הסוד ויחסי זוגיות - דיון

so called hagit

New member
הסוד ומערכות יחסים

היי חבר'ה, אני באה לפה כדי לבקש קצת עזרה... קראתי את הספר ראיתי את הסרט ובקשר למערכות יחסים, בשתי המקורות מתייחסים למקרים של כל אדם והשאלה שלי היא מה אם אני רוצה אדם מסוים, שאני מכירה, מה אני אמורה לעשות? איך אני אמורה להתנהג? איך אני אמורה להנהג לידו? אני ממש אשמח אם תעזרו לי.. חגית

KfirWolfson

New member
שלום - מאוד חדשה בעניין

שלום , שמעתי רק ליפני מספר ימים על ה"סוד " - אני מאוד מחוברת לרוחניות ומאמינה שבאמת קיים כוח עליון. אני כיום בת 26 , גדלתי בלי אבא ואני מניחה שזה די השפיע עליי במערכות יחסים כושלות במשך כל השנים . כלכך רציתי והתפללתי לה" שהדבר שחסר לי זה בסך הכל בחור נחמד , שקט , רציני שידע להעריך מה שיש לי ( ויש לי ) ושחוץ מזה הכל נפלא בחיי , עבודה מסודרת משפחה אוהבת... . וממש לאחר זמן קצר היכרתי בחור שאיתו אני יוצאת מזה חודשיים וחצי ועל פניו הכל טוב . מה שקיוויתי . - שאלתי היא , האם המחשבות באמת בוראות ? זאת אומרת שמה שאני יחשוב ואדמיין האם זה מה שיקרה? אם אני אדמיין חתונה ואושר האם זה מה שיקרה עם הקשר? או האם אני יחשוב שהוא בכל זאת מסתיר דברים או יהיה מסוגל לבגוד ?האם זה מה שיכול לקרות? תודה מראש . על התמיבה והעזרה להמשך דרכי . ליאן

itaiprz1

New member
אני לא מבין משהוא איך להגיד תודה ואיך לבקש

ראיתי את הסרט לפני יומיים הוא ממש השפיע עלי . התחלתי להפסיק לחשוב שלילי כל מחשבה שלילית אני מוציא מהראש. החלתי לעשות מה שאומרים בסרט, עשיתי לי קיר של הדברים שאני רוצה והדבר שאני הכי רוצה זה חברה אז אני מדמיין אותי אם אחת ומבקש אבל איך אני אמור כאילו אני צריך להגיד אני רוצה חברה? או תיהיה לי חברה עד ה... , לא הבנתי תקטע הזה ? ותודה לכל העוזרים

kikona126

New member
הסוד ויחסי זוגיות - דיון

השבוע עלו מספר שאלות הקשורות לסוד וליחסים זוגיים. חלק מהם צרפתי לשרשור זה. ואת של פנינה לא כי הוא כבר משורשר להודעה אחרת. (פנינה אשמח אם תעתיקי אותו גם לשרשור זה) השאלה הנשאלת בעצם עולה מדיון שהיה בפורום זה בעבר, איך זה שאדם מוצא בן זוג כאשר הוא לא מחפש, וכשהוא מחפש לא מוצא כלום. בנוסף בפורום פילוסופיה לכל נפתח שרשור בנושא, ושאלו האם לסוד ישנה השפעה עד כדי כך גדולה שהוא יכול להשפיע על כך שניהיה עם מישהו מסויים, ואם אותו המישהו לא מתאים, אבל דווקא בו בחרנו. מה דעתכם בנושא? האם הסוד יכול להשפיע בתחום הזוגי, ועד כמה רחוק צריך ללכת איתו?

