הסודות בעולם החרדי!!!

מצב
הנושא נעול.
את מי הם מעניינים. אנחנו שנהיה בסדר !

זה שהם כאלה וכאלה זה לא מעניין. אבל אם אנחנו סובלים עבורם אז נטפל בהם בבוא העת

למה חמודה למה ככה?

אין רצח אצל החרדים? מי רצח את רבין? מי רצח את ארבע הזונות לפני שבועיים? הרי כולם סוטים זונות עקרות בית משועממות פרמיטיבים פונדמנטליסטים פנאטים זורקים אבנים על יהודים דופקים קטינים וקטינות ומעל הכל הם,,,חרדים , לא??????????? עד כאן זה היה לסבר את אוזני לפחות שני מטומטמים בפורום שרמתם מדגדגת את צפורני רק הראיתי לך שלהכפיש בלי סיבות מיוחדות או ראיות או הוכחות זה הכי קל בסך הכל החברה החילונית חולה מניאקית ומעורערת כום כולם בלי מוסר בלי כלום סתם ריקים טפשים ופוחזים קשה להם לראות את ניצני החינוך והדרך ארץ (שאני לא נמנה עליהם כמו שאת רואה) קשה להם לראות את האחדות הכבוד והדרך ארץ במשפחות אשה עם בעלה והוקרים עם ילדיהם אZ מה עושים???????????...נכון מכפישים וזה הכייייייייייייייי קל הבנת? אני מקוה שכאן הבנת גם שתחילת דברי היו ציניים ולגלגנים על הקופים שמסתובבים כאן ואפילו בננות לא יודעים לקלף

ttttt

New member
אחי היקר

אתה בטח חי במציאות ויודע שעינין של סטיות מיניות הוא תוצאה של חשיפה לגירוים אז תאמר לי ,באמת,מה יגרה רוב חרדי ? הרי לדברך לא נישמעים כגון אלו בחברה זו ולעומתם חצי מיומם של החילונים סובב סביב סטיות מיניות (החל מבידור וכלה בדיון ``רודף צדק`` על חומרת המעשים על פירטהם...)וזה לפי שיטתך מרתיע? אתה יודע האמת ; מספר המעשים גובר ומואץ בתקדימים חולניים וכמובן שבד בבד עוד מעט קט גם הנורמלים(שמיספרם קטן)נהפכים סוטים. אני חייתי (וחי<>)בשני העולמות וזאת אוכל לאמר לך בוודאות יש בהחלט סוטים בחברה החרדית(והדתית בכלל)אך מיספרם היחסי קטן מאד -קיומם ,אגב,נובע ממה שמוגדר אצל החרדים סטיה והוא חסיפה לתיקשורת וזה מתמטיקה.ולכן יש משמרות כדי לימנוע התופעה הזאת.(ברוב המיקרים לא מדובר בחרדים שיצרים גבר עליהם פיתאום אלא עוברים במזיד על עקרונות יסוד כדי להיקרא דתי וניקראים חרדים רק משום שלובשים כסות חרדית וגם זה לצורך יצרם) יש אימרת חז``ל :``מרעיבו שבע ,משביעו רעב`` וזהו ממש דרך הטבע בודאי כל האמור לעיל סובב גם את עינין האלימות ושאר מרין בישין. עוד דבר-אני מאלו שחושבים מה שצווחו עמודי התורה שללא לימוד פנימיות התורה בדורות אלו תיהיה הבנת התורה והשפעתה מועטה מאד לתופסיה קל וחומר לאלן שאינם,אך מעט חיים זה עוד לא מוות ואכן אין מה להשוות את החברה החרדית שלמרות חוליה המוסר והצדק חיים ונושמים לחילונים שם בחרו העיברים לינמוק בריחות מוות כשפניהם לקבור צלם אלוקים עד שגם ההיגיון הפשוט מעוות למען הגיד עיני לא ראו את הדבר הזה. באהבה תמיר.

מי שחולה ישאר במיטתו,,,

ולא יצא לראות מה עם אחרים אתם חולים אז לפחות תסתמו את הפה שלא יצחקו עליכם כל חולאי מצריים בחברה החילונית,,,סליחה חולנית ואתה עוד מנסה להשמיץ?

ירמיהו

New member
החברה החרדית חולה

אין ספק שבחברה החרדית הסגורה יש חולים וסוטים ברמה היחסית יותר מאשר בחברה החילונית. בל נשכח שזוהי חברה סגורה מאד, והמידע לא זורם החוצה כמו אצלנו החילונים. הסטטיסטיקה אומרת שביחס לאחוז האוכלוסיה החילונית, יש שם עבירות מוסר רבות יותר, וקשות יותר. בל נשכח שרובם הם בינן לבין עצמם.

האם זה נכון??????

בואו ונשווה בין החברה החילונית לחברה החרדית , נגיד שיש אונס סטיות סמים וכו` שאת זה הם מסתירים יש דבר אחד שבשום אופן לא יצליחו להסתיר וזה רצח הנשים בידי הבעלים היקרים! כמה גברים חרדים רצחו את הנשים שלהם???? וכמה גברים חילונים רצחו את הנשים שלהם???????? זה דבר שזועק ואי אפשר להסתיר את זה החברה החילונית הרסה כל חלקה טובה אין שום דבר טוב !!!!!!!! לפחות אצל החרדים אין רצח! יש עזרה בשפע כמו עזר מציון זכרון מנחם (תכנסו לבתי חולים ותראו מי מושיט להם עזרה בשמחה בחיוך בלי שום תמורה בלי תקציבים מהמדינה רק מהתרומות של החרדים מבבני ברק!!!!!) עדיף לחיות בחברה חצי מתוקנת מאשר חברה שכולה הרוסה, נקודה למחשבה!

מצב
הנושא נעול.
למעלה