אחי היקר
אתה בטח חי במציאות ויודע שעינין של סטיות מיניות הוא תוצאה של חשיפה לגירוים אז תאמר לי ,באמת,מה יגרה רוב חרדי ? הרי לדברך לא נישמעים כגון אלו בחברה זו ולעומתם חצי מיומם של החילונים סובב סביב סטיות מיניות (החל מבידור וכלה בדיון ``רודף צדק`` על חומרת המעשים על פירטהם...)וזה לפי שיטתך מרתיע? אתה יודע האמת ; מספר המעשים גובר ומואץ בתקדימים חולניים וכמובן שבד בבד עוד מעט קט גם הנורמלים(שמיספרם קטן)נהפכים סוטים. אני חייתי (וחי<>)בשני העולמות וזאת אוכל לאמר לך בוודאות יש בהחלט סוטים בחברה החרדית(והדתית בכלל)אך מיספרם היחסי קטן מאד -קיומם ,אגב,נובע ממה שמוגדר אצל החרדים סטיה והוא חסיפה לתיקשורת וזה מתמטיקה.ולכן יש משמרות כדי לימנוע התופעה הזאת.(ברוב המיקרים לא מדובר בחרדים שיצרים גבר עליהם פיתאום אלא עוברים במזיד על עקרונות יסוד כדי להיקרא דתי וניקראים חרדים רק משום שלובשים כסות חרדית וגם זה לצורך יצרם) יש אימרת חז``ל :``מרעיבו שבע ,משביעו רעב`` וזהו ממש דרך הטבע בודאי כל האמור לעיל סובב גם את עינין האלימות ושאר מרין בישין. עוד דבר-אני מאלו שחושבים מה שצווחו עמודי התורה שללא לימוד פנימיות התורה בדורות אלו תיהיה הבנת התורה והשפעתה מועטה מאד לתופסיה קל וחומר לאלן שאינם,אך מעט חיים זה עוד לא מוות ואכן אין מה להשוות את החברה החרדית שלמרות חוליה המוסר והצדק חיים ונושמים לחילונים שם בחרו העיברים לינמוק בריחות מוות כשפניהם לקבור צלם אלוקים עד שגם ההיגיון הפשוט מעוות למען הגיד עיני לא ראו את הדבר הזה. באהבה תמיר.