MAGIC39

New member
היי לכלום,

בקשר לסוד ולזוגיות, לשאלתך קיקונה, לא אפרט במיוחד כעת רק אומר שישנה השפעה על בחירת בן הזוג לפי דרך הסוד, כי בן הזוג שיופיע בדרכנו יהיה זה בהתאם למחשבה היוצרת שלי, כמו כל דבר אחר, לכן אנו צריכים להיות ממוקדים במחשבותינו, שמונעים ע"י רגשותינו, וכשאנו רוצים לזמן אל תוך חיינו אנו בהחלט יכולים להשפיע על מי יכנס לחיינו ע"י זה שנתאר בעיניי רוחנו את אותה דמות, נחשוב בהתאם לצרכים שלנו כיצד היינו רוצים שיראה, יתנהג, לחשוב באופן מדוייק על כל התכונות שהיינו רוצים בו, ועל פי חוק הזימון וחוק המיגנוט זה מה שימשך אל תוך חיינו, וכמו תמיד אני חייבת לציין בנשימה אחת שעלינו מוטלת משימת העשייה, לא לשבת בבית ולחכות למטר תשעים, עיניים כחולות, עשיר, בעל תואר שני במחשבים וכו', אלא, להיות מדוייקים בבקשה, לשחרר אותה , להרפות ממנה, ולפעול במקביל במשורים נוספים שקשורים לעשייה הקשורה במציאת בן זוג. מקווה שעניתי במשהו.

liza26

New member
למצוא בן/בת זוג

הסוד עובד.נקודה. גם בהזמנת זוגיות. אולי אדם מוצא זוגיות דוקא כשהוא לא מבקש, כי אז דוקא המוח שלו והחיים שלו פתוחים לקליטת זוגיות לפעמים שחולמים על זוגיות- חולמים על אדם מושלם שלא ממש מאמינים בקיומו גם אם חושבים על בן אדם ספציפי- לא ממש מכירים אותו לגמרי ודיי מאדירים אותו ובן זוג מושלם בחלומות שלנו הוא לא בן זוג שאמור להיות מושג. מן משהו שיהיה מה לחלום עליו. הרי בסופו של דבר כולנו מתחברים לאנשים "רגילים" (לא מצאתי מילה יותר טובה) בעבר, הייתי מאוהבת באהבה, בתחושה הזו שממלאת את הבטן ובריחוף הזה, בהתרגשות אז מצאתי לי פה ושם בני זוג ולא משנה כמה התאהבתי בהם זה תמיד התחיל בבום ונגמר בבום איך הכרתי את בעלי- כמו שכתבתן- בזמן הכי פחות צפוי פשוט, במהלך כמה לילות, רגע לפני השינה ישבתי וביקשתי דברים ספציפיים, לא דמיינתי איזה אביר אלא מניתי ממש מהן תכונות האופי שאני רוצה, מה המראה שאני מחפשת הייתי מאוד ממוקדת וחזרתי שוב ושוב על הבקשה שלי גם חזרתי על הכוונה שלי לפתוח את חיי אל הבחור הזה שיגיע הרגשתי ממש את ההתכווננות ובזמנו בכלל לא ידעתי על "הסוד" , קראתי קצת את כוחו של התת מודע וידעתי קצת על מיסטיקה ואנרגיה שיוצרת מציאות אפשר להגיד שזה היה מן ניסוי ותוך שבועיים הכרתי את הבחור , מכיוון שבכלל לא חשבתי עליו! לימים גם התחתנתי איתו והוא בדיוק מה שביקשתי ולקח המון זמן לבלוע את האמת הזו - שקיבלתי בדיוק מה שביקשתי , כי פשוט לא האמנתי !!! ותאמינו לי שבחנתי אותו מכל כיוון ...... עצתי לאנשים: תאמינו , תתכווננו, תבקשו משהו מציאותי , נסחו היטב את הבקשה שלכם ולא משהו כללי- "אני רוצה בחור חתיך" - תתארו בדיוק איך אתם רוצים שהוא/היא יראו הפכו את מושא אהבתכם למשהו אנושי- מושג.

