הסוכנות נסיעות עשו עלי קטע?!?!!---->סקאזי!!!

• פותח הנושא gza1
  • פורסם בתאריך

gza1

New member
הסוכנות נסיעות עשו עלי קטע?!?!!---->סקאזי!!!

סוכנות הנסיעות אגד תיור ונופש הציעו לי דיל לנאפה ודאגו לכלול בתוך הדיל כינסה חינם למועדון הפליי הם גם דאגו להדגיש שמי שיופיע במועדון זה אלו לא אחרים מאשר : אסטריקס,סקאזי , וכו'.. נכנסתי לאתר של המועדון הזה...ולא רשום שום דבר לגבי האמנים האלה בתאריכים שהם אמרו לי.. הם אמרו לי ב 10.8...ובלוח הופעות שלהם לא רשום כלום...להלן: http://www.dontstayin.com/cyprus/ayia-napa/play-nightclub/2007/aug הסוכנות נסיעות עשו עלי טריק נוכלי ונבזי? או שיש מצב שהם מופיעים שם ולא רשום על זה באתר?(מה שלא נשמע הגיוני ממש..)

young131

New member
דווקא לא..

זה שלא כתוב באתר של הפליי שהם לא מופיעם זה לא אומר שהם לא יופיעו..כנס לאתר של דיפ ...שזה קשור לרוב סוכניות הניסעות ותראה שהם באמת מופיעם במועדון הפליי...שאני הייתי בפליי דיג'י יהל הופיע..

gza1

New member
נכנסתי לאתר של דיפ אבל

לא רשום באיזה תאריכים הם מופיעים...רק רשום שסקאזי אסטריקס ויהל מגיעים מאיביזה לנאפה למועדון הפליי...אבל לא רשום מתי איפה כמה ואיך..

young131

New member
תראה...

אם הסכונות נסיעות אמרה לך אין להם מה לעבוד עליך..אני לא מאמין שאנשים יסעו לנאפה בשביל אסטריקס וסקאזי... ואתה? אם אסטריקס או סקזי לא יופיעו זה יהרוס לך את החופשה?! תעשה לי טובה...אם כל ראשון וחמישי מופיעים בכל חור בארץ..

למעלה