הסוכנים
ררררר......

אננדה

New member
הסוכנים ../images/Emo13.gif ררררר......

לפי דעתי הסוכנים הם הפחדים הכי עמוקים שלנו - כשהם מתחלקים לשלושה: הסוכן הראשי (סמית´) - שהוא חרדת הנטישה שלנו ואחריו שני הסוכנים הנילווים - פחד משיגעון והפחד ממוות.... אם תשימו לב - ל"סוכנים" יש אפשרות להגיע אלינו בכל צורה, בכל בנאדם, בין אם זה השיכור ברכבת או הפצצה הבלונדינית.. ועוד אנקדוטה קטנה... "תהרגו" את הסוכן הראשי (הפחד להיות לבד) ואז שני הסוכנים האחרים יברחו כלא היו כלל ותוכלו לפצח את המטריקס ולראות הכל Clear..... שבת שלום, אור ואהבה, אני.

RedStorm

New member
אבל זה כל הכיף!!

אפילו אם הם לא התכוונו לזה - אנחנו יותר חכמים מהם , לאא?

byron

New member
אם כבר הזכרתם את הסוכנים....

אז לפני שבוע אני יושב ורואה לתומי את הסרט הנפלא "שר הטבעות" ולפתע agent smith מופיע בתור לא פחות ממלך בני הלילית אלרון. ואז נזכרתי שהוא הופיע בעוד סרט - פריסיליה מלכת המדבר. איזה הבדל בתפקידים? למרות שגם בתור אלרון הוא מדבר מוזר שמתם לב שהוא שם נקודות באמצע משפט? מאוד מוזר

דנה^^

New member
חשווווווווווווווווווווווווווווווד!!

היי... רגע באמת?? אייג´נט סמית´ הופיע בשר הטבעות?? קנוניה!!!!!!!!!!!!!! ראיתי שר הטבעות לפני כמעט שבוע ואני לא זוכרת שראיתי את אייג´נט סמית´...!

byron

New member
היינו ארבע אנשים

שביחד ראו את המאטריקס מעל 30 פעם (אני 16) ככה שהזיהוי היה מיידי אבל העניין עם ההיגוי המוזר שלו חשוד בעיניי. אולי אפשר לזהות ככה סוכנים. אולי הם לא מסוגלים להבין את הדקדוק שלנו? ד"א לאחרונה אני התחלתי לדבר עם הפסקות שלא במקום. עכשיו אני חושד בעצמי.

byron

New member
אני לא נכנע

אני עוד אתנתק מהמאטריקס מבפנים there is no spoon באיזה סרט? בשר הטבעות הוא היה המלך של בני הלילית בפריסיליה מלכת המדבר הוא היה הדראג הבינוני לא הצעיר ולא המבוגר

דנה^^

New member
עצלנות קלה...

אין לי כוח לחפש אז אתה מכיר אתרים עם תמונות של שר הטבעות שאני אוכל לראות את אייג´נט סמית´ שם בעצמי? אחרי שיסתיים הלחץ (ARRRRRGH שזה אומר בערך עוד שבועיים) אני אתנחל אצל חברה שלי בשביל המאטריקס :)) כבר יש שר הטבעות בדי וי די?

IC4

New member
no fucken way

אני דורש שלא יהיה שר הטבעות בדיוידי בכלל תחשבו כמה יוצרי סרטים מפסידים בגלל אנשים שעושים ריפים לסרטים מצד השני - למי איכפת מאנשים שיש להם מספיק כסף בשביל להעביד חצי מדינה שירויחו עוד שקל פה ושקל שם... אני דורש שכל איכר פשוט יוכל להנות מסרים טובים ומפורסמים.

דנה^^

New member
?

גם ככה ראיתי את זה בקולנוע (33 ש"ח! זוכרים את הימים שזה היה פחות מ20 שקל?..) אז מזה משנה אם אני אראה את זה בדי וי די אוח לא? חוצמזה שהם מוציאים את זה בדי וי די אז למה שאני לא ייהנה מזה?

srullli

New member
רגע ......../images/Emo3.gif

(אגב, היי ! חזרתי !
) זה במקרה הזה עם ה-2 קוקיות-צמות או מה שלא צמח לו שם מקדימה...?.... (כאילו-זה שהיה הדובר הראשי במקום שבו החליטו על האחווה? - אני פשוט לא זוכרת מה אמרו שהוא היה שם.... יותר נכון : לא שמתי כ"כ לב) (סופסוף ראיתי את הסרט, סרט מדהים ויפייפה פשוט !!)

srullli

New member
אגב ,

נכון זה היה קטע ממש מבהיל כשבילבו, כשהוא כבר היה זקן, ניסה לקחת את הטבעת מפרודו, ואז העיניים והשיניים (ממממ....איש יקר, האם חשבת על קביעת תור לשיננית?....מממממ...) השתנו פתאום לאיזה יצור מפחיד...?

ElementOfAir

New member
עוד סוכנים לטחון ת´מוח...

אם כבר מתעמקים בנושא אז הם גם נותנים הופעה בסרט - "Ghost in a Shell"

IC4

New member
רעיון חביב

אני דווקא רואה את הסוכנים בתור משהו אחר בתור הדבר שעומד מאחורי המאטריקס המשטר הרשע שאחראי על הכל ולשמור על הסדר הקיים כלומר שהוא לא באמת קיים (כי הרי הסוכנים בתכלס לא קיימים, הם אינם חלק מהמטריקס, אינם ממלאים שום משרה או תפקיד אחר מפשוט להיות שם ולהשגיח למען המכונות, שלא קיימות במטריקס עצמו) אייג´נט סמית´ אומר למורפיוס שהחברה היא שלהם, כי ברגע שהם התחילו לחשוב בשבילם , הכל נהיה בעצם שלהם, בני אדם כאילו ויתרו על הזכות שלהם , על החיים האישיים העצמאיים של כל אחד מהם... הרעיון שהעליתי פה רק יוצא כנגד הרעיון של לחיות את החיים שלך על פי מה שאחרים אומרים לך להיות... אבל אני לא יודע זה השערה קלה

למעלה