הסוכן פרק 10 לצפייה ישירה, הסוכן פרק 10 להורדה, הסוכן פרק 10 שידור חי, הסוכן פרק 10 שידור ישיר, הסוכן עונה 1 פרק 10 לצפייה ישירה או להורדה, הסוכן עונה 1 פרק 10 שידור חי ישיר – הפרק המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסדרה: יובל סמו בסדרה חדשה וקורעת מצחוק בתור רזי רוזיליו, סוכן האומנים העצלן, התחמן המטורף והמצחיק ביותר במדינה, שיעשה הכול כדי להגיע להצלחה, גם להמציא את השקר קראתי הרבה ערכים על אנשים שרוצים בית. בית שבו הם יכולים לבטא בחופשיות את מי שהם, בית שבו ההורים מגישים פנקייקים לארוחת הבוקר בלי צעקות וצעקות, בית שבו אין לפסילה חדר, בית שאליו הם שייכים, ובית שמרגיש להם בית. הם חיים כדי לבנות את בית החלומות הזה שלהם. הם סובלים את הסבל ואומרים שהם ייצאו מזה יום אחד. אני שייך לאותם אנשים שרוצים בית רגוע ורך יותר. בית שבו אני יכול להכניס את עצמי לתרדמה עמוקה ולא להעיר אותי מקולות רמים. אבל מה אם עוד לפני שאני בונה את בית החלומות שלי, הבסיס שלו - אני - מתפורר? אני לא כמהה לבית מושלם אבל למה זה המקום שבו אני לומד בדרך הקשה? לימדו אותי להבין אנשים אבל לעתים קרובות לא מבינים אותי. אמרו לי לאכול אבל הם מגישים מילים פוגעות שגרמו לי לאבד את התיאבון. רוקנתי להם את הצלחות בזמן שהיה לי הרבה לבד והם היו עסוקים בלהפציץ אותי בהערות מיותרות הגדול והמבריק של השנה.
////////////////////////////////
נערך לאחרונה ב: