הסוד הגנוז, בלה בלה בלה.

הסוד הגנוז, בלה בלה בלה.

האם זאת אמת מדעית או כמיהה לביטחון? יש גישות מדעיות גם למיסטיקה גישה של בדיקת תועלת גישה ליחס הסתברות גבוהה של ניואנסים תצפיות ומחקרים. הקבלה היא שברי זכוכית מודבקים לצורה לא ברורה של משהו שהוא מבוסס על אמת חלקית, או מסולפת, ובסיכומו של דבר קנקן הזכוכית הזה מלא חורים. כמה פעמים שמעתם מנחות סדנאות נוסח "קבלי" אומרות "דמיין מרכבה" "דמיין מגן דויד גדול" שמקיף אותך, ואז דוחפות את הקטע של המזרח: "כן דמיין את המגן דויד מעל הצ'אקרה" כן סמל חזק מאוד שמספק הגנה, סמל שמספק טהרה רוחנית, ונשאלת השאלה איך בדיוק? עד כמה הוא רב עוצמה אותו מגן דויד שכל המתקשרות/מנחי סדנאות/ורבנים מטיפים בו, ואיך זה שבאותו הקשר בדיוק אותו מגן דויד ישב לצדי ידיהם של שש מיליון יהודים הפעם לא בדימיון והיה הסמל לחרפה שהתרחשה בגרמניה. (אני יכול להיות יותר ספציפי עם אירועים היסטורים אחרים, ולעשות סינכרון עם הבטחות מתהילים) שמעתי על הפסיקה של הסוד, אבל כל המידע הזה היה ממזמן זמין בספר שעוסק באושר רוחני שיצא להערכתי לפני כמה עשרות שנים בארה"ב בשם "יצירת כסף/סאניה רומן ודואין קלארק/מרקם" שם כבר נתקלתי ברעיון הכביכול החדשני שהמחשבות יוצרות את המציאות. אם זה ככה , אז הם פתרו את בעיות העולם, אותם ילדים בני 2-10 או אנשים בני 20-40 הם אלה שיזמו את הרציחות של השואה. זה לא שהעם היהודי התבדל בלבוש שחור, תסרוקת מוזרה, שפה מעווטת משפת המקומיים שמתחת לכל הפרסונה הדתית הזאת הסתתר העובדה שיהודים לא אוהבים את הגויים ושהיהודים הם העם הנבחר , (כאמור בתנ"ך ועד היום מיחסים פה בארץ לגויים חרפה) כשבעצם אותם יהודים התנחלו בגרמניה. זה לא בהכרח אשמתם של היהודים שבעיקרון, כל התוויות שהישות "יהוה" תקעה עליהם בגאווה הפכה להיות הסיבה מספר אחד לרדיפתם, כולנו רוצים שקמעות כדורי יהיו אפקטיבים אבל כשזה מתנגש במציאות, התוצאות קצת כואבות. זה הסוד שלי

lightflake

New member
העיקר שאנחנו נהנים... ../images/Emo140.gif

אז מה רע בזה? זו כבר עובדה מבחינתי שזה עושה טוב
(ואגב לא קראתי את מה שכתבת, אני מנסה להתרחק מאנרגיות שליליות)

"לא קראתי את מה שכתבת ואני מתרחק...

"לא קראתי את מה שכתבת אבל אני מתרחק מאנרגיות שליליות" אתה כאילו יודע מה אתה קורא לפני שאתה קורא ואז יש לך מנגנון במוח שאומר לך שאתה לא קורא אבל אתה יודע שזה שלילי ועל זה נאמר ברוח אסי וגורי "עצור אתה עומו!" (עומו זה איש עם במלעם) או שגם את זה הוא לא קורא.

liza26

New member
OK, אז?

ואני כן קראתי מה שכתבת ולא ממש הבנתי את הכיוון.....

liza26

New member
אז מה אתה עושה כאן?

ואם היית שונא קרמבו והיו פותחים פורום "המכורים לקרמבו"? אז יופי זה בולשיט- תן להנות מזה תפסיק לקחת הכל כל כך כבד. לך תראה שרק1

הפורום זה "הסוד" לא "המכורים להסוד"

זה אומר שניתן לאגד דעות של בעד ושל נגד....... לכי לראות הפסנתרן, יש את הקטע של הסבא שזורקים אותו בזמן הקידוש מהקומה השלישית עם כיסא גלגלים. אושו אמר שהמצהירים על אושר מחזיקים בכמויות של אומללות ואני מאמין כי זה נכון הצהרה וגאווה מסתירה פחד. אז כל האופטימיות הזאתי לא יודע כמה להעריך עד כמה את חיובית את יכולה להצהיר על זה בסדנאות שלך , לנסות להפגין את זה אבל אם פנית לתחום כזה, וואלה לא יודע יכול להיות שאת שמה מדשדשת באשליות שלך שם ומטפחת אחלה בועה.

