הסוגייה השבועית לילד

orrin

New member
הסוגייה השבועית לילד

היה דייט. רגע, נתחיל אחרת. הוא פגש אותי באיזה פורום כזה או אחר שאני כותבת בו, עברנו למסנג'ר. באותו היום המחשב שלי החליט להתחרפן וכיבה את עצמו אחת לחמש דקות. אחרי רבע שעה שבה ראינו שאנחנו לא ממש מצליחים לדבר עברנו לטלפון. דיברנו אני חושבת 3-4 שעות, בכיפ. די מהר הוא הבהיר לי שהוא לא מחפש ידידה. אמרתי לעצמי "סבבה, זה לא ממש שעומד לי תור אינסופי של כפילי ג'וני דפ מחוץ לדלת". ואז היה דייט. היה מקסים ונחמד ומעניין, ובהתחשב בעובדה שהוא נמרח עלי עד כמה שהפי.סי מאפשר הנחתי שגם הוא נהנה. הוא הקפיץ אותי הבייתה. למחרת הוא שלח לי ס.מ.ס. עניתי לו, התכתבנו כמה דקות ואז, לתומי שאלתי אותו מה כבודו עושה מחר. קיבלתי את התשובה הבאה (ואני מצטטת, שאף אחד לא יגיד שאני כוסית שנכנסת לסרטים) (למרות שאני כן) " אני גומר ללמוד ב5, אבל רגע- את יודעת שזה לא זה ביננו, נכון?" ואני שואלת: מה לעזאזל???????????? איך בדיוק הייתי אמורה להבין את הנקודה הזו? האם הייתי אמורה להבין את זה משיחה של 4 שעות, מדייט שנגמר באמירה (שלו) של "לא שמתי לב איך עבר הזמן, היה ממש טוב"? מהעובדה שהוא המשיך להיות איתי בקשר טלפוני כזה או אחר? אולי אני מטומטמת, אולי אני נאיבית, אולי אני פסיכית, אולי הכל ביחד- אבל אני מודה שהקטע הזה ממש לא ברור לי. אז אני פונה פה לכל מי שמוכן להסביר לי (כן, אני עד כדי כך נואשת)- מה לעזאזל???

../images/Emo153.gif

ניסתרות דרכי הגבר. יקירתי, קשה לי לפתור את הסוגיה מהתרשמות ראשונית. הייתכן כי הוא קיבל מחזור מוקדם מדי, ו"משבר המחוייבות" הצפוי לעבור כל גבר בתחילת היחסים פקד אותו כבר אחרי הדייט הראשון? הייתכן כי הוא בעצם נמצא בערכת יחסים, והוא גילה את זה רק אחרי שהוא חזר מהדייט שלכם? הייתכן כי הנימוסים שלו עברו את גבול הטעם הטוב (ומכאן המשפטים הנחמדים וה-SMS)? מאוד תמוה מה שתיארת.

magenta73

New member
אני אסביר לך

העובדה שאין לך כפילים של ג'וני דפ שמחכים לך מחוץ לדלת, זה פשוט בגלל שכולם עכשיו אצלי בסלון, שותים ספרייט.
בגדול - אין מה להסביר. רק שזה לא קשור אליך. ואל תנסי יותר מידי להסתובב סביב זה. תשובה, את לא תקבלי. אז בשביל מה? כאמור - עד העונג הבא

זמשוש

New member
אה. לא מעניין ../images/Emo8.gif

עדיף דברים אחרים עם כפילים של ג'וני...

נו,

כמו שאני מכירה את עצמי אני בסוף אשתה קולה. אני אתפרע ממש אם אני אשתה ברקדי בריזר. בקיצור, כל מי שבאה למסיבה שלי תצטרך לייבא ג'ונים למינהם בעצמה.

orrin

New member
בגדול זה מפתה לקנות את התאוריה שלך

ועדיין, יש בי משהו שמנקר ולא עוזב..... כאילו- מה לא בסדר בי? ולמרות כל ההגיון שבעולם, ולמרות שברור לי שאת צודקת, ולמרות שהוא ממש לא שווה את כל זה, למרות הכל- זה מרגיש לי כאילו אני פה הלא בסדר. למה? ככה.

magenta73

New member
צאי מזה.

אני הייתי צריכה שמוק אנוכי אגוצנטרי ודוחה בשביל להבין את זה. על בשרי. הוא לא ממולץ, גם לא לבעלות לב חזק. בגדול - אין כאן בסדר או לא בסדר. גם מכוערים בטירוף מוצאים זוגיות. גם טיפשים בטירוף מוצאים זוגיות. גם חכמים בטירוף מוצאים זוגיות, ואפילו חכמות בטירוף מוצאות זוגיות (וזה כבר יותר קשה, סטטיסטית) גם יפים ויפות מוצאים זוגיות, (למרות המחקרים שמראים, שמי ש"יפה מידי" יש לו בעיה, דרך אגב) גם ממוצעים מבחינת הכל מוצאים זוגיות. מה שיש כאן - זה פשוט חוסר התאמה. זה הכל.

זמשוש

New member
באמת שקשה להסביר

יכולות להיות הרבה סיבות... קורה שבערב עצמו הכל היה נחמד וזרם אבל אחר כך הבין שמבחינתו זה לא זורם לאותו כיוון כמוך. נראה לי שלפחות אמר לך את זה ולא נפגש איתך בשנית באופן שיכול לגרום לך לפתח ציפיות. נשיבוק!

orrin

New member
"אמר" זו הגדרה מעניינת

יותר כמו פחד לדבר איתי כי אולי אם חלילה וחס אשמע במו אזניי שגבר שפגש אותי פעם אחת לא ממש מעוניין בי מסיבותיו שלו אני אפרוץ בבכי קורע לב, אתלוש את שערותי, ארוץ כאחוזת אמוק למגדל עזריאלי הקרוב למקום מגורי (או יותר קרוב, לאסם) ואשליך את עצמי ממנו. הוא הכניס את זה BTW בס.מ.ס..... נשיבוק חזרה

mika tal

New member
אכן.. נסתרות הן דרכיי הגבר ../images/Emo13.gif

תראי, גם לי עד היום דיי קשה להיכנס ל"מוחו של הגבר" ( לעיתים אם קיים כזה), כך שאני כבר ממש לא חושבת על זה. אז היה לכם אחלה ערב, יכול להיות שהוא מאוד נהנה בערב, וחשב שאת מקסימה, אך, לא מעבר. אני זוכרת איזה דייט עם איזה בחור, למעשה היו שניים, שהוא אמר שאני יפהפיה וסקסית, אבל אחרי הפגישה השנייה כתב לי באיי סי קיו (בזמנו), שהוא חושש שמישהו ייפגע, ולכן הוא לא יראה ביננו מעבר לידידים. אני זוכרת שהוא היה "חרמן בטירוף", ודיי התאכזב שלא "זרמתי איתו באותו כיוון". שתמהתי האם לא נהנה? אמר שלדעתו היה "אחלה ערב"... מממ... אגב, כמה שהעולם קטן.. התברר לי שהוא חבר קרוב מאוד של חבר של חברה שלא דיברתי איתה תקופה. לפני חודשיים החברים שחזרתי להיות איתם בקשר התחתנו בחתונה מדהימה, הוזמנתי, ה"בחור" היה שם.. הוציא את העיניים מהמקום.. נו טוב.. לפעמים יש איזכורים מתוקים בחיים.. אפילו סתם כדי להיות כוסית ולהוציא את העיניים לבחורים שרוטים

למעלה