הסוד ובן הזוג

הסוד ובן הזוג ../images/Emo53.gif

לשום רב לכל חבי הפורום
רציתי להתייעץ אתכם בנושא שאני בטוחה שאיני היחידה שנתקלה בו אני מאוד מאמינה מאז ומעולם בעקרנות "הסוד" למעשה, כך גידלו אותי הורי כל החיים אפילו מבלי לדעת
האם נתקלתם בסיטואציה שבן זוגכם טוען שאינו מאמין ב"שטויות הרוחניות הללו" והוא כבר מכיר את העקרונות וכך מסרב לראות את הסרט או לקרוא את הספר
הוא אדם מצליחן, אינטליגנטי ומקסים שמרבה, לצערי, להשתמש בהצהרות שליליות בד"כ הוא נוטה להצליח למרות הצהרות אלו אך אני יודעת שטמון בו הרבה יותר כשאני מצליחה לשכנע אותו להשתמש בעקרונות הסוד ואז, כמובן הסוד עובד הוא טוען שזה בכלל מקרי איך ניתן להשתמש בעקרנות הסוד כדי להתגבר על החסמים שלו? אני מוכרחה לציין כי הדבר מפריע לי מאוד
רבה ויום מקסים לכולם

מרי לי

New member
שלום לך

תראי, ממה שאת מתארת, בעלך כבר מצליח בצורה זו או אחרת, אז כנראה שמשהו הוא כן עושה נכון, אולי אפילו אלה הן הכוונות והייחולים שלך שתורמים לעניין אולי זה לא הזמן, או הדרך, אני מאלה שמאמינים שאם משהו אמור לעבור דרכינו בחיים - זה יבוא בזמן המושלם שלו, ברגע שבעלך יתחיל לחפש עוד כיוונים לגדול ולנצל את הפוטנציאל שלו הוא בסוף יגיע גם לסוד לא בגלל שזה מה שאת מנסה ללמד אותו או כי "זו הדרך היחידה" אלא פשוט שבכל האמונות והדתות ורוב טכנקיות "שיפור העסקים " נמצאים אותם העקרונות.

הכוונות והמניעים שלי טובים באמת ../images/Emo13.gif

כלומר, אני "מציקה" לו לפעמים מתוך אמונה שהסוד עובד ולא ממניעים של "אתה חייב לחשוב כמוני" היה לי חשוב להדגיש זאת שלא תחשבו שאני איזו קלפטע מציקנית
אני אתן לך דוגמא בין היתר הוא גם סטודנט לתואר ראשון הוא בפירוש האדם המוכשר ביותר שאני מכירה אך הציונים שלו לא מאוד גבוהים אני מאמינה כי הדבר נובע מהצהרותיו לפני הבחינות כלומר, הוא משקיע בלימודים ולומד לבחינות אך כל הזמן אומר לי ולחברים שלו ש"בטוח יהיה מבחן ממש קשה" ו"אוף אני ממש לא יודע כלום" בעצם את מציעה פשוט לשחרר? ולהמשיך ולהאמין שברגע הנכון הוא יקרא את הספר?
רבה ויום קסום

דוגמא אישית

הדבר הכי טוב שאת יכולה לעשות לדעתי, הוא לתת דוגמא אישית איך מיישמים את העקרונות של הסוד. הבחירה אם להאמין או לא והאם להשתמש בזה או לא היא לגמרי שלו. את מצידך יכולה או להשלים עם זה או לא... אני יודע שזה מצב לא פשוט ולא נעים מנסיון אישי, ומנקודת המבט הזו אני כותב את הדברים. וחוץ מזה, נסי להישאר חיובית

my guide

New member
היי חציל חריף

מבין לליבך, אכן נשמע מאוד מתסכל לחיות ככה. אני ממליץ לך בחום על הספר : "לאהוב את מה שישי" מאת ביירון קייטי בהוצאת פראג. בספר תקבלי כלים כדי ללמוד לעשות את ההפרדה בינך לבין בן זוגך בכל התחומים ובטח במצב שאת מתארת. דרך שימוש ב 4 שאלות פשוטות את מגיעה להבנות מדהימת על החיים ויכולה לשפר מערכות יחסים עם הסובב. אני משתמש בתרגיל של הספר כבר חודשים רבים וזה עובד בצורה שלא תאמן. בהצלחה איל

../images/Emo51.gif רבה ../images/Emo24.gif

האם ניתן לרכוש את הספר בחנויות הספרים הרגילות?

למעלה