gils33

New member
קודם כל ברוכה השבה

איפה היית כ"כ הרבה זמן? אני רוצה לספר על הזוגיות שלי ואיך היא מוכיחה שהסוד עובד. פגשתי את אישתי לראשונה כשהיא הייתה בגיל 16 לאחר כשבוע של "חברות" חח מצחיקה אותי המילה הזו. היא אומרת לי,שמעו טוב,אתה תהיה בעלי!הייתי פוחז בן 19. חברים - קיבלתי פיק ברכיים באותו רגע ולאחר כארבעה חודשים נפרדנו. כמובן אתם יכולים לתאר את ההמשך - לאחר כשנתיים חזרנו,המשכנו להיות חברים ובסופן של כמה שנים התמסדנו. אישתי סיפרה לי בדיעבד שהיא שמה אותי כמטרה להיות בעלה וזהו. חברה מחשבה ומילים מייצרות מציאות,זה עובד אין מה לעשות בעניין. בהצלחה לכל המחפשים

ע ו פ ר ה

New member
היי קיקונה

לא קראתי את כל השרשור אבל אני רוצה לספר את הסיפור שלי. אני נשואה 32 שנים ויש לנו חמישה ילדים. ידענו משבר מאוד גדול בחיי הזוגיות שלנו ואפילו חיינו בנפרד שנה וחצי. אחרי שהוא חזר הביתה היו עליות וירידות ביחסים שלנו ובאיזה שהוא שלב הרגשתי שאני לא אוהבת אותו ושאני רוצה להתגרש. ברגע אחר הוא רצה להתגרש אבל נשארנו ביחד. הדברים התגלגו להם למעלה ולמטה עד הרגע שהחלטתי שאני לא נפרדת ממנו. יחד עם ההחלטה הזו בא שינוי במחשבה. החלטתי שאני רואה רק את הדברים הטובים שיש בו. החלטתי שאני רואה את הזוגיות שלי כפי שאני רוצה שהיא תהיה. יום אחד, ברגע של משבר הוא בא ואמר: אני רוצה להתגרש. עניתי לו: בתסריט שלי אין גירושין. המשכתי לשמוח עם הדברים הטובים ולדמיין את מה שרציתי. לא נכנסתי איתו לאינטריגות שפעם בקלות הייתי נכנסת. הסכמתי שהוא לא מרוצה, כי מותר לו והמשכתי להשקיע בזוגיות. היום החיים שלנו ביחד מאוד נעימים לשנינו. התקשורת טובה. טוב לנו ביחד. הזמן שלנו הפך לזמן איכות. ואני חזרתי לאהוב אותו. כשצפיתי בסרט וקראתי את הספר זה חיזק אותי, וידעתי שהדרך שלי זו דרך נפלאה. מהמקום שבו אני נמצאת היום, אני חושבת שיש לנו הרבה מאוד כוח. אם אפשר להישאר בזוגיות ולא לפרק אותה, אלא את אותה אנרגיה שמפנים למלחמה בבן הזוג, לקחת ולהשקיע בשיפור הזוגיות, זה רווח נקי. באהבה עופרה

לי333

New member
זה כולכך נכון

הכרתי את בעלי בתקופה שממש לא רציתי להכיר אף אחד. היה לי טוב, עבדתי בעבודה טובה, נראתי מצויין וגרתי בדירה מתוקה ששכרתי לבדי. היה לי טוב לבד ולא ראיתי את עצמי מתחתנת. למרות זאת יצאתי עם הרבה, רק בשביל הסקס וידעתי שלמחרת יפרדו דרכנו. הייתי ממש בררנית ורק מישהו שמשך אותי פיזית, בדרך כלל גברים צעירי מראה ורזים משכו אותי, בכוונה יצאתי עם יפים ובלתי מושגים שנראים כמו דוגמנים, כי לא רציתי מישהו רציני. יום אחד שוחחתי בצ'ט עם אחד הגברים, דיברנו בטלפון והיה ברור שזה בשביל סקס. נפגשנו שבוע לאחר מכן. הוא לא מצא חן בעיני, נראה קצת מבוגר מדי, קצת מלא מדי. באתי לומר לו שזה לא נראה לי כל הענין, אבל ריחמתי עליו כי הוא בא עם פרחים ובאוטובוס אז הכנסתי אותו לדירתי. דיברנו והיה לו מבט טוב בעיניים, מבט אבהי. דיברנו ושתינו יין ואני יזמתי את הסקס שהיה באותו ערב. זה היה זיון גרוע ביותר, הוא גמר מהר ואני התרגזתי ושלחתי אותו מביתי בלי לחסוך ממנו הערות פוגעות. זה היה ברור שלא נפגש שוב, אבל יום אחרי הוא השאיר לי הודעה ולא חזרתי אליו. ויום אחרי עוד הודעה ולא חזרתי אליו, ויום אחרי עוד הודעה ולא חזרתי אליו ואחר כך טלפון ממנו, עניתי. הוא רצה לתקן את הרושם ולהפגש שוב. לא יודעת למה נתתי לזה צ'אנס נוסף. הצ'אנס באמת הוכיח את עצמו ומאז אנחנו ביחד 9 שנים.

