הסוד

Lir האחת

New member
הסוד ../images/Emo28.gif

לכבוד יום ההולדת שלי, קיבלתי מחברה ספר במתנה. היא קנתה לי את "הסוד" שזו מהדורה מתורגמת לספר "The Secret". שאגב יש עליו גם סרט. מישהו שמע על הספר הזה? מי שקרא את הספר, או שמע עליו, אשמח מאוד לשמוע את התרשמותכם מהספר, מהרעיון שהוא מנסה להעביר. אני אישית קראתי אותו, ואני חושבת שזה ספר שמעורר המון מחשבה, ומעלה דברים שכביכול היו ידועים אי שם בתת מודע שלנו (או לפחות שלי), למודעות שלנו. למען מי שלא קרא, בגדול מאוד הסוד מדבר על כך שלמחשבות שלנו יש כוח אדיר. הן למעשה אלו שמשפיעות על תמונת החיים שלנו. אנחנו יוצרים את החיים שלנו, דרך המחשבות שלנו. באחד מהפרקים, מועלית הנקודה המדברת על כוחה של מחשבה חיובית. על החשיבות שלה. פרק זה מזמין את הקורא להעלות מחשבות שעשויות לשנות את הרגשתו, להרגשה טובה. לגרום לו להרגיש טוב. אז סתם חשבתי לעצמי על הדברים שעשויים לגרום לי לתחושה טובה, שמעלים אצלי חיוך. הייתי שמחה לשמוע איזו מחשבה מעניקה לכם תחושה טובה? איזו מחשבה עשויה לשפר אצלכם את ההרגשה, לרומם אותה
ועוד נקודה למחשבה, הרי אנחנו כל היום עסוקים בלחשוב. חוץ מזמן השינה, שגם אז המוח שלנו עובד קשה , אנחנו כל הזמן חושבים. האם רוב המחשבות שלכם חיוביות? או אולי יותר שליליות? שתפו
[נ.ב: את ההודעה הזאת כתבתי גם בפורום השני שאני מנהלת, היה לי חשוב להעלות אותה לדיון גם כאן]

Yoko Nakajima

New member
ראיתי את הסרט,

ובאמת זה מעורר הרבה מחשבות... אני אישית בעלת מחשבות חיוביות והשקפה חיובית רוב הזמן. מחשבות שעשויות לשפר לי את ההרגשה, לתת לי תחושה טובה.. פשוט מחשבות שמתמקדים בדברים הטובים שיש לי בחיים. אני קמה כל בוקר ואומרת תודה (או לפחות משתדלת אם אני מתאפסת מהר XD), וגם בלילה לפני שאני נרדמת אני מודה לאלוהים, חושבת על כל האנשים המדהימים שמסביבי שאני כל כך אוהבת, על כל הדברים הנהדרים שעשיתי היום, על הטוב שהיה לי, שיש לי, ושאני מקווה שעוד יהיה לי. באופן כללי, דברים שגורמים לי להרגשה טובה הם בעיקר- דברים שקשורים בהתפתחות אישית/יצירה, כמו ציור, כתיבה, נגינה, שירה..."האמנות שלי" כמו שאני אוהבת לקרוא לזה ביני לבין עצמי; ספורט על רוב סוגיו, ובמיוחד ריקוד שזה הנאה מאוד גדולה שלי, בין אם זה חובבני או מקצועי או סתם במסיבות ואירועים; ניסינות לשפר ולעצב את האישיות שלי; להיות מוקפת באנשים המקסימים שלי..... וזהו בערך, מילאתי את הזמן שלי בדברים שעושים לי טוב, כך שאני עוסקת בהם, מדברת עליהם, חושבת עליהם-->וכך מתגלגל הגלגל.

Lir האחת

New member
התרשמתי מהתגובה ../images/Emo13.gif

את באמת אומרת תודה כל בוקר? יפה..
אני מאוד מתחברת לגישה הזאת, אני חושבת שזו גישה באמת בריאה לחיים. הלוואי אני אצליח ליישם אותה.. חלק ממנה אני מיישמת באופן טבעי, חלק אחר צריך ללמוד לסגל.

BananaOdium

New member
ראיתי גם ות'אמת חלק מזה נשמע לי כמו בולשיט...

תתלי על התקרה צ'ק ע"ס 100,000 דולר ותוך כמה חודשים את תקבלי המחאות בתיבת הדואר? נשמע לך הגיוני שמישהו מספר סיפור כזה וטוען שאינו בדוי? לי זה נשמע מופרך מעט... עצם העובדה שניצבים לך בסרט אנשים מליינים, אז קל להאמין ששלמו להם הרבהה כסף על מנת להגיד דברי כזב ע"כ שהכסף שלהם זה נס... ולא ירושה לדוגמא... עוד דוגמא היטולית, אדם בדרכו לעבודה באמצע נסיעה חושב על חנייה ריקה , וכאשר מגיע ליעד הוא נתקל כל פעם באותה החנייה כאילו היא שמורה לו, ואז הוא עוד אומר "אנשים מתפלאים איך אני מוצא חנייה בכזו קלות!" זה אחד הדברים היותר מפגרים שיצא לי להתקל בהם, ומצטער על השפה... כל השאר נשמע לי חלקית אמין חלקית לא... אני לא ממש רוצה להכנס לזה אבל הבנתם בגדול את הרעיון... בכל זאת אם יש סבלנות... והרבהההה אז מומלץ לראות את הסרט וכמובן לא לקנות ולהכנס ל youtube לכתוב בחיפוש -"הסוד" ולהתחיל לראות את כל החלקים מ1-9 תהנו :)

למעלה