"הסוד" המודע ובתת מודע.

"הסוד" המודע ובתת מודע.

נכון אומרים שצריך להאמין במודעו בתת מודע מה שרוצים. אז אני עובד במכירה. אני קם בבוקר ואומר "תודה שמכרתי ל 20 לקוחות היום" - אבל לא מכרתי באמת , וכל היום אני רודף אחריהם... אזמה עושים כדי לשכנע גם את התת מודע ? עכשיו אני רוצה סכום כסף גדול , וכדי לשדר ליקום שאני מוכן לכך פתחתי חשבון בנק , האם זה משנה שפתחתי בכוונה ? תודה ושבת שלום - דניאל.

ע ו פ ר ה

New member
מתחברים למספר הלקוחות

להם כן בחרת ואומרים על זה תודה. מתחברים למה שיש ולא למה שאין. אם אתה רוצה יותר, נסח את המשפט באופן שונה: "אני מוקיר תודה ליקום על כך שאני בוחר למכור לעשרים לקוחות". אבל את האנרגיה מחזקים עם השמחה על אלה שכבר מכרת להם. באהבה עופרה

העניין הוא שאתה לא יכול להאמין בדבר שהוא בעצם

שקר! אתה יכול להגיד את המשפט הזה אבל מעצם היותו שקר, תבוא לך מחשבה ספקנית שתשלול את שאמרת.. צריך להתמקד במשפטים אחרים,יותר הגיוניים ואמיתיים שתוכל להאמין בהם!

לפי דעתי אל תגביל את עצמך למספרים..

זה יכול להביא לך ספק מסויים.. נסה משפטים כמו "מספר לקוחותי הולך וגדל מיום ליום.. " "איזו הרגשה נפלאה לדעת שמספר לקוחותי הולך ומתעצם.." בכ"א זה צריך להיות משפט שתזדהה איתו וכשתגיד אותו , תרגיש טוב ולא מסופק..

gils33

New member
משהו קטן../images/Emo188.gif

תאמין בזה באמת. תתאר את האנשים נכנסים ואיך אתה מוכר להם. תביא את כל התת מודע שלך לזה ורק לזה. זה קשה מאד לבצע אני כבר אומר לך אבל עדיין זה מצליח,דורש המון אמון בעצמך ובכח המחשבה שלך.

ilanson

New member
העניין הוא ...

שזה לא פשוט בגלל שישנם מגבלות וקשיים וצריך להתעלות מעליהם ולמרות הכל לראות את חצי הכוס המלאה כל הזמן . זה דורש הרבה אימון ונחישות בלהאמין בחיובי ולכן גם נדרשת סבלנות לאורך זמן.

פספסת את הנקודה

למה אתה צריך "לרדוף" אחרי לקוחות שאתה כבר יודע שמכרת להם? אתה אומר איזה משפט בבוקר ואח"כ הולך ועושה הפוך - למה שזה יעבוד? (לא שאני מאמין שאם תעשה את זה נכון זה כן יעבוד אבל עד שלא תנסה לא תדע, נכון?)

הכוונה בהחלט משנה

היי דניאל, מה שלומך? הכוונה שבה אתה עושה את הדברים משנה מאוד. בקשר למכירות אפשר לנסות גישה אחרת - תחשב כמה לקוחות יש לך בממוצע כרגע, או לחילופין כמה כסף אתה מרוויח בממוצע ביום או בשבוע, ותשאף להגדיל את הממוצע הזה. הצלחה קטנה נותנת המון אנרגיה להמשיך ולהאמין בדרך שקבעת לעצמך, ולכן חשוב להתחיל בקטן. עם כל הצלחה נוספת הבטחון שלך בדרך שהצבת לעצמך והבטחון שלך בעצמך כאיש מכירות וכאיש שיודע להשיג מה שהוא רוצה יגדל ויתחזק. שיהיה בהצלחה ותספר איך הולך.

למעלה