הסוכן פרק 9 לצפייה ישירה - הפרק המלא!

xvbeo

New member

הסוכן פרק 9 לצפייה ישירה, הסוכן פרק 9 להורדה, הסוכן פרק 9 שידור חי, הסוכן פרק 9 שידור ישיר, הסוכן עונה 1 פרק 9 לצפייה ישירה או להורדה, הסוכן עונה 1 פרק 9 שידור חי ישיר – הפרק המלא באיכות FULL HD 1080p ובחינם, הדלפה בלעדית. תקציר הסדרה: יובל סמו בסדרה חדשה וקורעת מצחוק בתור רזי רוזיליו, סוכן האומנים העצלן, התחמן המטורף והמצחיק ביותר במדינה, שיעשה הכול כדי להגיע להצלחה, אני חושב שאם אני בת ה-5 תראה אותי עכשיו עם אווירה טיפוסית של ילדה נקייה בצבע בז'/שמנת, היא הייתה ממש זורקת את הכאב הכי גדול על איך שיצא לי. אני מדמיינת אותה עם נזר נוצץ ושמלת טוטו נפוחה בוהה בעצמי המבוגרת הבסיסית שלובשת רק נייטרלים מינימליסטיים בלי שום דפוסים. אני גם חושב שאם הווה אני גם אתכווץ מהמחשבה על שרפרף פלסטיק רנדומלי מלא מדבקות שיהרוס את הוייבס של חדר השמנת המינימליסטי שלי (סליחה לא מצטער, אני קטן). אני לא חושב שאף ילד התכוון להיות כזה... מְשַׁעֲמֵם. אני בהחלט לא. אני לא בטוחה למה התחלתי להיות כל כך דבקה בדברים שיראו "נקיים" ואלגנטיים ובוגרים, אבל אני קצת מתגעגעת להיות שוב ילדה קטנה. הלוואי שאוכל להדביק בחופשיות כמה מדבקות שאני רוצה על דברים שאני אוהב כמו בקבוק המים שלי או קופסת האוכל שאני מביא לעבודה או על המחשב הנייד שלי בלי לחשוב יותר מדי אם אנשים ימצאו אותי ילדותי או לא גם להמציא את השקר הגדול והמבריק של השנה.

///////////////////////

/////////////////////////////////////​

נערך לאחרונה ב:
למעלה