"הסוד" לגבי אהבה ויחסים

slover7

New member
"הסוד" לגבי אהבה ויחסים ../images/Emo23.gif

שלום לכולם
שמי אבי ואני צפיתי בסרט מס' פעמים וכמובן שקראתי גם את הספר. התחלתי לעבוד על עצמי בדרך של הסוד, לעיתים מתחיל וזונח ולעיתים מתמיד.
anyway- ישנה נקודה בכל העניין הזה של כוח ההמשכות שאינני מבין בבירור. האם באמצעות הדמיון כפי שניתן למשוך בן זוג אל החיים שלנו ניתן למשוך בן זוג ספציפי שאנו רוצים? הרי ישנם מקרים שמישהו רוצה בקשר והצד השני לא מעוניין מסיבות כאלו ואחרות... - אני מסוגל להבין שאי אפשר לגרום לצד השני לרצות גם אם מפעילים את עיקרון ה"השאה" (ע"ע "כוחו של התת מודע"\ג'וזף מרפי) כי פשוט הצד השני לא רוצה. אני מבין שכל אדם מסוגל לשנות את העולם שלו - השאלה הנשאלת אם הוא מסוגל לגרום לגורמים חיצוניים להשתנות... וכך לשנות את העולם החיצוני כביכול, הרי סיכמנו ועברנו פעמים רבות ב"הסוד" שאין דבר בעולם שלא נוכל להשיג. האם מדובר בדברים כלליים ולא ספציפיים? אשמח לתשובות מכם
יום נפלא לכולכם

עוז86

New member
אפשר. אבל...

א. זה יותר קשה ב. זה לא מוסרי (לכל אחד יש בחירה חופשית ואתה משתמש כאן בכוח המחשבה שלך כדי לשנות בחירה של מישהו ספציפי) זו דעה אישית שלי, זה לא דעה מקצועית , אז אל תקח את זה באופן מוחלט...בטח יש עוד אנשים בפורום שרואים את זה אחרת

slover7

New member
בוא נגיד ש

היתה משיכה (ונשיקה
)ורצינו בקשר, הצד השני פשוט טוען שאנחנו אנשים שונים והיא לא רצתה להמשיך רק בגלל זה. לא בגלל שאין רצון... מורכב אה? האם יש תשובה לכך?

GMjoy

New member
ל- slover7

שמע, אתה מתייחס לדברים מסויימים (ובצדק) כעובדה ששמעת ממישהו... למה בצדק? כי זאת דעה מסויימת בסה"כ...אתה לא חייב לקבל אותה. אני יכול להגיד לך מניסיון, שגם צד שני יכול להיכנע למשיכה ממך - זה אפשרי ! אבל אבל...יש לזה השלכות - ופה נמצאת הנקודה שעפ"י הסוד נוגדת את האפשרות הזו. כשאתה מושך לעצמך מישהי/ו אתה בעצם גוזל מפרטיות הנשמה שלה, וכידוע לך, אתה תקבל את הגלגל הזה ב-ח-ז-ר-ה !!! אתה באמת מעוניין בזה? עצה אישית: תבקש זוגיות עפ"י תכונות אופי בלבד! תבקש זוגיות עפ"י מה שאתה מחפש באופי האדם שהינך רוצה לפגוש !! גם אם האדם הזה יהיה אותה הבחורה - אז זכית! בהצלחה!

slover7

New member
האמת היא

שאהבתי מאד את האופי שלה, לא פחות מהמראה. הרגשתי זו הזדמנות פז להיות בקשר עם מי שתמיד רציתי להיות, מי שדמיינתי. הכל הלך טוב בדייט, פתאום באורח פלא שינתה את דעתה באופן מוזר.

GMjoy

New member
אתה סומך על היקום שזה קרה לטובתך??

אתה הרי לא יודע מה היה הולך באותו הקשר ... תראה פרידות של אנשים שכבר היו יחד, ולמה זה הוביל בסופו של דבר...האם זה כדאי בכלל..? הרי עדיף לקבל משהו - באמת משהו שמגיע לנו, ואז להינות מהמתנה שקיבלת ! אני זוכר שהיה לי קטע דומה לזה שאתה מספר, והיום זה נראה לי הדבר הכי טוב שיכל לקרות אז ! המוח, הגוף והנפש מתבגרים והכל משתנה ומתקבל בצורה אחרת, אז שוב, תלך עפ"י האופי - משם יבוא גם היופי חח

slover7

New member
אתה צודק צודק צודק - אבל (!)

