הסוד נתגלה: יוסי כבר זכה

adir699

New member
הסוד נתגלה: יוסי כבר זכה ../images/Emo124.gif

איזו תדהמה! מאתמול בצהריים ועד הבוקר הוכפל (!!!!!!!!) מספר הכניסות לאתר ובאופן מדהים, לאחר שמוריה וקרן הובילו בסקר השבועי, לפתע פרצו אל האתר למעלה מ- 150 קולות והפכו את יוסי למנצח הגדול של הסקר. 150 אנשים, כולם צופי טלוויזיה תמימים, שהפכו במהלך יום שישי (הפרק מוקרן בימי שלישי, לא?) למעריצים של יוסי, נטשו את כל העיסוקים ונכנסו להצביע בשבילו. ככה... מהפך בתוך פחות מיממה... איזו הערצת המונים...מי היה מאמין.... ועוד אחרי הפרק האחרון שבו הוא "הוביל" את קבוצתו.... וזה לא סימן שיוסי הוא המנצח בתכנית?????????

E u r o b o y

New member
רק בגלל שמס' הכניסות לאתר הוכפל

לא אומר שהוא ניצח.מה גם שתוכנית הגמר בכלל לא צולמה עדיין,ככה שאין מנצח לתוכנית.ואם היה,היית חייב לשים סימן ספוילר בכותרת.בכל אופן,אין עדיין מנצח לתוכנית.

adir699

New member
אז איך אתה מסביר את הקפיצה?

מה אתה סוג של ליצן או סתם תמים? בנאדם פתאום מקבל כמעט 150 קולות מיום שישי בצהריים ועד היום בבוקר. כמו מה זה נראה לך?????????????? מאיפה הגיעו כל "המתעניינים" האלו? ועוד 3 ימים אחרי הפרק? ואולי יש בכלל תוכנה שנקראת "יוסי" והיא חדרה לנו לאתר.....

E u r o b o y

New member
לא,אני הגיוני.

המנצח עוד לא ידוע מהסיבה הפשוטה שתוכנית הגמר טרם צולמה.

ועוד משו../images/Emo3.gif

כנראה יש גלגל הצלה...אז בטח ובטח שלא צילמו
~לא קשור~ עוד 3 שעות המשחקקקקקקקק

perrinat

New member
עדיין א=י=ן זוכה בתוכנית

הגמר עדיין לא צולם. והסקר באתר ממש לא משפיע על הבחירה...

tamar gertner

New member
יש אפשרות בכלל להצביע יותר מפעם אחת

אולי תבדקו פעם אחת ולתמיד מנהלי הפורום והאתר ותודיעו לנו אם זה אפשרי או לא למה לתת לספקולנטים מטעם כל הצדדים לחשוב בכל פעם שמישהי מקבלת הצבעות או מישהו שזה בגלל תוכנה או שאולי זו בכלל טעות הקונספירציה היא בכלל של הפקת התכנית

danai

New member
אל תתרגשי תמר אדיר בלחץ אדיר

699 קילו ג'אול מה קרה אם זה לא חשוב אז למה להילחץ ובגלל איקי?

adir699

New member
נדמה לי שהלחץ

הוא מצידך, ואם את באמת פסיכולוגית אז אני חושב שתוכלי לטפל בזה.... אני לא נילחץ בגלל איקי. הפעם היחידה שראיתי אותו היתה בהרצאה והוא בטוח עולה על כל, אבל ממש כללללללללל המתמודדים האחרים. העובדה שאת מדברת על ה"לחץ" עדיין לא עונה על השאלה, איזה טריקים ותוכנות מפעילים החברים של יוסי, שמקפיצים לו דירוגים בסקרים כאילו מדובר בניסים ונפלאות....

tamar gertner

New member
איןקשרבין חבריו לאיך הוצג בתכנית

איקי אדיר או 699 משום מה האינטונציה זהה

robroy1

New member
אדיר 1000 איש צופים באתר וואו!!

אתה יודע מה זה אלף איש זה לא 699 תסתכל על הצד החיובי שבדבר לדעתי זה יותר מהרייטינג של התכנית תמר צודקת אין סיבה להיות בלחץ בשבוע הבא מועמד/ת אחר יקבל 500 קולות כל אחד וחבריו לכל אחד יש חברים השאלה הגדולה מי הם וכמה הם בשבוע הבא תפתיע אותנו התמיכה העצומה באיקי לרנר

למעלה