liza26

New member
כיון שאינך מכיר אותי

ובאמת שלא בא לי לריב או להתנצח אני לא מעבירה סדנאות ולא מטפחת לעצמי שום בועה אולי תהפוכות החיים יביאו אותך להכיר את הסיפור שלי אני דוקא יצאתי מהבועה ועכשו אני הרבה יותר מפוכחת אבל ההתפכחות הזו לא אומרת שאני מבטלת דבר או מנסה להשלות את עצמי לדבר אחר האמת שכל מה שקלטתי מההודעות שלך- זה בלבול אחד גדול אתה מדבר על כל כך הרבה דברים ולא ממקד שום דבר אם היית קצת יותר מעמיק ולא רק זורק ססמאות אולי היית מבין שכל התורות והסדנאות וכל החארטה בארטה מתנקז למקום אחד , לדבר אחד מה הדבר הזה? אני אשאיר לך את ההתפכחות הזו.

MAGIC39

New member
רק עצה ידידותית

כדאי ורצוי את הערב לסגור ברגשות חיוביים, ולא שליליים, אני משוכנעת שתסכים איתי ששינה טובה ובריאה באה יחד עם רגשות חיוביים, על זה אין לנו ויכוח נראה לי, נכון???? אז בא נעשה סוויץ עם מחשבות על הצלחה, אהבה, אושר, בריאות, זה רק יועיל. ליל מנוחה מלא אור ואהבה.....

נשאלת שאלה אם אתם לא מטפחים

פה אופטימיות שוגבלת בפצפיזים והתעלמות מהמציאות אני יכול לעשן אחלה בוף ולהסתובב עם חיוך מטומטם על הפנים השאלה עד כמה ה"חיובית הזאת" היא לא פתרון דמה ומחר ובעוד שבוע תמצא את עצמך עם משבר מפוצץ שנובע מכל האידיאלים שהפרסונה שלך מאמצת על טהרת ה"תהיה חיובי, תחשוב חיובי" כי אם זה חרא, ואתה אומר לעצמך כן תחשוב חיובי מאוד קשה לשכנע את עצמך, כשזה חרא ואתה מריח אותו. זה כמו להגיד כן יש לי גוש "חרא" ביד אבל לא אני חושב חיובי אני חושב שזה "חתיכת שוקולד לואקרס" וכן אני חושב חיובית ואני ימגנט את האנרגיות האלה וכמו שישו הלך על מים, אני יהפוך את השוקולד ל"מוס שוקלד לואקרס דה לוקס" תעלס נו, נו תעלס איך הטעם ????? ת'אמת?

gils33

New member
../images/Emo24.gifזאן יקר..

מה אתה מחפש כאן בכלל? אני מניח שאת המשפט "ומעז יצא מתוק" אתה מכיר, עוד משלהי התנך מלמדים אותנו על כוחה של אמונה, מדוע לא להאמין?,מדוע לא לקבל את הטוב,כי אנחנו כל הזמן שקועים ברע? האם טוב יוצא לנו לחשוב שאיזה מסכנים אותם אלו שלא מאמינים? אם אתה מתעסק קצת בדברים כמו השואה ופציפיזם אתה בטח יודע שהשואה מוזכרת בתורה בצפנים, אז מה כולנו חוטאים? - לכן נהרגו שם אנשים? האם גם לתורה תבוא בטענות?או בכלל לכל העולם שמסביבנו כי אתה לא יודע!! האם גם לשם ליקום או לכל כח עליון אחר שמסתובב שם למעלה? תשאל את עצמך פעם מה אתה אומר כשאתה עונה אנרגיות שליליות,מה זה אנרגיות?,אם יש שליליות יש גם חיוביות אז למה לא לקבל מהם. כל אדם בוחר לעצמו איזה מהאנרגיות לקבל ואם נבחר ברע - נקבל רע וההפך,גם בדת השם נתן בחירה זוכר את המשפט "ובחרת בטוב" ובכן יקירי אנחנו בוחרים טוב וכדאיי גם לך,מניסיון. בלי כעס באמת - הכל באהבה.

