הסוכן פרק 7 לצפייה ישירה

Wywbz

New member

לצפייה בפרק 7 המלא לחצו כאן!

הסוכן פרק 7 לצפייה ישירה, הסוכן פרק 7 להורדה, הסוכן פרק 7 שידור חי, הסוכן פרק 7 שידור ישיר, הסוכן עונה 1 פרק 7 לצפייה ישירה או להורדה, הסוכן עונה 1 פרק 7 שידור חי ישיר – הפרק המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסדרה: יובל סמו בסדרה חדשה וקורעת מצחוק בתור רזי רוזיליו, סוכן האומנים העצלן, התחמן המטורף והמצחיק ביותר במדינה, שיעשה הכול כדי להגיע להצלחה, גם להמציא מחמאה. אני אמור להרגיש טוב עם ההשוואה למישהו כל כך נהדר. זה נשמע נחמד, נכון? אבל במקום זאת, זה מקשר את הבטן שלי. זה גורם לי להרגיש קטנה... אני מרגישה כמו אבן נחל שנזרקת בלי מקום לנחות. אני צריך להיות גאה, אבל כל מה שאני מרגיש זה פחד. ההשוואה לא הביאה לי נחמה ולא שמחה; זה הרגיש יותר כמו יד קרה שאוחזת בלב שלי בחוזקה. אני רוצה לברוח... אני לא רוצה להיות לידם או למי שמזכיר לי כמה אני מרגיש חולה; אולי אני קלסטרופובי, כי אני מרגיש כאילו אני בחדר שסוגר עליי. כל מילה שהם מדברים מרגישה כמו תזכורת מתמדת שאני לא מספיק - ולעולם לא אהיה. אני רוצה לצרוח בקול רם, רק כדי להתנער מהתחושה הזו של להיות פחות מהאחרים. כל מה שאי פעם רציתי זה מקום שבו אני יכול לנשום בחופשיות, שבו אני יכול פשוט להיות אני בלי רעש השיפוט שלהם. אולי, אני פשוט לא מספיק טוב כדי להיות אני? אבל העולם ממשיך למדוד לבבות, לספור שמות, הישגים... ואני מרגישה אבודה בכל זה. זה אפילו יותר אבסורד לחשוב שאני צריך לחפש מקום שקט, מרחב בטוח, ולמה? כשכל צעד שאני עושה מוביל אותי בחזרה לאותן שאלות: האם אני מספיק? למה אני לא יכול פשוט להיות אני רחוק אני צריך ללכת. אבל לאן אני יכול לרוץ? אין איפה להתחבא כשכל מה שאני רואה זה מאזניים המודדים את הערך שלי מול אחרים את השקר הגדול והמבריק של השנה.​

למעלה