שידביק את האחרים. גם זה מניסיון. אל תשכחי שחיוך מדביק, וגם חיוך ממורמר מדביק... תבחרי מה את משדרת.... מה שתשדרי - זה מה שייקלט. אז אם את בקטע של משהו חדש באמת- go ahead, אם את רוצה לגוון את הקיים- גם לכי על זה, בשני המקרים תרוויחי, אין לך מה להפסיד, כי בשניהם את מביאה משהו נקי מעצמך, אז יאללה.... אל תהססי !!! ואל תחשבי לרגע שהוא לא יתפוס כמו הראשון, כי גם לראשון לקח זמן להגיע לאן שהוא עכשיו, אז סבלנות בייב, ואל תסתכלי לצדדים ולאחור, רק קדימה, ברור?