לדעתי יש כאן מצב של פיספוס, כי היא האדם שראיתי כל חיי בדמיוני, המודל שלי והרי הסוד כן דוגל בהגשמת החשיבה לאורך זמן, הגשמה של התמונה שראינו בדמיון שלנו. היא אמרה לי שאני אחד האנשים המדהימים שהיא פגשה ושהיא נמשכת אליי מאד רק השוני שלנו כבני אדם זה הגורם המפריע.

GMjoy

New member
slover7, אתה גם צודק בהרגשה שלך...

אני בשום אופן לא אומר לך לוותר...במיוחד לא כשתחושות עולות בך. אני לא מכיר את הסיפור שלכם, ואיך היכרתם, אבל תקן אותי אם אני טועה, אבל אתה יזמת את הדייט/פגישה איתה.. עכשיו, עשית צעד יפה קדימה, וראית שהבן אדם מולך נורא מתאים לך כבת-זוג לחיים. היא לעומת זאת, חושבת שיש בינכם שוני כלשהו, נכון? ולכן היא התרחקה...כרגע או לגמרי... אם תסתכל על זה עכשיו כמתבונן מהצד, אתה בעצם יכול לראות שהדברים מעתה והלאה כבר לא קשורים אלייך... אתה עשית את הנתון בידייך, ובדרך הטובה שיכולת אז...זהו ! אחרי כל זה, אתה אמור להיות כבר רגוע, ולתת לדברים להבשיל לאט לאט... אומרים שגם התחלה של משהו טוב, נראית תחילה קשה ו"תקועה", א זה מוביל להתבשלות נכונה ויותר טובה של הדברים! הכי חשוב שתירגע ותכניס את עצמך למקום של שיחרור מחשבות לטוב, ורק לטוב ! הדברים דואגים לבוא אלייך בדרך הטובה ביותר - העיקר שרק תאמין שזה באמת קורה! שיהיה לך המון בהצלחה ! ותעדכן כמובן... גיא.

ואצלי קרה משהו מיוחד ומוזר - הנה הסיפור

פגשתי אדם שנפרד כחודשיים קודם מחברה שלו, הוא היה מאושר שנפגשנו ואמר שזה מה שזימן מהיקום ויחל לו. היינו בקשר נפלא כמה שבועות ואז החברה הקודמת שלו ניסתה להשתחל שוב לחייו, זו אישה שאיתה היה בקשר מאד ממושך מאד וסימביוטי (!) היא ענתה לצורך שבא ממקום לא בריא אצלו - אך כאדם היתה מאד רעה עבורו והוא יודע וידע זאת וניסה פעמים רבות להיפרד ממנה ולא הצליח. היום הוא מנסה להיפרד ממנה, קשה לו, אך הוא בתהליך ולשם כך אף הולך לטיפול פסיכולוגי לטפל בעצמו ובקושי שמנע ממנו להצליח בזה עד כה. בינתיים, אצלנו (!) הוא התרחק לגמרי ומכונס בעצמו ובתהליך שהוא עובר להשתחרר מהקושי שלו. אני מאד רוצה שהקשר שלנו יתממש וברור לי שעד שלא יפתור ויסיים את החלק ההוא בחייו לא יצליח להתפנות לקשר שלנו. נהיה ביחד או לא? מדוע היקום זימן לי אדם נפלא כ"כ שלכזה ייחלתי אך הוא היה ו..נעלם? הוא זימן אותי ואח"כ דחה את הבחירה שעשה. מה אתם אומרים בבקשה? למה עלי לצפות? (כן, יודעת שאתם לא מגידי עתידות..אבל..לא יודעת איך "לאכול" את הענין
)

ע ו פ ר ה

New member
אכן מעורר מחשבות

קודם כל ראית שכשאת מזמנת זה עובד. אולי צריך לזמן אדם שפנוי רגשית לקשר איתך. כל מפגש שיש לנו עם מישהו והקשר מסתיים, מראה לנו מה אנחנו רוצים מבן זוג ומה לא. מכל מצב ואדם אפשר ללמוד. מאחלת לך בהצלחה. באהבה עופרה

slover7

New member
+ תיקון - שנינו יזמנו את הדייט

וכשעזבתי את הבית שלה התנשקנו והיא הבטיחה שניפגש למחרת. אבל לא משנה הבנתי את הפואנטה שלך. תודה :)

למעלה