הסוד שבסרטן מתנת חיי

יוסי רו

New member
הסוד שבסרטן מתנת חיי

מחלה יכולה להיות גם בשורה לשינוי בחיים, וזה בדיוק מה שקרה לי כשחטפתי סרטן והבנתי שהכי נכון זה שבנוסף לריפוי הפיזי של המחלה צריך לעשות את כל הדרך של גוף – נפש – רוח. זה לא היה פשוט בכלל אבל הסוד היה הסליחה הגדולה (ממש כמו ב"הסוד") שבעקבותיה הגעתי למקומות כל כך נפלאים ולשינויים כל כך מהותיים ועמוקים שהראו לי כי המחלה הייתה מתנת חיי. כל אשר עבר עלי לאורך כל הדרך שחצתה פסגות של שמחה ותהומות של ייאוש מתואר בספר שכתבתי - "לדרוך על הצל", ספר שיכול להאיר את כל מי שנחשף לסוד ולעזור ולעודד ולהפיח תקווה במי שמרגיש כי "חרב עליו עולמו". (ויש גם הדרכה ועצות מעשיות עם תרגילים). הרבה בריאות יוסי רודוי

kikona126

New member
יוסי ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ממש התרגשתי לקרוא את ההודעה שלך, לשמוע על השינוי שחל בך בתקופה קשה. מקווה לראותך פה עוד על גבי הפורום. וכמובן לשמוע על השינויים שחלו בך, ועל התובנות. קיקי

ברוך הבא

אשמח לשמוע קצת על הספר, על הדרך שעשית, על השינויים שחלו בחייך ובהשקפת עולמך, וכל מה שעוד תרצה לספר. ברוך הבא ושנה טובה.

MAGIC39

New member
ברוך הבא איש יקר !!

גם אני כמו ידידי דרור דרור אשמח לקבל עוד פרטים על הספר, ואם תוכל כאן בפורום לשתף אותנו קצת בתהליכי החשיבה שלך כפי שבאה לידי ביטוי במקרה הפרטי שלך. אוהבים, מחבקים ומחזקים אותך יישר כוח.

למעלה