הסוד ובריאות

הסוד ובריאות

שלום לכולם, קראתי את הספר וצפיתי מס' פעמים בסרט. רציתי לשאול שאלה שמעסיקה אותי המון בעקבות הצפייה בסרט, יש לי בן שסובל מהפרעה התפתחותית מסויימת, אני משתדלת להסיט מחשבות מדאיגות ולהתמקד בזה שהוא מבריא ויוצא מזה לגמרי והופך לילד רגיל. כיצד אני אמורה בדיוק ליישם זאת, יש לנו מערך טיפולים במהלך השבוע, האם להפסיק ולהסתמך רק על המחשבות הטובות וההתאמה עימן? או להמשיך כרגיל. אנא עיצותיכם, בתחומים אחרים הצלחתי ליישם דברים נהדרים בעקבות הסוד, אולם אין דבר שאני רוצה יותר מזה שבני יבריא. אודה לתשובותיכם. יום נפלא לכולם.

גם וגם

תמשיכי עם השגרה של האמונים, ותעודדי אותו שהוא מסוגל ליותר ותאמיני שהוא מסוגל ליותר. לדברים האלה יש השפעה עצומה. בברכה שפי

הבן שלך

עובר בדיוק את מה שהבן שלך צריך לעבור. אין שום דבר לא בסדר איתו. בכך שאת מאמינה שהוא צריך "תיקון" את עושה את הנזק האמיתי, ובין שתרצי או לא את תעבירי אליו את האמונה הזאת שמשהו לא בסדר איתו ותמנעי גם מעצמך וגם ממנו להגשים את הפוטנציאל האמיתי שלו, בדרך שהוא צריך לעבור. יחידי סגולה מגדולי האנושות "סובלים" מהפרעות התפתחותיות והביאו גדולה מסויימת שהבדילה אותם בכמה מדרגות מעל כולם, רק בגלל שהם לא חיו את החיים שלהם כקורבנות של מה שקורה להם. אם משהו ממה שאמרתי חדר אליך.. הפסיקי לאלתר להשתמש בטכניקות סטייל הסוד כדי לשנות את הבן שלך למה שעניות דעתך חושבת שהוא צריך להיות.. ובמקום זה תיהיי גאה בו על מה שהוא ולמדי אותו שהוא לא טעות. כי הוא לא.

קצת נסחפת בתגובתך...

לצערי החברה שלנו לא מקבלת את החריג (עדיין), וכל רצוני הוא שישתלב בחברה ויקיים חיים עצמאיים כשאנו לא נחיה ונוכל לתמוך בו. אני לא רוצה "לנרמל" אותו אם לזה התכוונת, אך רוצה בהחלט להקנות לו כלים ולייחל בכל לבי שיידע להשתמש בהם ע"מ לקיים חיים טובים ועצמאיים. השפיטה שלך לא במקום בכלל.

NIBA

יצא לי בעבר לעבוד עם מבוגרים של אקים, עם בעיות התפתחותיות קשות. ויצא לי לראות שככל שמשקיעים בהם ומאמינים בהם, הם מתקדמים, וגם אם אולי בפרמטרים של אנשים "רגילים" זו לא באמת התקדמות, כי הם עדיין צריכים טיפול כל החיים שלהם, ועזרה מהסביבה אבל האיכות חיים שלהם היא ביחס ישיר לאהבה ותמיכה שהם מקבלים. יש לי המון הערכה למה שאת עושה למען הבן שלך יום אחרי יום, ושבוע אחרי שבוע. תמשיכי את הטיפולים ועם המחשבות הטובות במקביל - כי הם ישלימו אחד את השני. בברכה שפי

אם משהו ממה שאמרתי חדר אליך..

קצת רגישות.... היא בסך הכל שאלה שאלה, ואתה כבר החלטת שאתה יודע הכל על החיים שלה, ועל אייך שהיא תופסת את הבן שלה.

למעלה