לי333

New member
זה כולכך נכון

הכרתי את בעלי בתקופה שממש לא רציתי להכיר אף אחד. היה לי טוב, עבדתי בעבודה טובה, נראתי מצויין וגרתי בדירה מתוקה ששכרתי לבדי. היה לי טוב לבד ולא ראיתי את עצמי מתחתנת. למרות זאת יצאתי עם הרבה, רק בשביל הסקס וידעתי שלמחרת יפרדו דרכנו. הייתי ממש בררנית ורק מישהו שמשך אותי פיזית, בדרך כלל גברים צעירי מראה ורזים משכו אותי, בכוונה יצאתי עם יפים ובלתי מושגים שנראים כמו דוגמנים, כי לא רציתי מישהו רציני. יום אחד שוחחתי בצ'ט עם אחד הגברים, דיברנו בטלפון והיה ברור שזה בשביל סקס. נפגשנו שבוע לאחר מכן. הוא לא מצא חן בעיני, נראה קצת מבוגר מדי, קצת מלא מדי. באתי לומר לו שזה לא נראה לי כל הענין, אבל ריחמתי עליו כי הוא בא עם פרחים ובאוטובוס אז הכנסתי אותו לדירתי. דיברנו והיה לו מבט טוב בעיניים, מבט אבהי. דיברנו ושתינו יין ואני יזמתי את הסקס שהיה באותו ערב. זה היה זיון גרוע ביותר, הוא גמר מהר ואני התרגזתי ושלחתי אותו מביתי בלי לחסוך ממנו הערות פוגעות. זה היה ברור שלא נפגש שוב, אבל יום אחרי הוא השאיר לי הודעה ולא חזרתי אליו. ויום אחרי עוד הודעה ולא חזרתי אליו, ויום אחרי עוד הודעה ולא חזרתי אליו ואחר כך טלפון ממנו, עניתי. הוא רצה לתקן את הרושם ולהפגש שוב. לא יודעת למה נתתי לזה צ'אנס נוסף. הצ'אנס באמת הוכיח את עצמו ומאז אנחנו ביחד 9 שנים.

Purple Mushroom

New member
ואו, איזה סיפור. :0) כנראה שבנשואים יש יותר מ

ממשיכה ומימוש אהבה טהור. יש הרבה יותר מזה כנראה, לפחות בדוגמא שלך.:)

Purple Mushroom

New member
מהניסיון שלי:

אם מוכנים ורוצים בת זוג. זה כבר יגיע. העולם יזמן הזדמנויות . צריך רק לבחור ולקחת. מבחינה אישית שלי, אני תמיד מרגיש וחושב שיחסית לכולם אני עוד טירון בקטע הזוגיות , צריך הרבה תמיכה. הסוד יכול להשפיע בתחום הזוגי , כמו בכל תחום בחיים. כמה רחוק ? כמה שרק רוצים , אבל לטובה ולא לנסות לשלילה , רק לנסות לטובה.

לא תמיד הכל צריך לקרות דוקא כשאנו רוצים

או מרגישים צורך בכך... ליקום "חוקים" משלו ודברים קורים כשהם צריכים לקרות, אם ולמרות יצירת המציאות ויישום כל המשתמשע מעניין "הסוד"...

למעלה