הסוכה של האוס

Netto

New member
הסוכה של האוס

קודם כל, חג סוכות שמח לכל חברי הפורום!:) אתם בונים את הסוכה של האוס: אתם מעצבים אותה ומארחים את השחקנים שאתם בחרתם להזמין. שעות ארוחת החג, תפריט (אוכל) החג. וכדומה... אז איך תראה הסוכה של האוס שלכם ואת מי תזמינו ואת מי לא?

סוכת הבית של הואס../images/Emo6.gif../images/Emo3.gif../images/Emo77.gif

הייתי מזמינה עבורו את אמאשלו והאבא האמיתי שלו (שנכיר אותו כבר)! הייתי מזמינה את כל המשפחה של קאדי כדי שיירד עליה קצת בנוכחותם... זה נשמע לי משעשע נורא! את וילסון כמובן... והכי חשוב- אותי!

קתרינהA

New member
האורח הכי חשוב לסוכה של האוס

שכבר מהעונה הראשונה מדברים על הופעת אורח שלו ולא מממשים

miaBaby

New member
../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

והשאלה הזו מוזרה, האוס לא יהודי, יותר הגיוני אם כבר שווילסון וקאדי היהודים האלה גוררים את האוס לסוכה
(ומזמינים את סטיבן פריי כי אני בעד!!!)

גם כן יהודים../images/Emo77.gif

וילסון דופק צ'יזבורגרים בכיף, וקאדי עושה בריתה לבת שלה בערב שישי... נו באמת!!

miaBaby

New member
../images/Emo6.gif היי גם בארץ יש יהודים לא שומרי מסורת

וזה לא הופך אותנו לפחות יהודים!
*אני ווילסון וקאדי בחזית היהודים ה"רעים" *
אבל זה היה קורע אם באמת היה פרק שווילסון וקאדי גוררים את האוס לאיזה חג יהודי, עזבו את זה, שקאדי תגרור את האוס לחתונה יהודית, האוס + כיפה = צחווווקים!!!!

סתם צוחקת../images/Emo77.gif

אבל אם כבר דיויד שור החליט להפוך את כל הדמויות ליהודיות, אז קצת אותנטיות... אין בהם שום דבר יהודים, הם חוגגים את חג המולד.... אני גם בעד לשמוע את האוס שר "באנו חושך לגרש... בידינו אור ואש.."

bali

New member
מנהל
עזבו אותי מאורחים ../images/Emo3.gif

האוס ואני אחד על אחת (או להפך
) יין טוב, סטייקים, שוקולד, 7 ימים ולילות. ממממממממממ.... יאמי!

dar dahan

Member
וואי זה יהיה אדיר!

הסוכה תהיה בעיצוב של חדר בית חולים והאוס יצטרך לטפל בחולה יהודי חרדי בתוך הסוכה בגלל שהוא לא מעוניין לצאת מהסוכה, אז האוס יאלתר איזה חדר בתוך הסוכה ויטפל בחולה ועל הדרך הוא יחגוג את חג הסוכות ויאמר: "יהודים חוגגים בתוך אוהל מרובע בשביל לפצות על העובדה שהם לא נדדו בכלל באוהל לפניי 3,000 שנה" או משהו כזה ציני והוא ישיר: "שלומית בילדינג סוכה, לייטינג אנד גרין, אינדיד ש'יא ביזינג גירל, שלומית בילדינג סוכה לייטינג אנד גרין שלומית בילדינג סוכת שלום" חחח

למעלה