הסוד שלא רוצים שתדעו

ליעקב:לא יהיה לך אלוהים אחרים על פניי

בס"ד וזה נאמר בספר שמות,פרשת ויתרו,פרק כ',פסוק ג'. בספר דברים,פרק י"א,הפרשה השניה של קריאת שמע: השמרו לכם פן יפתה לבבכם וסרתם ועבדתם אלוהים אחרים והשתחוויתם להם. וחרה אף ה' בכם ועצר את השמים ולא יהיה מטר-והאדמה לא תתן את יבולה ואבדתם מהרה מעל הארץ הטובה אשר ה' נותן לכם. עד כאן הכל טוב ויפה! אך האם אני מוכן לראות ולקבל שריפת ספרי קודש מדת אחרת? התשובה היא חד משמעית: לא!!! אני מזכיר לכולם מה צריכה להיות דרכה של התורה:דרכיה דרכי נועם וכל נתיבותיה שלום(משלי,פרק ג',פסוק י"ז). ולסיום נאמר בדברי הימים א',פרק ט"ז(16),פסוק כ"ב(22):אל תגעו במשיחיי,ובנביאיי אל תרעו. זו השורה הסוגרת שלי את המסר/ההודעה הזו. ערב נעים

בוקר טוב נרדין../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

בס"ד ואני ברשותך/כם/ן עוד אוסיף ואומר שאל נא נשכח את שאמר הנביא חבקוק:צדיק באמונתו יחיה. האלוהים הוא שלום ואהבה,חסד ורחמים מלא כבודו. שיהיה לכולנו בקר טוב ושנשכיל לאהוב איש את רעהו,כי בזה תלוי עתיד המין האנושי.

My Shepherd

New member
../images/Emo23.gifצהריים טובים אח יקר../images/Emo140.gif ולכולם../images/Emo9.gif

שנשכיל לאהוב..לקבל..ולהתגמש ולהתפשר..כי רק ככה נרוויח אחרים למשיח, וכתוב כי ام 11: 30 ثمر الصدّيق شجرة حياة ورابح النفوس حكيم. משלי י"א : ל פְּרִי-צַדִּיק עֵץ חַיִּים וְלֹקֵחַ נְפָשׁוֹת חָכָם׃

ואפרופו גמישות ופשרות נרדין אחותי היקרה../images/Emo140.gif|ל

בס"ד אז נאמר בתפילת שמונה עשרה=18:ונפשי כעפר לכל תהיה. אדם עם שורשים שאוחזים ונטועים היטב בקרקע,אבל שיודע לכוף את קומתו לכל משב של רוח,וכשתבוא סערה גדולה וחזקה, הוא יעמוד וישרוד אותה ויזקף למלוא קומתו כמקודם. תמשיכו להיות חמודים
,אוהבים והרמוניים
. חסד האדון יהי עמכם

השבח לאל שאנחנו עובדים את אלוהי האבות

את אלוהי אברהם, אלוהי יצחק ואלוהי יעקב שהתגלה במשיח ישוע. תודה על הפסוקים מדבר ה'.

יעקב ידידי:והאמת והשלום אהבו(זכריה ח,פסוק י"ט

בס"ד צדק ושלום נשקו(תהילים,מזמור פ"ה,פסוק י"א). ואני שוב מדגיש ואומר:לשרוף ספרי קודש זה דבר שמעורר בי חלחלה. ולכן נאמר בספר תהילים,מזמור ל"ד,פסוק י"ד:סור מרע ועשה טוב,בקש שלום ורדפהו. חבל מאוד וחורה לי כיהודי שאותו סגן ראש עיריית אור יהודה נהג באקט שכזה. אני כבן לעם היקר הזה יודע שאני אשאף בעזרת ה' יתברך לנהוג כפי שנאמר בפרקי אבות:תלמידי חכמים מרבים שלום בעולם...

למעלה