הסוד הגדול של ההפקה!!!!!!!!!!! בדוק ומוכח!!!

הסוד הגדול של ההפקה!!!!!!!!!!! בדוק ומוכח!!!

הדגש|שלום רב, מנהלי התוכנית פיטרו אותי ( הייתי בצוות המפיקים הראשי), מחשש שהסוד יחשף!!!! ולהלן הסוד : אין טעם להמשיך לשלוח אס אמ אסים !!!!! יוסי בובליל הוא בעצם איש עסקים שעד היום לא נחשף למצלמות (יוסף מלך השטיחים), הוא עומד מאחורי מימון התוכנית (כל התוכנית ממומנת על ידו!!!), כחלק מנסיון להלבין הון לא חוקי שצבר בחו"ל. הוא יהיה הזוכה!!!! זה ודאי!!! לפני שנתיים נסגרה עסקה בינו לבין המפיקים וזכייני ערוץ 2, הוא יתן מימון מלא, בתמורה, הוא וביתו יכנסו לתוכנית, והוא ישאר אחרון ויהיה הזוכה!!! מי שלא שם לב שבאופן ברור עד עכשיו התוכנית מקדמת אותו פשוט טיפש!!!!! שחיתות!!!

ליאורי13

New member
איזה שטויות חחחח

"מנהלי התוכנית פיטרו אותי ( הייתי בצוות המפיקים הראשי), מחשש שהסוד יחשף!!!!" אם כבר היו צריכים לשמור אותך עד תום התכנית שלא תחשוף את "הסוד" למה לפטר מישהו שמועד לחשוף סודות? מאוד אמין - א-בו-סדר !

MineraL

New member
למה להיות אידיוט?

בוא נצא מנקודת הנחה שזה נכון, אתה יודע כמה כסף היית מרוויח מהסקופ הזה? לך לישון, ילד.

שטיות

הם נשארים רק בגלל שהם דפוקים כמו שניצל ומצחיקים
במיוחד עינב אם הם ילכו יהיה משעמם

davidlev0255

New member
יוסף מלך השטיחים היה פרסי ... ובובליל לא

מיליון שקל זה כסף קטן !

יNOT

New member
../images/Emo4.gif פסיכולגיה הפוכה?!

אני לא בטוח שאני מבין אנשים שכותבים ככה...
או שאתה באמת שונא את התוכנית , ואתה רוצה להרוס לה את המוניטין בזה שאתה צועק "שחיתות"
או שאתה חלק מההפקה (שוקי אני לא אומר שתולים, נתתי שני אופציות
) שבא לפה בשביל לנסות קצת פסיכולוגיה הפוכה על אנשי הפורום.
בכל מקרה , נראה לי נלוז כל העניין

Jason2

New member
מאיפה באים כל האנשים האלה?

כל תוכנית אותו הדבר.

הוכחה שזה לא נכון. כנסו וקראו כולם.

שמעתי מאנשים שמכירים את יוסי מאשקלון, שהוא בן אדם זהב, אדם מאוד טוב, אדם שיוציא אוכל מפיו ויביא לאחרים. חוץ מזה שכבר הועלו פה בפורום תמונות שלו מהעבודה, שהוא קבלן. חח... יוסי שטיחים חח...

חח... זה סתם ביטוי אם לא שמת לב .

קוראים לזה ניב. הכוונה שהוא יעזור במה שהוא יכול לאנשים ויתן אף מעצמו. איני מכיר אותו אך אנשים שכן מכירים אותו אמרו זאת.

יNOT

New member
סתם סקרנת אותי...מאיפה את מכירה אנשים שמכירים

את יוסי מהחיים האמיתיים? והאם את לא חשה שדיעותייך לגביו אוליי קצת משוחדות? (שוקי , אני עוד לא הגעתי לקו הצהוב זה בינתיים מתבסס על דבריה )

אממ... אני בן/tapuzforum/images/emo152.gif

וממישהי שהמשפחה שלה גרה באשקלון, וממה אני אמור להיות משוחד ? אין לי שום קשר אליו חח... חוץ מזה ששמעתי את זה ממש לא מזמן. אומנם בהתחלה לא הכי חיבבתי אותו אבל אחרי שהכרתי מצפיה את משתתפי התוכנית ואת האישיות שלהם וכו`, הוא האדם שניראה לי הכי טוב שם ובטח לא צבוע כמו כמה דיירים ``שקטים`` אך הם אלו שגורמים לכול הריבים. ומזה הקו הצהוב או משהו כזה שדיברת עליו ?

../images/Emo45.gifגמני מכירה אנשים שמכירים אותו

והוא רחוק מלהיות מלך שטיחים [והוא אפילו לא כזה שעיר
], ובבאמת הוא אמיד כלכלית ואדם טוב.

למעלה