האם הן לא קלטו עדיין שבג"צ השמאלני דואג קודם כל למחבלים ורק אחר כך אם בכלל לישראלים?
נדחתה עתירת הסוהרות שדרשו לגרש לחו"ל את המחבל הנאשם באונס
איזה ליצן אתה תאמין לי...האם הן לא קלטו עדיין שבג"צ השמאלני דואג קודם כל למחבלים ורק אחר כך אם בכלל לישראלים?
בגלל זה בג"צ מתנגד למתווה של סער-לווין כי שופטים שהיו נבחרים על פי מתווה סער-לווין היו מחליטים אחרת.איזה ליצן אתה תאמין לי...
ביבי לא קשור - הצבא,השב"כ המוסד,הסבתא שלי,בג"צ...
טוב,זה כבר קשור למהפכה המשפטית.בגלל זה בג"צ מתנגד למתווה של סער-לווין כי שופטים שהיו נבחרים על פי מתווה סער-לווין היו מחליטים אחרת.
אני לא מתכוון לרדת לרמה שלך שמאלני, ולא משנה כמה תנסה להוריד אותי לרמה שלך.איזה ליצן אתה תאמין לי...
ביבי לא קשור - הצבא,השב"כ המוסד,הסבתא שלי,בג"צ...
מסתבר שהוא גם רוצח שמרצה מאסר עולם על ערבייה שהוא רצח כי חשב שהיא משת"פית, אז למה אסיר עולם רוצח בכלל משוחרר לאיו"ש ולא לחו"ל?האם הן לא קלטו עדיין שבג"צ השמאלני דואג קודם כל למחבלים ורק אחר כך אם בכלל לישראלים?
כי ככה החליט השב"כ השמאלנימסתבר שהוא גם רוצח שמרצה מאסר עולם על ערבייה שהוא רצח כי חשב שהיא משת"פית, אז למה אסיר עולם רוצח בכלל משוחרר לאיו"ש ולא לחו"ל?
הבג"ץ קבע שזו סמכות הממשלה להחליט.כי ככה החליט השב"כ השמאלני
בג"צ מתערב רק מתי שמדובר בטובת המחבלים, אף פעם לא כשמדובר ברעת המחבלים. במקרים כאלה לבג"צ השמאלני "אין סמכות". צביעות כבר אמרנו?הבג"ץ קבע שזו סמכות הממשלה להחליט.
יש דברים שלממשלה יש סמכות, ויש דברים שאין לה סמכות
הרבה יותר מדי מסובך לאספסוף הנחות בינתית.
אם במקום לשכתב שקרים של מכונת הרעל,בג"צ מתערב רק מתי שמדובר בטובת המחבלים, אף פעם לא כשמדובר ברעת המחבלים. במקרים כאלה לבג"צ השמאלני "אין סמכות". צביעות כבר אמרנו?
תראו מי מאוכזב מאי התערבותו של בגץ...האם הן לא קלטו עדיין שבג"צ השמאלני דואג קודם כל למחבלים ורק אחר כך אם בכלל לישראלים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.