הסוד שמאחורי ההרים

glitter8

New member
הסוד שמאחורי ההרים

הסוד שמאחורי ההרים / ענבל הופמן רחוק מעבר להרים השקטים נחבא לו סוד. איש אותו לא יגלה. הלכתי בשביל, הבטתי סביב בחפשי אחר הסוד. חושך. ירח מאיר את פסגות ההרים. אויר צלול, משרה בקרבי שלווה תוססת מקום משתרע, רחב, שקט ואין רמז קטן היכן הוא נמצא. אין שלט אין אבן חצץ קטנה. גם רוחות השמים לא גילו לי דבר. אף הם חיפשו את הסוד. כך חלפו השנים והרבה אנשים ברוח מדבר סוד גדול מחפשים ולאחר מותי במקום גופתי כשהשמש זרחה ואיתה שוב אני גיליתי הסוד. הסוד הוא אני. נהגה ונכתב בדרך למצדה לאורך ים המלח נרשם בשלוש לפנות בוקר טרם תחילת המופע.על שלושה דפים קטנים, שוכתב בטבעון.

glitter8

New member
מצדה-סוכות תשס"ז

הפעם החלטתי קצת לשנות ולכתוב את הרשמים לפני המופע כדי שאוכל להשתחרר ולהנות מבלי להיות מחוייבת לסיקור המסורתי והמפורט לעייפה כתמיד. היות ולא ציפיתי להפתעות מיוחדות הפעם, כי דיויד הוא הכי טוב ואת זה אנחנו כבר יודעים למעט הביצוע ל-estuve aqui מלווה בסיפור מרגש, את הכל כבר שמענו וכבר ראינו. עניין אותי לדעת מה מביא אנשים בכל פעם מחדש למצדה או להופעה זו או אחרת, ולאחר מספר שיחות עם אנשים בקהל ולאחר שהקשבתי לרחשי ליבי שפעמו גם הפעם בהתרגשות גדולה, הבאתי עבורכם את השיר הבא. והגעתי למסקנה שלכל אחד ואחת יש את הדיויד ברוזה שלו.

YulaShpil

New member
אין מלים

פשוט הכשרון שלך מרשים כל פעם מחדש. אבל בכל זאת מה עם קצת פירוט? קצת חוויות? לא חייבים מפורט תמיד, אבל משהו, תזרקי פירור קטן על מה היה, איך היה? למשל: מה היה המיוחד בביצוע לשיר שהזכרת? שמחה שבסוף מצאת דרך להגיע, ובעבור כל אלה (וגם אני) שלא הצליחו הפעם: נתראה בפעם הבאה!

glitter8

New member
../images/Emo24.gif

וגם

למעלה