תשמעי אני יודע דבר אחד

אם משהו עובד או לא בודקים לפי תועלת זה המדד לנסוע ולפוצץ את הצינור שמוביל מים לבית שלך זה מעשה מטומטם הוא מניב נזק, ולכן זה הפרמטר בכל העולם לתועלת/חוסר תועלת/נזק. הדת הקדושה שאת מנפנפת בפסוקים ממנה לאיזה תועלת היא הביאה? אין עם בהיסטוריה של המין האנושי שנרדף, נרצח, וסבל כמו העם היהודי, אין פשוט אין, חורבן בית ראשון, חורבן בית שני גם אם היה בית שלישי הוא היה נחרב ואני ארשה לך לנחש גם רביעי , גם חמישי וגם שישי. כיבוש עותמאני, צלבני, עותמאני, בריטי, רומאי 9 מלחמות בשבעים שנות קיום, שואה, אינקווזיציה. אם התנ"ך היה כל כך אפקטיבי כל כך נכון כל כך מלא באור ואהבה העולם היה נראה כמו שהוא נראה? עכשיו בואי אני אשלים לך את צורת החשיבה הבאה... "אבל עובדה שהיהודים שרדו עד היום!" מישהו ביקש ממך לשרוד? למה הבריטים הם לא צאצאים של הוויקינגים? כמו שהיהודים הם צאצאים של העיבריים? למה הם לא שרדו? ההודים והסינים נחשבים אף הם לתרבויות קודמות, הם לא שרדו? נסיכויות גרמניות לא שרדו? הרוסים לא שרדו? האם גם לתורה תבוא בטענות? תהילים פסוק בנוסח הבא "יורדי ים במים רבים בצר להם ממצוקותיהם יושיעם" (זה משהו בנוסח הזה ממה שאני זוכר והייתי קצת דתי פעם) שימי לב לסיפור קטן מההיסטוריה "מצדה" וואלה האם נלחמו ברומאים עד לשלב האחרון, בסוף הם גם שחטו את עצמם למוות באישון לילה, אז מה תגידי פה? "לא זה אלוהים רצה לבחון אותם עד לרגע האחרון לפני שהוא הציל אותם... אבל אז בדיוק אלוהים נרדם, ואופס ..." חחחחחחחחחחחחחחחח בחיי איזה יצורים גודלים פה בפורומים.

gils33

New member
הסוף מבחינתי להיום

מכל מה שכתבת עד עכשיו,שב תקרא שוב כל מה שכתבת. אתה מחפש תכלית(הייתי פעם דתי) אתה מחפש עניין. אתה מחפש מטרה. אם לא מצאת אותה פה - תמשיך הלאה. אל תחזור בתשובה. אל תאמין בסוד. אל תאמין בבודיהיזם ורוחניות או בכל דבר אחר. חיי ותן לחיות אנחנו לא נפריע לך מבטיחים. לילה טוב בן אדם(בסופו של דבר זה מה שאנחנו - בני אדם)

סגירת מעגלים

פעם הייתי חילוני אח"כ דתי ואח"כ שוב חילוני (למדתי בודהיזים ופילוסופיה של המזרח בשביל לא לצאת פה פלוץ שקרן תשאלי אותי על כל מושג שבא לך) אם אדם יוולד מוסלמי, הוא ישאף להצדיק את המוסלמיות ויאמין בה בקנאות מבית. גם יהודי והנוצרי אותו דבר, משום שנעשת פה גם סובלימציה וגם התעלמות מפרטים על טהרת הרצון להאמין באוטופיה מושלמת. כי גם שאת מדברת על אלוהים, האל שהוא כל יכול וכל דבר ומכניסה לראש שלך כל מיני מושגים שעוזרים לך לתאר את הקוסם מארץ עוץ, שנינו יודעים שאין לך מושג על מי את מדברת בכזאת הערצה. אם היית נכנסת קצת לעובי הקורה, היית קולטת שיש שני גרסאות בריאה בספר בראשית, עם שני כינויים שונים לאלוהים. אבל את הרי כבר יודעת הכל ומבינה הכל על חשיבה חיובית ודת ולכן לא נאתגר אותך.

הסוד שלא היה

אולי במקום לעשות סלט ניו-אייג'י תפל מקבלה, בודהיזם ומאגיה כדאי שנתחיל להבין ולייסם את האמת הפנימית שלנו על בסיס פילוסופיה והסתכלות פנימית. רק כשניישם מושגים כמו "אהבת-אדם" ו"חמלה" נוכל לראות שינוי משמעותי בעולם. המצב שאנחנו חיים בו נוצר מאנרגיה אישית וגלובלית: דברים שבשליטה שלנו (כאינדבדואל) ודברים שלא. וזה הרי בכלל לא סוד. זו אמת אוניברסלית.

liza26

New member
../images/Emo45.gif בהחלט

גם אני שמה לב שזאן ידידנו מאוד עסוק בלבדוק את הדברים בחוץ, להוכיח מה לא עובד ואיך הכל שטויות זה בסדר, הוא במקום הזה ואני לא אומר "זה יעבור לו" כי אולי זה לא יעבור לעולם כל אחד עושה את הבחירות שלו

Z o A n I

New member
הצעה לזאן לוק

תנסה ליישם בעצמך כמה מהדברים המדוברים ותראה שזה באמת עובד ולא שטויות כמו שאתה אומר. כך תהיה מופתע בדיוק כמו כל אחד מאיתנו איך פתאום דברים מתחילים להסתדר בחיים. אני באמת מצפה לשמוע ממך אם התרחש איזשהו שינוי...

למעלה